Gjithe bota ka gazeta majtiiste,te djathta dhe asnjanese,ne jo!!!!!!!!!!!!!!MIDIS a kemi?
Gazeta Shqip
Gazeta Albania
Koha Jonë
Gazeta Shekulli
Gazeta Tema
Gazeta Koha (Maqedoni)
Gazeta Lajm (Maqedoni)
Gazeta Panorama
Gazeta Zëri
Tjetër (emri në postim)
Asnjera
Gjithe bota ka gazeta majtiiste,te djathta dhe asnjanese,ne jo!!!!!!!!!!!!!!MIDIS a kemi?
Shqip......
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
pse eshte e mire gazeta shqip..?
sepse eshte ne nje llogore me gazeten shqiptare.. ne nje llogore me zp-ne.. me balkan web..me njuz 24 etj.. topin chanell ..vizion plus.. tv koha.. e se fundi u eshte bashkangjitur dhe mero bazo ruco bracja.. i temes..
ku qendron e mira e ketyre..
ne shum faktore..
gjith ky grup mediatik eshte o pjesmarres direkt o indirekt ne tenderat e edvinit..
ata kan ne prone grataciela e troje e vila ne bregdet e biznese pa fund..
ata jan bashkpuntore..ne krimet e aldo baro-dondollakve e te bandes hakmarrja..
cdo gazetar i ketyre mediave.. ka lidhje me celular e email me kapobandat e sigurimit enverist dhe te njesiteve guerile te tyre sikurse..me banden hakmarrja te orik altin arapo ruc edvin brace velive..
ata i bashkon filozofija se.. vetem ne parajsen qe do krijojne ps e edvinos dhe veglat e saja.. ata do mij-fishojne miljonat.. do kollofisin tenderat e do vrasin cdo element qe do i pengoj ne aspiraten e tyre..
nje njesit special i ketyre mafiozeve u muar me organizimin dhe shperthimin e depove te gerdecit.. prandaj ata e dinin me kohe dhe kohen se kur do ndodhte gjema..
suksese mafies..
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
GAZETA dITORE NË kOSOVË JANË:
EPOKA E RE
INFOPRESSI
KOHA DITORE
ZËRI,
EXPRESSI
LAJM
KOSOVA SOT
FOKUSI
BOTA SOT
GAZETA MË E MIRË SIPAS MENDIMIT TIM ËSHTË AJO QË AKOMA SU BOTUA!
KËTO TJERAT SI NË SHQIPERI SI NË KOSOVË JANË MË SHUMË GAZETA TË PRONARËVE NË TË CILËN S'KA GAZETARI TË MIRËFILLTË NGAQË PO SHKROVE DIQ KUNDËR PRONARIT ATËHERË IKË NGA PUNA!
KËSHTU QË UNË VOTEN TIME PO E JAM PËR GAZETEN:
" AKOMA NË PRITJE"!
Gazeta me e mire eshte gazeta Rimekembja e Abdi Bahletes.
Une votova gazeten shqip.Pervec faktit qe qendron me larte se sishoqet e saj nga tematikat,menyra si trajtohen si dhe shumellojshmeria e tyre,duke qene se e lexoj edhe online,me pelqen edhe ndertimi i faqes dhe lehtesia qe ofron ne lexim.Ne disa gazeta te tjera eshte nje rremuje e madhe!
Elegance is an attitude.
1. Koha Ditore
2. Expres
Mendoj per Kosove kurse per Shqiperi nuk kam ide .. skam lexuar gazet qe eshte
botuar ne shqiperi
Inter Campione d'Italia!!
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500
Gazeta 55
sporti shqiptar
keto te dyja lexoj une .
Krijoni Kontakt