Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    En el nombre del dios Maska e qorri_30
    Anėtarėsuar
    31-08-2006
    Vendndodhja
    MADE IN ALBANIA
    Postime
    180

A ju shqetesojne kazinot ne qytetet kryesore?

Ta bejm Shqiperin si Montecarlo ,,,,,,,, Ky duhet te ket qene sllogani i Kryeministrit Berisha kur erdhi ne pushtet . Ishte Kyreministri Brisha ai qe denancoi dhenijen e licenses per hapjen e kazinos tek tajvani , dhe kur erdhi ne pushtet shkoi e i preu shiritin kazinos , duke e pushtuar tiranen dhe mbar qytetet me kazino e lojera fati .
    Nuk kam gje personalisht me bizhoscinjt dhe kazinot pasi ata ska dreq qe i ndal , por jam kundra hapjes se tyre ne mes qyteteve , e banalisht ndonjera ngjitur shkollave
    A ju shqeteson fakti kur shihni se si jan mbushur qytetet me kazino e lojera fati ?
    ''Nėse puna ju shkakton lodhje ,atėher pasiviteti ju shkaton kalbje.''

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    qorrri mos u merr me berishen se nuk ka faj i ziu. me ate vajz qe ka ai edhe kaq eshte mire.
    vari leshte

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar mė parė nga qorri_30 Lexo Postimin
    Ta bejm Shqiperin si Montecarlo ,,,,,,,, Ky duhet te ket qene sllogani i Kryeministrit Berisha kur erdhi ne pushtet . Ishte Kyreministri Brisha ai qe denancoi dhenijen e licenses per hapjen e kazinos tek tajvani , dhe kur erdhi ne pushtet shkoi e i preu shiritin kazinos , duke e pushtuar tiranen dhe mbar qytetet me kazino e lojera fati .
    Nuk kam gje personalisht me bizhoscinjt dhe kazinot pasi ata ska dreq qe i ndal , por jam kundra hapjes se tyre ne mes qyteteve , e banalisht ndonjera ngjitur shkollave
    A ju shqeteson fakti kur shihni se si jan mbushur qytetet me kazino e lojera fati ?
    A ja arin dot ta bejne si Montecarlo po varja Kazinove ??

Do te thot qe nuk e bejne dot, ateher te shikojne vendet perendimore qe i transferojne ne periferi kazinot, eshte budallallik ti lesh ne mes te qendres se kryeqytetit. Te vjen keq te shikosh 15 vjecar qe gjeja e pare qe bejne kur marin leket ven e i len tek lojrat e fatit dhe kazinot. Po ritet nje brez qe eshte per te pasur frike, se cfare nuk bejne per te nxjer dy lek dhe te lozin kazino e lloto e cfare dreqin tjeter ekziston ketu tek ne.

Me vjen keq per ato prinder qe mundohem me mish e me shpirt per femijet, dhe shteti i jep nje shuplak duke ja hapur ne dere te shtepis lojrat e fatit. Mos te rent per risk thon, se do ta heqesh nuk ke ci ben.

qorrri mos u merr me berishen se nuk ka faj i ziu. me ate vajz qe ka ai edhe kaq eshte mire.
    Kete ne fakt nuk e kuptova une. Po si mos te merremi me Berishen ne, ateher me ke te meremi, a na mori persiper te na udheheqi ?? Po na mori per deri sa ka dhe pushtetin. Se e terheq Argita me Shkelzenin prej hundesh dhe pasojat e kapriciove te femijeve te Kryeministrit ti heqi dhe populli Shqiptar. Ateher kur nuk mbledh dot pjellen tende mos kerko te udheheqesh nje popull te tere. Nuk e di po me duket si pa baze ajo qe the me larte. Ajo tregon hapur pa aftesin e nje prindi qe terhiqet nga femijet ne drejtimin e pushtetit. Ateher po te jet burr me mend dhe vertet "Malsor" le ta dorezoje pushtetin dhe te thot kaq kam mundesi te bej une dhe nuk shkoje dot me large. Do ishte i nderuar dhe i respektuar nga te gjithe.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Aikido : 14-10-2008 mė 12:13

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-09-2008
    Postime
    72
    Montekarlo?

Paska ra L-ja rruges.
    Prralla n'lesh, Shndetja prej nesh.

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anėtarėsuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Gazeta Kritika, 15/10/2008

Diktaturė e Eger, Tranzicion Mashtrues
    (Shėnime pėr veprėn “Elegji Pėr Brezin Tim” tė Eugjen Merlikės)
    Nga Dr. Thanas L. Gjika
    ...

