Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 67
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    EDITORIAL
    Ina Rama pėrdor politikisht shitjen e dosjeve dhe tė informacionit tė prokurorisė
    23-10-2008 / Fahri Balliu

Tashmė qė kanė kaluar ditė tė tėra, nė raportin midis medias dhe Prokurorisė sė Pėrgjithshme vihet re njė dukuri qė pėrbėn nė tė vėrtetė njė krim tė mirėfilltė. Natyrisht kjo meriton njė hetim tė posaēėm, si dhe njė kallėzim serioz, pasi ekzistojnė tė gjitha provat.
    Po ta vėmė re me kujdes, media qė sulmon mazhorancėn dhe qeverinė ėshtė shumė e informuar me burime nga Prokuroria e Pėrgjithshme. Pėr hir tė sė vėrtetės, duhet thėnė se kjo dukuri nuk ėshtė e lidhur vetėm me ēėshtjen e Gėrdecit dhe ēėshtjen “Fazlliē”, por fillon pak mė pėrpara, qysh me procesin qė lidhet me licensėn e Ora Neės-it. Prokurori i atėhershėm i ēėshtjes, shoku i klasės sė Ina Ramės, i cili u bė kryeprokuror i Krimeve tė Rėnda, e furnizoi Gazetėn Shqiptare - duke parė shijen e kryeprokurores dhe nė dijeni tė plotė tė saj - me tė gjitha materialet e ēėshtjes, si dhe tė kallzimit tė mėpastajmė, qė u bė kundėr kėtij prokurori. Pėr ēėshtjen e Ora Neės-it, media u furnizua deri me tė dhėnat e sekretit bankar pėr kompaninė qė bėri kallzimin penal pėr prokurorin, apo me tė gjitha llojet e faturave qė kishte sekuestruar e qė duhet tė jenė vetėm nė dijeni tė prokurorisė. Shitja e dosjeve dhe e informacionit atėhere u godit qė nė zanafillė me njė kallzim penal. Por prokurori i ēėshtjes - siē e thamė - u gradua dhe vazhdoi mė tutje stilin, qė kryeprokurorja e mbėshtet me mish e me shpirt, e dhėnies sė informacioneve nga dosjet e institucionit, pėr ēdo sulm mbi qeverinė, mazhorancėn; mbi tė vėrtetėn. Duke prodhuar presion dhe deformime nė hetim, prokuroria u shndėrrua nė njė bashkautore tė shpifjeve dhe interpretimeve tė mbrapshta politike.
    Por kjo dukuri qė solli Ina Rama nė prokurori, u thellua edhe mė shumė, kur gazetat i mbushte me emailin kėshillues tė ministrit Alibeaj, apo mė tutje akoma, me botimin e faksit tė falsifikuar, qė ska asnjė vlerė juridike, por mjaftonte qė tė pėrziente politikisht problemin dhe tė hidhte baltė, sipas zellit dhe porosisė sė Edi Ramės, dhe ramave tė tjerė, qė e frymėzojnė, mbase edhe mė shumė, prokuroren, qė tė mos ndalet para pėrdorimit politik, jo vetėm tė fakseve e shkresave, qė janė nė dorė tė tė gjithė gazetarėve, tė gatshme pėr pazare e akuza politike. Doli pikėrisht nga Prokuroria e Pėrgjithshme emri i Erion Isufit, meqė ishte kunati i Lulzim Bashės dhe mund tė hidhje kėshtu njė granatė tjetėr mbi ministrin apo qeverinė. Tė gjitha kėto janė nė pazar tė medias paturpėrsisht. Ky ėshtė korrupsioni mė vandal qė ka pėrfshirė prokurorinė dhe ėshtė kjo njė ēėshtje e madhe e reformimit tė drejtėsisė dhe e pavarėsisė sė institucionit.
    Prokuroria e Pėrgjithshme po shfaqet si njė kasafortė prodhuese lajmesh, shpifjesh, hamendjesh, qė pėrziejnė tė bardhėn me tė zezėn, me shpresė qė tė dalė i kuq rezultati. Po ta shikosh me kujdes kėtė zell, e kupton edhe nė tė kundėrtėn, kur prokuroria bllokon pėr median ēdo lloj informacioni qė nuk shkon nga favori i Zamir Shtyllės dhe i shtyllarėve qė presin pas tij. Nuk e kishte asnjė gazetė e frymėzimit antimazhorancė, majtiste e lapėrdhare, njoftimin se Prokuroria ishte tėrhequr nga sekuestrot pėr llogaritė e Erion Isufit dhe kolegut tė tij. Jo, kjo s’duhej tė dilte, sepse prishte pėrdorimin politik besnik ndaj opozitės. Ashtu siē nxori dhe publikoi dėshmitė, nė ēėshtjen e Ora Neės-it, emrin e Erion Isufit, emailin e Alibeajt, faksin fals, Prokuroria e Pėrgjithshme ēdo natė lidhet me redaksitė me celularin e Ramės dhe zabėrhanėve tė tjerė. Deri nė atė shkallė sa vetė Zamir Shtylla u pėrpoq t’i kalonte njė tekst njė gazetareje tė televizionit Klan, lidhur me ekspertin amerikan tė ēėshtjes Trebicka, i cili s’do pėrfillej, se ai dhe Ina, kishin njė ekspert tjetėr, aspak amerikan, por nga ata sauk-xhinjtė e Zamirit.
    Nė ēdo vend tė botės, nė ēdo vend tė qytetėruar, furnizimi me lajme tė gėnjeshtėrta, apo qofshin edhe tė vėrteta - aq mė keq kur bėhen si shitje politike - do tė kėrkonin njė angazhim tė madh tė shtetit, tė parlamentit dhe tė institucioneve tė sigurisė. Ky ėshtė njė alarm i madh pėr pavarėsinė e institucionit tė prokurorisė, prandaj shitja duhet tė trajtohet si njė akt kriminal, ndaj sė cilės duhet ndėrhyrė fort dhe menjėherė.
    ...

