Close
Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 82
    KuCoVaR Maska e Olimp
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    te dyja bashke ne raste llogjiken ne raste ndjenjen si te jete vakti :P
    Ere mire mire

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anėtarėsuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    jane dy gjera qe duhen alternuar me njera-tjetren pavarsisht se te gjithe te dashuruarit per mendimin tim perdorin me shum ndjenjen sesa llogjiken....un perdor ndjenjen po pasi gjerat marrin fund ve ne pune edhe llogjiken...lol.
    adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anėtarėsuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    Citim Postuar mė parė nga aspira Lexo Postimin
    Une kam nje 'problem' nese mund ta quaj keshtu dhe dua te me ndohmoni me mendimet tuaja gjithashtu:
    jam i ndjeshem ne dashuri por logjika me futet kudo ne cdo moment dhe nuk i le ndjenjat te lira te shfyhen.
    psh. arsueja nuk me le t;'i besoj per shume gjera ose nuk me le te shprehem plotesisht si dua sepse ta zeme mund t'i rritet mendja(kot po ia fus).
    Si mendon ti showgirl?
    nuk e do fare njeriun qe ke prane pra...ky eshte shpjegimi i vetem qe gjej po gjithashtu mund te them se per ty vlen edhe ajo shprehja qe ka perdorur shiu...se nese nuk perdor ndjenjen nuk ndjen asgje por nese nuk perdor llogjiken nuk kupton asgje...ti ke zgjedhur te dyten sepse do me shum te kuptosh sesa te ndjesh....ndonjehere duhet ta leme veten me te lire e mos e ngurtesojme kot....por ty kjo fjala ngurtesim te duket me shum kuptim....
    adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2008
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    195
    Me ofendove... une kam shkruar se jam i ndjeshem dhe e dua te dashuren time dhe jo se e dashuroj...
    Si mendon per zgjidhjen e kesaj?
    Nuk e kam te qarte ca do te thote kjo ceshtja e ngurtesimit me fal por ka rendesi per mua ta perserisesh...

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Une kam nje 'problem' nese mund ta quaj keshtu dhe dua te me ndohmoni me mendimet tuaja gjithashtu:
    jam i ndjeshem ne dashuri por logjika me futet kudo ne cdo moment dhe nuk i le ndjenjat te lira te shfyhen.
    psh. arsueja nuk me le t;'i besoj per shume gjera ose nuk me le te shprehem plotesisht si dua sepse ta zeme mund t'i rritet mendja(kot po ia fus).
    Si mendon ti showgirl?
    Je me kembe ne toke ,nuk fluturon (cdo gje ne masen e duhur,cdo mardhenie e kontrolluar nga llogjika eshte e duhura dhe per mua personalisht eshte me e sakta) )nuk mund ta quaj problem por me teper pjekuri ne mardhenie.
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Si mendon ti showgirl?
    ke problem me veten mendoj une !!! nese dyshon per cdo gje qe ndodh ne lidhjen tende atehere ke shume probleme ne lidhje me veten tende ne rradhe te pare dhe me te tjeret me mbrapa jo vetem me te dashuren !!!gjithsesi mire do ishte te shkoje ndonjehere tek psikologu ti merrje nje mendim me specifik se ai qe te dhashe une !!! githe te mirat lale !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga bebushja Lexo Postimin
    Je me kembe ne toke ,nuk fluturon (cdo gje ne masen e duhur,cdo mardhenie e kontrolluar nga llogjika eshte e duhura dhe per mua personalisht eshte me e sakta) )nuk mund ta quaj problem por me teper pjekuri ne mardhenie.
    si qenka me kembe ne toke moj bebushe !!! te kontrolloka per cdo gje ne nje lidhje qenka me kembe ne toke dhe sfluturoka !!! po njeriu duhet te fluturoj ndonjehere ne dashuri jo te behet robot pa ndienja vetem llogjike !!! pse nuk dashuroheni me ndonje robot meqe ka logjik edhe qenka me kom ne tok ???
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Ars longa vita brevis Maska e arti-jeta
    Anėtarėsuar
    17-10-2008
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    51
    ndjenja - logjika hmmmm nuk mund ti lidhesh dhe fort mes veti,,,,
    Mos jeto me friken e vdekjes, por vdis me gezimin se ke jetuar

rrushja Maska e Bejbi
    Anėtarėsuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    Kėndej rrotull
    Postime
    382
    Mendoj se kur njeriu eshte i dashuruar luan rol vetem ndjenja.Te gjithe do te kishim deshire te perdornim edhe llogjiken ,te mos benim gabime,te ishim perfekt ne nje lidhje e cila po te kishte llogjiken ne mes nuk do kishte ndarje kurre.Por ja qe nuk ndodh ashtu si disa folen me siper ose me mire do kishin deshire te ndodhteogjike + ndjenje ne nje dashuri=kurre bashke.(nuk po them pas shume vite martese)
    I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection

i/e regjistruar Maska e maxhuni
    Anėtarėsuar
    11-08-2008
    Vendndodhja
    Atje Ku S`Ke Qėnė NDoNJėHeRe Ti :)
    Postime
    269
    LLogjiken ...... Se NDJeNja Nuk Kontrollohet NDonjehere Mi Shoqe ....
    FJŖLėt Janė G®ā .... VeP®aT Jćńė Bų®®ǻ

Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. A eshte e konsumueshme ( hargjueshme) ndjenja
    Nga fisniku-student nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-02-2007, 08:47
  2. Ndjenja, llogjika, opinioni.
    Nga Julius nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 24-01-2006, 15:19
  3. Ndjenja E Fajit
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 17-10-2004, 08:25
  4. Njerėz me nevoja neurotike, Interpretimi i ėndrrave dhe ndjenja e inferioritetit
    Nga J@mes nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 07-07-2004, 16:53
  5. Besimi , E Verteta , Llogjika Dhe Fakti.
    Nga deshmuesi nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 23-04-2003, 21:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •