Cuca bules, urime per sot njehere, por per javen tjeter, sorry qe po ta them, kam porositur nje koli me facoleta per te gjithe tifozet e Juventusit!
Forza M I L A N
Cuca bules, urime per sot njehere, por per javen tjeter, sorry qe po ta them, kam porositur nje koli me facoleta per te gjithe tifozet e Juventusit!
Forza M I L A N
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Ja edhe golat e ndeshjes.
Sui generis
Lirisht mund te shifni edhe golin e Giovinco te cilin shume ekspert te futbollit e cilesojne si zevendesuesin e DEL PIERO-s , ndersa per Amauri-n mos te flasim se flet loja vet![]()
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
JUVENTINA urime per fitoren kunder Milanit, pak me vonese ju jap uraten (si e donte KUSI dhe si e meritoni), por s'kam patur mundesi te hyj shume ne forum kohet e fundit. Faleminderit per lojen e bukur qe dhuruat, me ne fund pame nje ndeshje si duhet ne kampionatin Italian, loje e hapur nga te dyja anet. Ishte ndeshje qe i pranonte te gjitha rezultatet dhe pse secili donte te fitonte ekipi i zemres. Urime, e merituat fitoren e suksese te metejshme![]()
KUSI te kam nje birre borxh kur te vij nga Gushti andej![]()
Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
oh oh oh mu bo zemra MAL hihihiihiihiihihihihih kur humbni si ma keni gojen si bylbyla , me mire vone se kurre po sidoqoft kur do te jet ne uratat i pranojm se keshtu na shtoni jeten neve![]()
Kur te vi une andej do ma paguajsh borxhin , a neqofte se vin ti ketu ateher te paguaj une se do te kemi mysafire nderi![]()
KUSI une gjithmone i kam uruar kundershtaret kur kane fituar... e kam me prova se i kam logset ne copy pastehahahahahaha.
Sa per birrat, ēke ore, se pime dhe dy birra njekohesisht nje e paguaj une e nje paguaje ti si ketej e si andej, njesoj eshte, une po marr dhe faqoren e BaBa me raki, jemi qe jemi do pime per shendetin e ekipeve tona![]()
Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
.............................
LIVERPOOL
you`ll never walk alone
Kjo qe i uron te tjeret verteton se me te vertet je sportiste hehehehhehhe
Per birrat si te duash e bejm , vetem mos harrosh rakin e BaBes ta sjellesh se eshte 100% BMW ajo lol
I kemi 28 kampionata te fituara ximidmth ti mblidhni bashk ju te Interit dhe te Milanit prap nuk na afroheni neve hahahahahaha kshu qeeeeeee edhe po e moret ket radhe nuk me prishet qefi
![]()
Ndersa krahasimin Amauri - Ibra se kam ber ndonjeher edhe sdo ta bej sepse Ibrahimovic eshte histori ne vete dhe eshte mjeshter i madh i futbollit.
Krijoni Kontakt