Tani kam qene ,ne mars,kete vere du me shku ne tour nja 3 shtete ,te shofim me vone te marr ca pushime....
Era ma shkruj ne privat per ate avionin lol ,se une vdes me bredh ,rrugve jam gjithmone ,ministra turizmit lol ,ene kto te shpis jane te lumtur kur zhdukem per ca kohe ,jetojne ne paqe hahaha.
hahahahahahaha pse s thu ti qe kur te ikesh ti ata te shpis do bokan dasem......
ca don ne privat ti mi... se me 29 euro as dyli me karroc nuk te con n tiron ty,,,,
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
te jesh shqiptar ne itali?italian ne shqiperi ?apo shqiptar ne shqiperi?
ne fund te fundit gjithkush eshte ai qe beson qe eshte .n.q.se ne subcoscienzen tuaj keni ngeluar ai fshatari i dikurshem,nuk ka status aktual qe tjua heqe....te tjret mendojne per ju pikerisht ate qe ju mendoni per veten...urime ne rrugen tuaj te evoluimit!!!
Ti ilir i nda dysh ,kujt po ja bo keto fillozofi ti ,se na hudhe ushkurin e brekeve ne toke ,
sa bukur qe shkrun ,here tjeter mos flit me veten lol...
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
hahahahahahaha pse s thu ti qe kur te ikesh ti ata te shpis do bokan dasem......
ca don ne privat ti mi... se me 29 euro as dyli me karroc nuk te con n tiron ty,,,,
Me mosht te keqen ,se Dyli me man ne prehen mu dhe s'me merr asnje euro hahahah
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
e mer fukara i modh ti papappapa
per fukara si je i ke keput disa vajza ketu nga shqiperia po hajt ti ahahaha
hahaha po pra nuk e shef ti qe spo marr dot frym une nga qe kam shum vajza qe me duan.... kam ngel baqar nuk me do as qeni i komshise vaj halli vajzat...
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
hahaha po pra nuk e shef ti qe spo marr dot frym une nga qe kam shum vajza qe me duan.... kam ngel baqar nuk me do as qeni i komshise vaj halli vajzat...
hahhahahahahaha un doja me ta ngrit pak humorin mor ashahahaha
pastaj sa i pa fetyr ai qeni i komshijes ker,nuk te doka ai ty,ti alamet quni je,veq kur shkon pran naten fillon e e trem pak te shkretin se keshtu je shum mir ahahaha
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Krijoni Kontakt