Ho capito
A Natale con i tuoi a pasqua con chi vuoi![]()
Ho capito
A Natale con i tuoi a pasqua con chi vuoi![]()
Me te vertete na mbyti shiu ,per ne parrukieret nuk fytet kemb njeriu ne dyqan ..
Per natale ,kisha deshire te shkoja ne shtepi une ,po e kane anulluar aeroplanin e dhe kshu qe dhe kjo nuk behet me ,kam qe kur kam ik qe nuk beja me nje vit te ri ne shqipri ,cfare nervash ,tani me krizen me te vertete qe si dihet kur i bie me radha ...
ku shkon ti mi?ato dy lek qe ke bo shkon ne shqipri tradhtare?ka thon berluskoni harxhoni lek popull harxhoni lek te ngrejm ekonomin taljone prap dhe ti i merr ktu dhe don ti harxhosh atje
tani qe ka ble dhe alitalia ktu do vdesesh deri sa ti harxhosh te gjitha ata qe ke bo ktu ndryshe ste len me ik ai,te gjith aroplanat do i anulloj
mroma lagja..kam turp me fol spo pershendes njeri se jam i ri sju njof
maryp sei viva o sei naufragata nelle aque che x poco non hanno coperto tutta la regione lazio :P loL
Mroma taljona te gjith mbledhur me jergona qe ju ka nis nona e mjaft.
Si jeni me?gjith kto pordhaca e paskan dhi fare temen sfolin mo:2 llafe qe bojn zihen me njoni tjetrin prandaj nuk shkruj kaq shum. Ah kur isha un i ri ka pas qen jet tjeter ktej ihihih
o Alma mos u prish gjo gjiza se po te pergjigjem tani un
Me shqiptare do ikesh the?qyqa mi gru ata te vejn ne dyshim te thojn hyp hyp po sdim a do arrisim a jo
Sa per lek mos u anko,na jep kordinatat bankare se kena zemren e madhe ne anetaret ahahaha
Mir e ke keq eshte ber gjithandej,sidomos kur shof qe eshte rrit kilja prasit aty shihet kriza
Hajt shnet.
mos luj se sta quj
Danel gjiza nuk eshte prishe akoma se tani po te pergjigjem dhe une ,tani po shikohet se sa e veshtire eshte bere ,po e prekim me dore krizen e jemi te mbytur brenda kembe e koke ...ishalla ndryshojne gjerat per te gjithe ,...ktu nuk te lene me as kineste ,per te punuar ..
mroma njerezia... buon anno njehere se nuk u kam uru fare![]()
ore flasim te gjithe per krizen po ama adesso che ci sono i saldi non si può più camminare per strada... crisi vuol dire avere difficoltà ad arrivare a fine mese, ma se uno ha i soldi per te bredhur dyqaneve e per te dale me trastat plot..alla faccia della crisi...
daniel che humb fare shoku![]()
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Krijoni Kontakt