Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 24 prej 24
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    ti duhet te rritesh e pak qe te kuptosh futbollin. se them me perbuzje sinqerisht.
    Kur mė thua mua tė rritem ēfarė duhet tė them unė ty qė vetėm dy ekipe njeh Juventus dhe Itali? Ja ku e ke gjithė forumin dhe tė marrim shkrimet e tua shumė vjeēare dhe kėto tė miat njė vjeēare dhe tė shikojm kush i ka mė tė goditur dhe real, pa folur pastaj pėr punė tifozlliku se unė kėto dy vitet e fundit duhet tė fluturoja dhe mos dija tė qėndroja. Duke parė ecurin e Spanjės dhe Barcelonės. Dhe ti duhet tė heshtje me Juven nė SERIA B dhe me Italin e shkepur nga ne. Prandaj bėhu realist dhe mos fol me tifozllik se nuk kam parė njė anėtar qė tė pajtohet me shkrimet e tua (ky ėshtė problemi jot) dhe jo i tė gjithė neve. Sado tė dish mė shumė se 70 veta pjesėmarrės tė rregullt nuk di. Prandaj shtrėngoj rripat mirė herė tjetėr kur citon, se nuk ke aq njohuri sa hiqesh. Ti je tip qė jeton akoma me hijen e Xhentiles dhe na pėrmend ekipin dominues apo me shofera si P. Rossi? Hiq njė Tardeli.

Natėn, deri dje mendoja se dije tė shkruaje po jam mėse i bindur qė ti nuk di tė argumentosh dy fjalė pėr njė ekip jashtė Italis apo kombėtare tė tjera.

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga Aikido Lexo Postimin
    Kur mė thua mua tė rritem ēfarė duhet tė them unė ty qė vetėm dy ekipe njeh Juventus dhe Itali? Ja ku e ke gjithė forumin dhe tė marrim shkrimet e tua shumė vjeēare dhe kėto tė miat njė vjeēare dhe tė shikojm kush i ka mė tė goditur dhe real, pa folur pastaj pėr punė tifozlliku se unė kėto dy vitet e fundit duhet tė fluturoja dhe mos dija tė qėndroja. Duke parė ecurin e Spanjės dhe Barcelonės. Dhe ti duhet tė heshtje me Juven nė SERIA B dhe me Italin e shkepur nga ne. Prandaj bėhu realist dhe mos fol me tifozllik se nuk kam parė njė anėtar qė tė pajtohet me shkrimet e tua (ky ėshtė problemi jot) dhe jo i tė gjithė neve. Sado tė dish mė shumė se 70 veta pjesėmarrės tė rregullt nuk di. Prandaj shtrėngoj rripat mirė herė tjetėr kur citon, se nuk ke aq njohuri sa hiqesh. Ti je tip qė jeton akoma me hijen e Xhentiles dhe na pėrmend ekipin dominues apo me shofera si P. Rossi? Hiq njė Tardeli.

Natėn, deri dje mendoja se dije tė shkruaje po jam mėse i bindur qė ti nuk di tė argumentosh dy fjalė pėr njė ekip jashtė Italis apo kombėtare tė tjera.
    me fal, por une u mundova te koncentrohesha ne komentet e mia rreth futbollit , e jo te beja attack personal.

naten e sillu mire heres tjeter.

Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar mė parė nga Aikido Lexo Postimin
    Ju thaftė tulla Zizus se ai kampionat ishte destinuar pėr ta fituar Franca. Po siduket fati i Italis qė kishte njė mace zė zezė si Materazzi dhe fituan. Dhe Smth Poetic na tregon dominimin e lojės dhe bukurin e kombėtares Italiane qė pėrveēse mbyllet nė mbrojtje dhe harron tė luaj nuk di tė bėj gjė tjetėr.

Nuk mė del nga mendja ndeshja e EURO 2008 Spanjė vs Itali 120 minuta nė mbrojtje, rroft portieri se nuk dihej sesa do dilnin.
    Faktikish qe pas ndeshjeve ne grupe ate boteror Franca ka bere ndeshje te shkelqyere, dhe Zizu mbi te gjithe ka luajtur ne nje menyre te jashtzakonshme. Por edhe Italia kishte shansin e vet me Materazzin. Qe ne momentin qe Zidan doli me karton te kuq u mor vesh qe kampionatin e fitonte Italia. Hec mo, pune fati thuaj.
    Kesaj rradhe nuk jam i sigurt, se zakonisht kampionatin nuk e fitojne ato skuadra te cilat ndeshjet e eliminatores dhe ne grup i kane luajtur shkelqyeshem ose shume mire, por ato skuadra qe kane patur veshtirsi ne fillim, si puna e Italise dhe Frances, qe ndeshjet ne grup ishin shume dobet, saqe mbas ndeshjeve te para shumkush tha qe nuk do kalonin ne fazen tjeter, por ama dolen ne finale....
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