55

balli .. trim je..

kush e njeh kte fahriun..

ti dergoje pershendetje nga une..

ai po del nje burr i madh qe meriton respekt..
    pik..

po ja qellon gjerave..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Brari : 23-10-2008 mė 18:33

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-03-2005
    Postime
    926
    Citim Postuar mė parė nga leci Lexo Postimin

Prokuroria yne beri nje gabim ne proēeduren e hetimit te nje ēeshtjeje,kjo eshte e vertete.
    Banditet komunist te prokurorise fillojne fushaten elektorale 2009

Organi i prokurorise qe ne diten e pare te hetimit per Fazlliēin beri nje shkelje te rende te procedurave.
    Qe nga ky moment i gjith hetimi per Fazlliēin eshte i kote, pasi sipas kodit te proēedures penale:" Nga momenti kur behet nje shkelje e procedures, ateher ēdo prove apo fakt tjeter qe mblidhet pas ketij momenti nuk merret parasysh nga gjykata, pasi trajtohen si fakte dhe prova ILEGALE.

Pra organi i prokurorise ben nje gabim fillestaresh, ne menyre qe kur te dal ne gjyq "Ēeshtja Fazlliē" te rrezohet per shkelje procedurjale.
    Meqenese 99,99% e shqiptareve nuk e njohin Kodin e Proēedures Penale do te kete shume prej tyre qe do bien viktime e fushates tjeter propogandistike te Ed Rames, qe do te jete: “ … Fazlliē ishte nje Kryemafioz, Kryekriminel, Kryehajdut, Kryeserb, Krye… , por gjykata e liroj sepse u ble apo e detyrua nga Sali Berisha”

Kush beson se ne organin e prokurorise, folene e krimineleve te rregjimt Hoxha, nuk kane mbetur me prokurore politik, por eshte pastruar ( prej ZOTIT ndoshta, se ligjet shqiptare nuk e kane bere dot kete), ateher ai ne rastin me te mire eshte nje ėnderrimtar.

.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Antimafia : 24-10-2008 mė 04:44

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anėtarėsuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar mė parė nga Antimafia Lexo Postimin
    Banditet komunist te prokurorise fillojne fushaten elektorale 2009

Kush beson se ne organin e prokurorise, folene e krimineleve te rregjimt Hoxha, nuk kane mbetur me prokurore politik, por eshte pastruar ( prej ZOTIT ndoshta, se ligjet shqiptare nuk e kane bere dot kete), ateher ai ne rastin me te mire eshte nje ėnderrimtar.