Kulmin e vet aspekti analitik dhe kurrajoja qytetare e autorit Merlika e arrin nė artikullin Mashtrimi i Madh. Nė kėtė shkrim autori padit me tė madhe duke ia ējerrė maskėn projektuesit tė Katovicės shqiptare, Ramiz Alisė, i cili nė vitin 1989 parashtroi para plenumit tė KQ tė PPSh projektin e tij pėr kapėrcimin e Shqipėrisė nga sistemi njėpartiak diktatorial nė sistemin shumėpartiak, nga ekonomia e planifikuar nė ekonominė e tregut.

Me citate konkrete autori tregon se Ramiz Alia ndonėse pranoi humbjen dhe sugjeroi tėrheqjen, nė fakt ai thuri e vuri pėr zbatim njė plan mashtrues pėr zbatimin e njė loje politike djallėzore duke futur njerėzit e ish diktaturės nė tė gjitha partitė politike me qėllim qė Shqipėrinė e nesėrme ta gėzonin, si po e gėzojnė, bijtė e nomenklaturės komuniste.

Ky fakt zbulon shkakun pse prona nuk ka shkuar ende tek i zoti, pse sot dekorohen me medalje tė larta ish sigurimsa e shėrbėtorė tė diktaturės sė djeshme, pse nuk shpėrblehen pėr vitet e burgut tė dėnuarit e kohės sė diktaturės si u shperblye Fatos Nanoja pėr vitet e burgut qė bėri nė vitet e tranzicionit nė kushte komode dhe pa kryer punė tė detyruar, pse nuk gjejnė punė nė atdhe tė rinjtė shqptarė qė kualifikohen jashtė shtetit, etj, etj.

Gjithė kėto vlera tė librit, si dhe shumė tė tjera qė nuk kemi mundėsi t’i shtjellojmė kėtu, tregojnė se Eugjen Merlika midis intelektualėve tė sotėm shqiptarė zotėron njė nivel tė lartė atdhetarizmi, intelekti dhe karakteri, se pėr njerėz tė tillė ka nevojė shoqėria jonė pėr tė kryer proēesin e domosdoshėm tė shkėputjes rrėnjėsore nga komunizmi dhe mendėsia e tij qė ende vijon tė frenojė ecjen pėrpara tė Shqipėrisė.

Pėr vlerat e mėdha qė ka ky libėr, Ministria e Arsimit duhet ta ribotojė me fondet e veta nė mijra kopje dhe ta shpėrndajė anė e kend atdheut si dhe nė Kosovė, Maqedoni e kudo ku jetojnė shqiptarėt sot.

***VIP***
    Anėtarėsuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    Si montecarlo? Cu be me "si Europa"? Apo e kemi bere si Europa, tani duhet ta bejme akoma me mire si Montecarlo. Nuk e di se cilen Europe e kemi bere se me sa kam pare une me duket se e kemi bere si Europen Lindore. Une them ta bejme shqiperine si Europa Perendimore pastaj si Montecarlo dhe pastaj si Dubai. Sa te kemi Sali tr@pin (trimin desha te them) shpresa kemi.

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    974
    Cudi e madhe me disa qe bejne se nuk e kuptojne se Shqiperia eshte nje kazino e madhe ku luhet cdo dite me xhepat e shqiptareve dhe pronaret e kesaj kazinoje jane Berisha e te tjere politikane te vendit dhe disa te huaj si Fazllici, qe vijne vetem per te vjedhur dhe grabitur shqiptaret e pambrojtur nga shteti, te cilet vriten diten per diell dhe pastaj thuhet aksident, si rasti i fundit i z. Trebicka.

Berisha u mburr, se kishte qene aksident, pasi kete e nxorri dhe eksperti Amerikan po Berisha nuk i tregon shqiptareve se kush e provokoi aksidentin. Megjithate te verteten e di e gjithe dhe heret a vone do e thone, sa kane filluar ta thone nen ze.
    Shqiptareve i ngelet vetem te shohin se si loz Berisha dhe te tjeret bixhoz ne kurriz te tyre.

ingenuous
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

Tema tė Ngjashme

1. Folklori muzikor
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Folklori shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-02-2006, 04:55
  2. apollonia qytet i lashte ne territorin e Ilirise
    Nga baraliu sedat nė forumin Arkeologji/antropologji
    Postimi i Fundit: 31-01-2006, 09:38
  3. Arkitekturė shqipėtare!
    Nga RTP nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 16-08-2005, 17:57
  4. Lejet, pengesa kryesore e ndėrtuesve
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Ekonomi & biznes
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 13:58
  5. Shteti pėrballė mafies
    Nga Brari nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 52
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 03:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •