Close
Faqja 25 prej 50 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 500
    2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    nuk eshte koha e moxh hajdutit per penallti keshtu qe harrojini keto gjera!

pranojeni humbjen me nder dhe krenarise suaj te parandeshjes i erdhi fundi apo jo? inter tregoi qe eshte kandidat i fuqishem per kete sezon dhe do jet shume i forte per te gjithe kundershtaret. forca INTER.
    vari leshte

Citim Postuar mė parė nga Alex731 Lexo Postimin
    Kush je mo ti ste kam pare ne forum nga na dole tifoz ti ???Penalti?Nuk apte stimulim, por edhe po qe se Muntari nuk e rrezonte Marchionin topi do shkonte tek mbrojtesi i Interit, pranda Albitri nuk dha penalti.
    Kur une hyja dhe postoja ne forum ti i bije maces me luge dhe aq ndeshje dhe tifoz sa jam une dhe kam pare une ti nuk ke ngrene kafshata buke more vesh.BTW ca eshte ajo fjala e shenuar...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e interX
    Anėtarėsuar
    26-11-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    143
    Alex731 fakti qe ti ke pare (apo mban mend) vetem dy apo tre interista ne forum nuk do te thote se te tjeret jane bere tani me interin, vetem sepse Interi ka fituar dhe eshte kampion. Une jam tifoze e Interit qe kur kam qene e vogel dhe tani jam futur ne forum. Per mendimin tim vetem femijet bejne zgjedhje: oburra me ate qe eshte i pari... ketu nuk besoj se ka ndonje femij qe te zgjedhi Interin vetem se eshte kampion tani.
    Ps: une edhe pse isha femij nuk zgjodha ate qe ishte i pari ne renditje...por ate qe me fali me shume emocione INTERIN

At'qivia Maska e Flori
    Anėtarėsuar
    12-03-2004
    Vendndodhja
    Tiranė, Albania
    Postime
    2,551
    Del Piero, Amauri dhe Nedved nuk luajnė kundėr Zenitit

Nedved, Amauri dhe Del Piero

Trajneri i Juventusit Claudio Ranieri pas humbjes sė derbit nga Interi ka vendosur qė t’i pushojė veteranėt Pavel Nedved dhe Alessandro Del Piero, si edhe sulmuesin e transferuar kėtė sezon, Carvalho Amauri, pėr ndeshjen e Ligės sė Kampionėve kundėr Zenitit.

Zonja e Vjetėr tashmė e ka siguruar vizėn pėr fazėn nokaut tė Ligės sė Kampionėve nė Grupin H, ndėrsa ata udhėtojnė nė Rusi pėr ta ruajtur pozitėn e parė nė ndeshjen kundėr Zenit St Petersburg.

“Tuttosport” njofton se Alessandro Del Piero dhe Amauri do tė pushojnė, ndėrsa nė vend tė tyre do tė inkuadrohen Vincenzo Iaquinta dhe Sebastian Giovinco.

Paolo De Ceglie do ta zėvendėsojė Pavel Nedvedin e lodhur, ndėrsa Mauro Camoranesi pritet tė fillojė nga minuta e parė.

Cristiano Zanetti ėshtė kthyer nga lėndimi, por sipas tė gjitha gjasave Ranieri nuk do ta inkuadrojė, pasi skuadra e tij nuk ka pėr ēka tė luftojė nė kėtė ndeshje, ndėrsa ende mbeten jashtė fushe Gianluigi Buffon, David Trezeguet, Jonathan Zebina, Dario Knezevic, Christian Poulsen, Hasan Salihamidzic dhe Albin Ekdal.
    Femra ne Sex:
    Akmerikanka: o yes o yes
    Gjermanja: ja gut ja gut
    Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    2 ndeshjet e ngelura nė CH.L janė pėr tė provuar formacione tė ndryshme pasiqė kualifikimin e siguruam dhe kėshtu nuk do priten edhe rezultate shumė pozitive...tash vlen kampionati kėto ndeshjet qė na kanė ngelur duke ditur qė kemi edhe njė ndeshje tė rėndėsishme kundėr Milanit etj etj.
    Sui generis

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Dona me i prish pune Realit

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    Keshtu eshte kur ben prova me skuadrat tjera p.sh me Real Madritin lol
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anėtarėsuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    LoL urra urra keni mundur Realin dhe tash bejne sikur kane fituar C.L , ne tifozet e Realit nuk bejme urra kur fitojme ndeshje por kur fitojme tituj te vertet e jo trofe falso , ne te Realit krenohemi sepse jemi shpalluar Skuadra e shekullit dhe jemi ne vendin e pare me trofe ne C.L me 9 trofe ndersa ju keni fituar vetem 2 trofe. Ne Evrope nga skuadrat italiane eshte vetem Milani ne Itali po mbretron Interi.

Ne ju uruam per fitore kunder Realit , por mos e ngritni zerin kaq shum se larg classit te Realit jeni ju.
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Sot juvja ka qen me vertet pa fat, 2 shtylla dhe dy raste te pastra te tjera te pafinalizuar mire kan ber qe juventusi te dal me 1 pike nga rusia. Gjithsesi ky eshte nje rezultat qe e ndihmon juventusin sepse ndeshjen e fundit me baten do ti mjaftonte dhe nje baraxim per tu shpallur e para e grupit.
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Nuk patėm fat, por tė parėt do tė dalim nė grup sigurt, me njė shkatrim tė Bate Borisov nė shtėpin tonė.
    Sui generis

Faqja 25 prej 50 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Popujt e zhdukur
    Nga Fatih nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 03-01-2010, 19:27
  2. Inter 1 - 0 Juventus
    Nga Flori nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 154
    Postimi i Fundit: 25-11-2008, 06:49
  3. Arkivi i gazetės elektronike sportive: "FUTBOLLI"
    Nga no name nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 3100
    Postimi i Fundit: 06-09-2007, 05:28
  4. Klubi i Interit # 18 !
    Nga inter_forever nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 600
    Postimi i Fundit: 03-03-2007, 12:51
  5. Ortodoksia dhe Shqipėria
    Nga shendelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •