Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    Ylli i mëngjesit Maska e edona
    Anëtarësuar
    26-10-2002
    Vendndodhja
    diku larg, shume larg,
    Postime
    200

Shëndetësia në Kosovë

Kur vendosa ta hap kete teme isha e mbushur me mllef.
    Jam shtatzane, dhe kur mbeta kisha ca probleme kogja te medha, fillova kontrollat ketu ne prishtine, kur filloj gjendja te me keqesohet mjeku vendosi te shkonte ne pushim me duheshin vetem edhe dy dite per ti mar rezultat e analizave te cilat i kisha dergu jasht vendit, mirepo ai iku ne pushim me preteksin se gjithmon eshte nje si une, isha jasht mase e shqetesuar sa e sa paret i kishte gllaberu nga une dhe kur me duhej me se shumti ai me le.
    Ne gjendjen qe isha vendosa te shkoj ne Shkup ne nje klinik te njohur, krejt tjeter bote, kujdesi eshte maksimal, sjellja eshte tejet profesionale, hyn brenda ,mjeku ngrihet ne kembe, dhe flet me ty thujase niheni prej kohesh, ketu ne Kosove eshte krejt kontra.
    Deri kur do te vazhdoj kjo gjendje ne Kosove?
    A thu a nuk ju vjen inati mjekeve tan qe krejt po shkojn atje?
    a do te vetedijesohen ndonjehere mjeket tan,
    Eshte tmer,kjo qe po ndodh ketu, tmer
    ylli i mëngjesit

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga edona Lexo Postimin
    Kur vendosa ta hap kete teme isha e mbushur me mllef.
    Jam shtatzane, dhe kur mbeta kisha ca probleme kogja te medha, fillova kontrollat ketu ne prishtine, kur filloj gjendja te me keqesohet mjeku vendosi te shkonte ne pushim me duheshin vetem edhe dy dite per ti mar rezultat e analizave te cilat i kisha dergu jasht vendit, mirepo ai iku ne pushim me preteksin se gjithmon eshte nje si une, isha jasht mase e shqetesuar sa e sa paret i kishte gllaberu nga une dhe kur me duhej me se shumti ai me le.
    Ne gjendjen qe isha vendosa te shkoj ne Shkup ne nje klinik te njohur, krejt tjeter bote, kujdesi eshte maksimal, sjellja eshte tejet profesionale, hyn brenda ,mjeku ngrihet ne kembe, dhe flet me ty thujase niheni prej kohesh, ketu ne Kosove eshte krejt kontra.
    Deri kur do te vazhdoj kjo gjendje ne Kosove?
    A thu a nuk ju vjen inati mjekeve tan qe krejt po shkojn atje?
    a do te vetedijesohen ndonjehere mjeket tan,
    Eshte tmer,kjo qe po ndodh ketu, tmer
    e ke me te drejt , kur isha ne pushime takova disa persona qe ishin te smur e shkonin ne beograd mu sheru qka ? pse ? mu per keto arsye ....

a dot sakrifikohet prap populli per karrika te deputetve ?...........per flamur me ylla ?

e mu me ra me shku te mjeku por per pak send e takova nji burr super shum te sjellshem kah mosha 60 vjç. me ka lan shum pershtypje...shum shum shum .
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-10-2008
    Postime
    10
    E tmershme eshte, me e tmerrshmja ne rajon,

Tema të Ngjashme

1. Intervistë me Myftiun e Kosovës, Mr. Naim Tërnava
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-01-2009, 19:13
  2. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  3. Mësimet e nxjerra nga dhuna në Kosovë
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 15-07-2006, 13:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •