Me rastin e greves se pergjithshme te puntorve te shendetesis,askush nuk e pesoj me shum se i semuari dhe shoqeruesi i tij!Mjaftonte te ishte njeriu prezent vetem dhjet minuta ne nje qytet te Kosoves dhe ate mu para ambulantave, gjegjesisht para emergjences(ose ndihmes se shpejt),do te vertetohemi se HIPOKRATI NUK VLEN per kta puntore!
C'faj kishte i shkreti femij qe kishte temp. te lart?Athua eshte dasht qe temperatura te pyeste puntoret se kur jan te disponuar te punojn?Ja se c'ndodhi:
Prindi:-Ju lutem a ka mundesi fmiut tim t'i japesh ne ingjekcion,ka temperatur te lart??
P.shendetesor:-Ncuk, jemi ne grev je i verber ti qe nuk shef se c'shkruan?
Prindi : -Me thuaj te pakten ku mund ta dergoj femiun?
Puntori tjeter si ne te qeshur i tha:Po more dergoje ne ministri!Ju ofrova atij prindi dhe i thash
Me beson mua une do ja jap ingjekcionin,(ani qe edhe une kisha ardh ne nje kontroll),i thash edhe une dikur kam punua por per mua jeta njeriut ka pas vler me shum se njemij paga,mora fmiun e futa ne vetur i dhash ingjekcionin dhe pasi isha pran nje barrnatoreje edhe po te ishte lajmrua ndonje shenj e alergjis kisha ku mbeshtetem.
Apeloj te te gjithe puntoret shendetesor qe mos te bien pre e atyre qe nuk na e duan te miren!E dij qe kushtet ja katastrofike po c'faj kan femijt?A KENI EDHE JU FEMIJ?
Krijoni Kontakt