Close
Faqja 20 prej 58 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 575
    Comunicazione & Marketing Maska e Albmaster
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    REPUBBLICA ITALIANA
    Postime
    811
    Ho capito

A Natale con i tuoi a pasqua con chi vuoi

i/e regjistruar Maska e Alma07
    Anëtarësuar
    20-05-2007
    Vendndodhja
    ktu ku nuk duhet
    Postime
    282
    Me te vertete na mbyti shiu ,per ne parrukieret nuk fytet kemb njeriu ne dyqan ..
    Per natale ,kisha deshire te shkoja ne shtepi une ,po e kane anulluar aeroplanin e dhe kshu qe dhe kjo nuk behet me ,kam qe kur kam ik qe nuk beja me nje vit te ri ne shqipri ,cfare nervash ,tani me krizen me te vertete qe si dihet kur i bie me radha ...

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anëtarësuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar më parë nga Alma07 Lexo Postimin
    Me te vertete na mbyti shiu ,per ne parrukieret nuk fytet kemb njeriu ne dyqan ..
    Per natale ,kisha deshire te shkoja ne shtepi une ,po e kane anulluar aeroplanin e dhe kshu qe dhe kjo nuk behet me ,kam qe kur kam ik qe nuk beja me nje vit te ri ne shqipri ,cfare nervash ,tani me krizen me te vertete qe si dihet kur i bie me radha ...
    ku shkon ti mi?ato dy lek qe ke bo shkon ne shqipri tradhtare?ka thon berluskoni harxhoni lek popull harxhoni lek te ngrejm ekonomin taljone prap dhe ti i merr ktu dhe don ti harxhosh atje
    tani qe ka ble dhe alitalia ktu do vdesesh deri sa ti harxhosh te gjitha ata qe ke bo ktu ndryshe ste len me ik ai,te gjith aroplanat do i anulloj

mroma lagja..kam turp me fol spo pershendes njeri se jam i ri sju njof

Anëtarësuar
    20-05-2007
    Vendndodhja
    ktu ku nuk duhet
    Postime
    282
    Citim Postuar më parë nga Daniel Maker Lexo Postimin
    ku shkon ti mi?ato dy lek qe ke bo shkon ne shqipri tradhtare?ka thon berluskoni harxhoni lek popull harxhoni lek te ngrejm ekonomin taljone prap dhe ti i merr ktu dhe don ti harxhosh atje
    tani qe ka ble dhe alitalia ktu do vdesesh deri sa ti harxhosh te gjitha ata qe ke bo ktu ndryshe ste len me ik ai,te gjith aroplanat do i anulloj

mroma lagja..kam turp me fol spo pershendes njeri se jam i ri sju njof
    Tradhetare uneeeee........
    hahahaha me bere te qesh,eshte tamam ashtu si thua ti ....po une nuk doja te shkoja dhe me alitalian po nje kompani shqiptare ,kshu qe dhe shqiptarve nuk po iu shkon mire jo ...tani ktu do ti harxhojme ,po patem ,problema eshte qe skemi ,.

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    REPUBBLICA ITALIANA
    Postime
    811
    maryp sei viva o sei naufragata nelle aque che x poco non hanno coperto tutta la regione lazio :P loL

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar më parë nga Albmaster Lexo Postimin
    maryp sei viva o sei naufragata nelle aque che x poco non hanno coperto tutta la regione lazio :P loL
    per fortuna o per sfortuna sono ancora viva.. si thote ajo shprehja nuk e ha dreqi gjene e keqe pastaj jam sub une djali..le acque del Tevere non mi fanno niente mi ci vuole l'oceano
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    REPUBBLICA ITALIANA
    Postime
    811
    Citim Postuar më parë nga maryp Lexo Postimin
    per fortuna o per sfortuna sono ancora viva.. si thote ajo shprehja nuk e ha dreqi gjene e keqe pastaj jam sub une djali..le acque del Tevere non mi fanno niente mi ci vuole l'oceano

HaHaHa...grazie di averci informato così quando manchi in F/SH e le aque del tevere afollerano tutta roma sappiamo che non sei naufragata e sei ancora viva

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anëtarësuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar më parë nga Alma07 Lexo Postimin
    Tradhetare uneeeee........
    hahahaha me bere te qesh,eshte tamam ashtu si thua ti ....po une nuk doja te shkoja dhe me alitalian po nje kompani shqiptare ,kshu qe dhe shqiptarve nuk po iu shkon mire jo ...tani ktu do ti harxhojme ,po patem ,problema eshte qe skemi ,.
    Mroma taljona te gjith mbledhur me jergona qe ju ka nis nona e mjaft.
    Si jeni me?gjith kto pordhaca e paskan dhi fare temen sfolin mo:2 llafe qe bojn zihen me njoni tjetrin prandaj nuk shkruj kaq shum. Ah kur isha un i ri ka pas qen jet tjeter ktej ihihih

o Alma mos u prish gjo gjiza se po te pergjigjem tani un
    Me shqiptare do ikesh the?qyqa mi gru ata te vejn ne dyshim te thojn hyp hyp po sdim a do arrisim a jo
    Sa per lek mos u anko,na jep kordinatat bankare se kena zemren e madhe ne anetaret ahahaha
    Mir e ke keq eshte ber gjithandej,sidomos kur shof qe eshte rrit kilja prasit aty shihet kriza

Hajt shnet.
    mos luj se sta quj

Anëtarësuar
    20-05-2007
    Vendndodhja
    ktu ku nuk duhet
    Postime
    282
    Danel gjiza nuk eshte prishe akoma se tani po te pergjigjem dhe une ,tani po shikohet se sa e veshtire eshte bere ,po e prekim me dore krizen e jemi te mbytur brenda kembe e koke ...ishalla ndryshojne gjerat per te gjithe ,...ktu nuk te lene me as kineste ,per te punuar ..

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    mroma njerezia... buon anno njehere se nuk u kam uru fare
    ore flasim te gjithe per krizen po ama adesso che ci sono i saldi non si può più camminare per strada... crisi vuol dire avere difficoltà ad arrivare a fine mese, ma se uno ha i soldi per te bredhur dyqaneve e per te dale me trastat plot..alla faccia della crisi...
    daniel che humb fare shoku
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Faqja 20 prej 58 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Greqia u jep shtetësinë minoritarëve
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •