Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    i/e regjistruar Maska e Alma07
    Anëtarësuar
    20-05-2007
    Vendndodhja
    ktu ku nuk duhet
    Postime
    282

Një informacion mbi kompaninë Belleair!

Mirmengjesi te gjithve forumistat Shqiptar

Ju lutem kerkoj nje informazion juve qe jetoni ne Tirane ne lidhje me nje linje ajrore quhet Belleair
    A punon kjo linje per ne aeroportin e Rinasit?A e njef ndonje njeri ,si eshte si linje ?
    Dua te vij ne shtepi ,po shikoj nje oferte me kte linje ,po une nuk e njoh hera pare qe po e shikoj ,se dikush me thote ndonje gje ,te prenotoj o jo ?si thoni ju ?

Ju falenderoj ,pershendetje te gjithve .......
    Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 17-10-2008 më 07:08 Arsyeja: gabime drejte shkrimore :)

Me sa di une funksionon edhe ne Rinas pasi kam pare rreklama ne TV.Do shikoj mos te gjej ndonje nr telefoni ose email adress.Kalofsh mire...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Shiko ketu.Me sa pash Tirana eshte
    http://www.belleair.it/

TIRANA
    ALBANIA TRAVEL & TOURS Rruga Durresit 102 Tirana-Albania
    Tel: +355 (0)4 2232983, +355 (0)4 2243761 - Fax: +355 (0)4 2244401
    E-Mail: att.tirane@albaniatravel.info, reservation.albania@flybelleair.com
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Anëtarësuar
    20-05-2007
    Vendndodhja
    ktu ku nuk duhet
    Postime
    282
    ju faleminderit ,faleminderit shume patrioti im ,e gjeta kjo kompani ishte ktu poshte tek shtepia ime ktu ne Milano e une nuk e dija ,e bera dhe bileten ,une u habita sepse nuk ishte me nje cmi te larte e atehere thashe te pyes si eshte kjo linja e mire o jo ,po pastaj po qe qe do vdes le te vdes te pakten le te mberrij ne tirane ,ajo po qe shkruar te vjen me cfare do lloj aeroplani te fluturosh .....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar më parë nga Alma07 Lexo Postimin
    Mirmengjesi te gjithve forumistat Shqiptar

Ju lutem kerkoj nje informazion juve qe jetoni ne Tirane ne lidhje me nje linje ajrore quhet Belleair
    A punon kjo linje per ne aeroportin e Rinasit?A e njef ndonje njeri ,si eshte si linje ?
    Dua te vij ne shtepi ,po shikoj nje oferte me kte linje ,po une nuk e njoh hera pare qe po e shikoj ,se dikush me thote ndonje gje ,te prenotoj o jo ?si thoni ju ?

Ju falenderoj ,pershendetje te gjithve .......
    me sa di un fluturon per en Tr, heren e fundit qe isha ne Itali(para 3-4muajsh), rastesisht ne aeroport (Treviso, Venezia) takova nje cun lagje qe udhetonte per ne Rinas, Tiran me Belleair, kshu qe me sa di un eshte linje ne funksionim, ose me sakte ka qene para 3-4muajsh.

nqs vendos te udhetosh, te uroj udhetim te mbare

LZ

Anëtarësuar
    20-05-2007
    Vendndodhja
    ktu ku nuk duhet
    Postime
    282
    Faleminderit white snake ..une e bera bileten si te shkoj -te shkoj tani ....

i/e regjistruar Maska e hope31
    Anëtarësuar
    23-11-2002
    Vendndodhja
    ketu
    Postime
    1,054
    eshte kompania me cmimet me te favorshme per te udhetuar, tani per tani
    ka shume destinacione
    dhe me sa kam degjuar behet nje udhetim i kendshem

ne fakt perhtypjet do na e japesh ti Alma pasi te kesh udhetuar pra do na thuash ia vlente apo jo

udhetim te mbare
    Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
    Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
    :^proton

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anëtarësuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    Un kam udhetuar me kete, nuk kam nder mend te udhetoj me. avionet jane prodhime te vjeter dhe te vegjel.Personeli (te pakten ai qe kam rastisur une) ishte i paedukate ...tamam alla shqiptarce. Sa per cmimet,se e mban veten per kompani low-cost, pseudo cmime....rome-tirane 300euro...sa alitalia. pfffffffff
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 188
    Postimi i Fundit: 02-09-2013, 21:37
  2. Vehbi Alimuçaj në gjendje të rëndë
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 20-04-2007, 20:12
  3. Kriza energjitike: Kryeministri kërkon shkarkimin e Andi Belit
    Nga zeus në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 07-03-2007, 13:15
  4. Biografi Bosash..
    Nga Brari në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 13-12-2006, 13:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •