Ma kujtove ni kojshi temin, kur jemi kan tė vogėl. Mė pyetke pėr diēka, edhe e dike boll mirė, po veē me kqyrė ēka po tham, e pėr ēita kurrqysh se kom que me to.Unė bre jaran, jam le dhe rritė nė Kopiliq tė Poshtėm. Nuk ka llugė qė nuk kam ngarendė mbas guxhe, e ti me quan idiot!!! Nuk ka pėrru, krua, lis, dardhė, mollė , smerki, thanė, murriz qė nuk e di!!! A merr vesh ti?
Kush ėshtė idiot kėtu?
Kur din diēka, fol burrė i dheut shlirė, kallxo ēa ki me kallxue. E jo qysh po mė bje ndesh nė sy tė gjithėve. Nuk t'a kam borxh mem thanė "na krype tuj rrejt". Jam duke shpenzu shumė kohė (dhe nuk mė dhimbset aspak kjo kohė qė po shpenzoj), pėr tė nxjerrė nė dritė diēka mė shumė pėr historinė tonė, dhe jo pėr tė gėnjyer njerėzit. Nėse ka diēka tė gabueshme, vjen nga dėhira e madhe pėr tė ndarė me tė tjerėt atė qė kam pasur rastin tė lexojė.
Sepse nuk ėshtė pak tė flasėsh pėr trimin qė vrau me dorėn e tij Sulltanin e njė Perandorie. Tjerėt po munohen me na e marrė.
Aq mė tepėr ka mė se 8 muaj qė kam hapur temėn, ku ishe ti atėherė?
TURP!!! Tė jesh nga Kopiliqi dhe tė mos hapėsh njė temė pėr Millosh Kopiliqin, dhe vje ktu thu se e njeh ēdo llugė, ēdo lis, ēdo gur, edhe nė vend se me dhanė informata nė mėnyrė njerėzore, e kalon kohėn duke tallur anėtarėt tjerė.
Krijoni Kontakt