Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750

Apel për puntorët shëndetësor!

Me rastin e greves se pergjithshme te puntorve te shendetesis,askush nuk e pesoj me shum se i semuari dhe shoqeruesi i tij!Mjaftonte te ishte njeriu prezent vetem dhjet minuta ne nje qytet te Kosoves dhe ate mu para ambulantave, gjegjesisht para emergjences(ose ndihmes se shpejt),do te vertetohemi se HIPOKRATI NUK VLEN per kta puntore!
    C'faj kishte i shkreti femij qe kishte temp. te lart?Athua eshte dasht qe temperatura te pyeste puntoret se kur jan te disponuar te punojn?Ja se c'ndodhi:
    Prindi:-Ju lutem a ka mundesi fmiut tim t'i japesh ne ingjekcion,ka temperatur te lart??
    P.shendetesor:-Ncuk, jemi ne grev je i verber ti qe nuk shef se c'shkruan?
    Prindi : -Me thuaj te pakten ku mund ta dergoj femiun?
    Puntori tjeter si ne te qeshur i tha:Po more dergoje ne ministri!Ju ofrova atij prindi dhe i thash
    Me beson mua une do ja jap ingjekcionin,(ani qe edhe une kisha ardh ne nje kontroll),i thash edhe une dikur kam punua por per mua jeta njeriut ka pas vler me shum se njemij paga,mora fmiun e futa ne vetur i dhash ingjekcionin dhe pasi isha pran nje barrnatoreje edhe po te ishte lajmrua ndonje shenj e alergjis kisha ku mbeshtetem.
    Apeloj te te gjithe puntoret shendetesor qe mos te bien pre e atyre qe nuk na e duan te miren!E dij qe kushtet ja katastrofike po c'faj kan femijt?A KENI EDHE JU FEMIJ?
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Syrigana Maska e Kujtim Demiri
    Anëtarësuar
    04-12-2007
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    150
    nuk mendoj se ka asi lloj mjekesh
    greva e tyre arsyetohet ploteishte, poshterimi i mjekeve ne shoqerine kosovare nuk ka te ndalur vetem per faktin se nuk kane hyre me pare ne greve, duhet te dijme se edhe mjeket nje dite do te kerkojne ate qe i takon
    dhe keshtu une mendoj se kjo teme me mire eshte te perqendrohet ne ate se a do ti plotesojne kerkesat e mjekve apo jo - qeveria
    une i perkrahi mjeket se ata kishin deshte me qene ne krye te shoqerise e jo keshtu te poshteruar, te barazuar me pastruesit dhe rojtaret (pa ofendime) e disa institucioneve tjera...
    keshtu une i therras institucionet qe mjekeve ti ia rrisin pagat.
    1.asgjë nuk ndodhë rastësisht
    2.çdo rast ka lidhje me një tjetër
    3.asgjë nuk është ashtu siç duket

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga Kujtim Demiri Lexo Postimin
    nuk mendoj se ka asi lloj mjekesh
    greva e tyre arsyetohet ploteishte, poshterimi i mjekeve ne shoqerine kosovare nuk ka te ndalur vetem per faktin se nuk kane hyre me pare ne greve, duhet te dijme se edhe mjeket nje dite do te kerkojne ate qe i takon
    dhe keshtu une mendoj se kjo teme me mire eshte te perqendrohet ne ate se a do ti plotesojne kerkesat e mjekve apo jo - qeveria
    une i perkrahi mjeket se ata kishin deshte me qene ne krye te shoqerise e jo keshtu te poshteruar, te barazuar me pastruesit dhe rojtaret (pa ofendime) e disa institucioneve tjera...
    keshtu une i therras institucionet qe mjekeve ti ia rrisin pagat.
    Gjithesesi qe Ti i nderuar i perkrah kerkesat e mjekve(pasi te dy prinderit tuaj jane mjek)As une nuk them qe jan kushtet superiore po cka ka i semuari te beje?Une nuk ceka vetem mjeket por ketu perfshiva edhe personelin tjeter me te ulet se mjeku,sepse mjeku e beri kontrollin por tekniku u shpreh se eshte ,,ne greve''.E per prindit tuaj kam vetem fjale te mira se ata njemend meritojn te jen puntor shendetesor po nuk mund ti ndaj tani me emra,thot nje fjale popullore,,edhe druri i laget djeget pran te thatit"E kete qe thua se nuk beson nje dite do te ulem me prinderit e tu dhe do t'ju tregoj qe kjo ishte plotesisht keshtu,nuk kam nevoj te trilloj gjera pasi edhe vete kerkoja ndihm mjeksore njeherit isha edhe une pjes e ktij personeli,po per shkaqe shendetsore nuk punoj nje kohe te gjate!Mbetsh i pershendetur!
    Ndryshuar për herë të fundit nga e panjohura : 14-10-2008 më 04:13
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Tingellon paksa jasht normales...

te jene ber njerzit aq kafsh valle, sa mos te preukupoen per te semurin???

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga white_snake Lexo Postimin
    Tingellon paksa jasht normales...

te jene ber njerzit aq kafsh valle, sa mos te preukupoen per te semurin???
    Eh i nderuar kjo eshte ajo thenja qe diku e kam lexua,,Sa me shum qe i njoh njerzit,aq me teper po i dua shtazet"
    Nuk pata nevoj as te shtoj gje as te minimizoj por kjo ishte nje pershkrim ne pika te shkurtera,pasi nuk dashta te hyj ne detale se ne c'fare menyre u trajtuan dje pacientat nga personeli shendetesor!!!!

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Per mua nuk perben ndonje cudi.Paradokset vazhdojne!Doktoret ose me mire te themi mjeket,kane te dejten e tyre per greve ashtu si gjithe te tjeret por duhet pak kujdes!Dikush duhet te jete ne sherbim.

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Nuk jamê kunder greves , porê shumica e mjekve duhet ta respektojne punen dhe te punojne per shkake te popullates siqe e lexova ate ngjarejne e ati femiju.

pagat dote ju ngrihen njê dite , por ata njerze qe do vdesin ata nuk do ngrihen mê .
    Edhe nje gjê mjeket dhe puntoret shendetsore nuk angazhohen aq shum per pacientet andaj vetem 20% me shume nuk meritojne te marrine pagê mete lartê

Tema të Ngjashme

1. Cfare keni ne dore duke lexuar?
    Nga Estella në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 360
    Postimi i Fundit: 25-08-2005, 09:07
  2. Human Resource Management
    Nga huggos në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 28-10-2002, 13:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •