Pershendetje poeteshe!
Nuk e kisha me qellim te keq ndaj mos u merzit.
Natyrisht qe kemi edhe ne te drejte si edhe te tjeret.
Te uroj nje pasdite te bukur!
Pershendetje poeteshe!
Nuk e kisha me qellim te keq ndaj mos u merzit.
Natyrisht qe kemi edhe ne te drejte si edhe te tjeret.
Te uroj nje pasdite te bukur!
Prano pershendetje te sinqerta nga une,e nderuar Poetesha...me vjen mire shum,qe gjindeni ne Kosove...njiherit dhe respektin e dhen ndaj neve si mergimtar/e... andaj te uroj gjithe te mirat,Ty dhe familjes nga do qe jen....gjithashtu respekt dhe nga ana ime
ps..tani e kuptova dhe ma shum, qe dini ti perkushtoheni dhe per mergimtaret,pase u lidhekeni me mergim,ne nje fare menyre...!
qdo te mire
hajla,
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 24-10-2008 mė 15:30
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Masi e paskeni ba temen e huej berllok edhe dada dy fjale po i thote.Poeteshes edhe dada Liridone po ja uron mireseardhejn.Dado fjala poet/poetesh i do pak b....th.Me cka lexova te duhet shume pune pasha daden me u ngjit atje naltPor une po pres.
Tjetra,kerko nga moderatoret ta pastrojne temen.
Liridona
Faliminderit shume per komentet e tua negative, mbi te gjitha i vleresoj edhe ato mendime une thashe kam poezi me te mira por nuk jane botu e si me j'au postu juve e kam princip nuk i shkruaj askund nuk i postoj po qe se nuk botohen ne liber per ato duhet te prisni gjate.
Edhe nje gje une tani me e kam nje ekip qe punon per mu dhe me keshillon per poezi, keto jane poezite e librit te pare, e me sa di une as Ismail Kadare nuk eshte bere shkrimtar i madhe pa botuar liber me poezi, e hapi i pare nuk eshte kur i larte sic po mendon ti nuk kom kercy por kom hec hap pas hapi.
Poeteshe he tani mo mos na lodh te keqen, haha na e trego nje nga ato qe ke bere gati per botin se s'behet nami...
My Code is Honer & Pride!
Po do t'ju tregoj por jo sot se nuk po mundem, kom koke-dhembje dhe jom e lodhur.
Po merre nje ASPIRIN mori Poetesh se Island hidherohet pastaj..dhe te preferoj ta vizitoni mjekun nese keni kokedhembje keshtu shpesh..
ROI
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Faliminderit te gjitheve per pershendetjet jeni shume te mire e kam vizituar mjekun dhe me ka kaluar sot Dhimbja e kokes.
Une ju kerkoj falje te gjiothe atyre qe i kam zhgenjyer e nuk kom postuar poezi me ngase tani jam duke u marre me kritika edhe spo kom kohe te mjaftueshme.
Krijoni Kontakt