[

Suedia e demoralizuar, shans per ne

Tani Shqiperia mund te shpresoje me shume per nje rezultat ne sfiden ndaj Suedise te merkuren ne stadiumin "Rasmunda".
    E hėnė, 12 Tetor 2009 09:31

Kundershtaret tane jane te demoralizuar dhe thuajse praktikisht jashte Boterorit 2010. Nje goditje te rende per Ibrahimoviē&Co. Ka ardhur nga ndeshja e te shtunes ndaj Danimarkes ne Kopenhagen, e cila u fitua nga danezet me rezultatin 1-0.

Suedia tani rrezikon shume dhe mundesite per t'u kualifikuar jane shume, shume te pakta. Ajo eshte parakaluar ne renditje nga Portugalia, duhet patjeter te munde Shqiperine dhe te shpresoje te nje mrekulli e Maltes ne token luzitane, per te mundur te arrije te ndeshjet "playoff".

Kundershtaret tane nordike, duke bere keto llogari, jane te demoralizuar dhe ne kampin e tyre ka plasur mania e "doreheqjeve" te gatshme. Trajneri i Suedise, Lars Lagerbak, ka pergatitur doreheqjen, ne rast se skuadra e tij nuk do te arrije te kualifikohet ne Boterorin 2010.

Suedia u mund te shtunen 1-0 ne Danimarke dhe tashme e shikon veten thuajse te pashprese. Danezet me 21 pike e kane siguruar kualifikimin direkt, ndersa portugezet jane favoritet per te shkuar ne "playoff", pasi renditen te dytet ne kuoten e 16 pikeve, nje me shume se Suedia.

Tashme mundesite e tyre per te arritur vendin e dyte, kur ka mbetur edhe nje ndeshje per t'u luajtur, jane te kufizuara.

Portugalia te merkuren pritet te kete nje ndeshje te lehte kunder Maltes, ndersa Suedia do te prese ne shtepi Shqiperine e Kuzhese. Por edhe nje fitore e nordikeve ndaj kombetares kuqezi nuk shikohet si shpetim per ta, pasi gjithēka varet nga rezultati i ndeshjes Portugali-Malte.

"Asistenti im dhe une do te japim doreheqjen ne varesi te rezultateve, pas ndeshjes me Shqiperine ose pas takimeve 'playoff, deklaroi dje trajneri i Suedise, Lars Lagerbak, ne konferencen per shtyp te mbajtur te dielen.

"Une kam pasur nje privilegj te madh te punoj per nje kohe te gjate me keta djem. Por jam shume i zhgenjyer qe nuk mundem te benim nje paraqitje te mire gjate ketyre eliminatoreve", shtoi me pas tekniku suedez, i cili e ka drejtuar kete kombetare ne pese turne, duke filluar qe nga viti 2000 ne Kampionatin Europian, kur zuri vendin e trajnerit te atehershem te Tomi Soderberg.

Shume i zhgenjyer nga kjo situate eshte shfaqur edhe lojtari veteran, Henrik Larson (38 vjeē), i cili theksoi se do te terhiqet nga kombetarja suedeze pas ndeshjes me Shqiperine. "Ne ende duhet te besojme se mund te kualifikohemi, tha dje Larson. Nese Portugalia fiton dhe ne eliminohemi..., une nuk do t'ia fal kurre vetes. Pas takimit me Shqiperine do te terhiqem nga kombetarja".

Mediat suedeze informojne per nje situate te ndere ne kombetaren e tyre, e cila mund te shfaqet edhe ne fushen e lojes, ne perpalljen e te merkures ndaj Shqiperise. Kjo situate mund te favorizoje djemte e Josip Kuzhese, te cilet kerkojne nje rezultat pozitiv per te mundesuar qendrimin e Shqiperise ne vazon 4 te shortit te eliminatoreve per Euro 2012./top-channel/
    Ndrysho Firmėn

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Islami: Feja qė pėrhapet mė sė shpejti nė Evropė
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 30-01-2009, 21:03
  2. Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 07-02-2008, 19:21
  3. "BRIGEL IK" - Ėshtė koha pėr ndryshime.
    Nga Qerim nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 140
    Postimi i Fundit: 22-03-2006, 16:42
  4. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44
  5. Evropa dhe Islami: Perspektiva dhe e ardhmja
    Nga ~Geri~ nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-08-2005, 13:37

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •