Ja ua solla kshu si foto duket me bukur![]()
Ja ua solla kshu si foto duket me bukur![]()
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Pershendetje KUSI!
Kete e dija qe prej kohes qe isha ne Itali po faleminderit qe e nxorre ketu ne forum se kam nje shok qe s`e besonte.
Te veshtire e kemi ne Bergamo dhe ne Angli o miq! Do mbledhur se s`eshte pune.
Kujtim sme dukesh tifoz Juventin se juventinat skan frike asnje ekip sepse kan besim tek ekipi tyre i zemres.
Mendoj se juventusi po te luaj me zemer sic luan gjithmon do e kaloj chelsin pa problem sepse nuk eshte ndonje skuader aq shume e forte sepse ekipin e para 4 vitesh ka akoma dhe qe te gjith pleq i ka.
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Atalanta 1-3 Juventus, deklasimi i radhės.
Vlen tė cekėt qė nė kėtė ndeshje Del Piero me golin e shėnuar u bė golashėnues i vitit nė itali me gjithsej 20 gola tė shėnuar pėr kėtė vit.
Sui generis
urime per fitoren e djeshme ndaj atalantes.
Desha tju uroj gjithe tifozeve juventine Gezuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri 2009.
respekte
vari leshte
Urime fitoren dhe mendoj qe mbaruam kampionatin ashtu sic menduam, nuk jemi shume 6 pike larg vendit te pare kshu qe shpresoj te kthehemi me kete ritem qe mbaruam.
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Urime per fitoren Juves dhe suksese te metejshme! Megjithese goli i pare ishte i parregullt, prap po iu uroj se ishte fitore mese e merituar, jo si e Interiet qe i boni te dy golat te parregullt, dhe qahen Intersitat nga Moxhi pastaj.
Me duket se e ka blere Interi Moxhin u bene 2 vjet :P
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Ore kush mund te na jap ndonje lajm se cka ber juventusi ndonje gje per mercaton e janarit se kam ca kohe qe si ndjek lajmet?
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Me e fundit qe kam lexuar un eshte se juvja do te bleje kapitenin e arsenalit, ate mbrojtesin b...zi se sme kujtohet emri, i cili eshte dhe kapiten.
Gjithashtu ka mundesi te marrin sulmuesin e hamburgut bilic, me parametrat zero.
Thjesht thashetheme e..
![]()
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Krijoni Kontakt