Pershendetje gjithe juventineve.
Kam shume deshire te shoh ate ndeshjen, ose te pakten golat,Juventus-Olympiakos 7-0.
Di ndonjeri nga ku mund ta zbres?
Jaquinta ishte plot energji ne kete ndeshje po te mos kishe dalur me te kuq sigurisht do kishte shenuar te pakten edhe 2 gola.
Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo nė firmė. Stafi i forumit!
Juve kete vit edhe pse luan mire nuk ka kush e ndal Interin e pranoj edhe une si tifoz i romes
O sa mirė qė jam Shqiptar
eshte fakt kjo qe thot vetoni por interin mund ta mundin vetem nese leshojn pe vet interistet se ndryshe jan shume te forte per kundershtaret.
interi mjafton te mos humb ne torina dhe juventus humbet kampionatin kjo dihet.
por a e ka potencialin juvja ta bej nje gje te tille?
kjo ngelet per tu pare por kriza tek juventus ka filluar qe me uljen e del pieros ne stol.
them se dyshja jakuinta trezegue eshte me e forte se del piero amauri.
mgjth ngelet per tu par akoma pasi kampionati eshte shume i gjate.
vari leshte
Ky ėshtė postimi i parė qė e ke bėrė ashtu siē duhet tek kjo temė, pra shpreh njė mendim dhe parashtro pyetje retorike ato lejohen, por jo ofendime!
Pak reth asaj qė ke shkruar/pyetur njėkohėsisht, unė mendoj qė Juventus do tė ketė kapacitet pėr tė sfiduar Interin nė shtėpi ashtu siē pati pėr Milanin, pėr atė Milani qė vinte nga ndeshje e fituar me Interin mė herėt, pra nė torino Interi do tė mposhtet dhe kampionati do tė jetė i rihapur.
Sa i pėrket dyshes sulmuese, personalisht jam pėr treshe sulmuese e jo dyshe, pra Del Piero - Trezeguet - Amauri(zėvendėsim i Amaurit mund tė futet Iaquinta).
Forca Juventus!
Sui generis
Une mendoj se Juve ka rene shume qe pas renies ne Serie B dhe te pakten do nje dyvjecar tjeter qe ta shohim ne nivelet e dikurshme.Ka disa lojtar te Juve tani qe as si rezerva te treta s'do i mbante para se te denohej.As qe krahasohet kjo skuader me skuadren e Nedved,Kanavaro,Zambrota,Ibrahimovic,Viera,Del Piero,Trezege,Thuram,Kamoranezi e.t.j.
Por mendoj se ne CHL mund te bej dicka, se ndryshe nga kampionati ku duhet te luash mire ne te gjitha ndeshjet,ne CHL mjaftojne 3-4 net te jesh ne forme, dhe me pak fat edhe mund ta marresh.
Duaje atdhene si shqiponja folene.
Krijoni Kontakt