.
    kush ta beje ate qe thua tine, sali komunist-kapoisti, fatos bab enveri, ed pa brek rama, apo shoket vartesit e tyre bashkpuntore sigurimsa???

kush eshte enderrimtari apo mashtrues-ngatrrestari qe flet ketu??

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    ... Paska plas tifozlliku ketu. Ca tersi, si nuk e paskam vene re ...

Per mendimin tim eshte lufte e paster klanesh. Kete rradhe jane rreshtuar taborret intelektuale. Lufta per pushtet brenda PD eshte bere shume e nxehte. Klani Sales qe supozoj se mund te kete me vete Jozin qe mendon te behet kryetare pas Sales dhe klani Topit. Topi me sa kam vene re me duket se deri tani po ja fut Sales me lezet. Kapi presidencen per te dhene mesazhin e te qenit jasht allishverisheve dhe Prokuroren e Pergjithshme per pak presion, shume kur duhet.

Ed Rama per mendimin tim eshte jasht loje, kot hiqet sikur ben e di, por eshte nje toē kuklle. Natyrisht qe inatin e ka me Salen nuk ja harron Sales shenjen e barazimit qe i vuri me dylberet, por nejse.

Bamiri po luan fort mbrapa kuintave me prokuroren dhe Sala perpiqet te beje presion me listen e deputeteve, por ndeshjen e forte do ta shohim kur te zgjidhen drejtuesit rajonale te PD. Beteja me e ashper per mendimin tim pritet ne Tirane. Me duket sikur Bamiri shihet me sy tjeter nga USA e BE. Ketu kane ndikuar me duket shume dekoratat e Bamirit dhene me shumice sa andej kendej. Me nje sy mund te shihen dhe si nje gjest pajtimi e harrimi. Mbeshtetja e ambasadorit amerikan per I. Ramen ishte tronditese per Salen, e shprehte qarte ne fytyre.

Gabimi i Sales ishte sjellja e D. Fazlliēit ne Tirane, si duket nga vetebesimi i madh dhe mos llogaritja e nje sulmi te befasishem nga kundershtaret. Prokurorja sulmoi duke kerkuar ndalimin e Fazlliē nga autoritet e policise se aeroportit, te cilet nuk e zbatojne urdherin duke e konsideruar te paligjshem. Ketu Sales i jepet ''shah'' dhe shpeton me nje levizje te ''piset''.

Nqs do te kishte 1000 raste te tjera me persona te thjeshte, qytetare shume te rregullt qofshin edhe biznesmene te huaj nga cilido shtet i botes, kur prokuroria t'i kerkonte ndalimin e tyre poliicise se aeroportit ma ēfaredo lloj menyre, policia do t'i ndalonte 100% keto persona pa e pyetur ndergjegjen fare eshte apo s'eshte i rregullt ky ndalim.

Kthehemi tek ndeshja, Sala kunderpergjigjet me Alibeajn dhe Nishanin. Prokurorja nuk terhiqet, por ''tund'' fort dosjen ''Gerdeci''. Sales si duket me shume mundesi ja ka futur kembet me nje kepuce i biri, kot s'thon, ''ēa te bo fmija s'ta bo perenia''. dhe deri ne keto momente po perpiqet te luaje ne mbrojtje dhe te arrnohet me aq sa ka mundesine.

Ndeshja vazhdon ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Ja edhe nje tjeter cudi ne kohen e RRUMPALLIZMIT te Sali Vicidolit.

A jane idiote keta apo nuk e dine, se ligjshmerine e kerkesave te prokurorise e percakton vetem gjykata, dhe jo ministria e brendshme.

Policia ka per detyre te zbatoje urdhrat e prokurorise, dhe gjykata vendos nese kjo levizje e prokurorise ka baze ligjore apo jo.

Ne nje vend qe kryeprokurores i duhet te dale me ambasadorin amerikan ne krah, per ti bere balle presioneve te qeverise, tregon nje tmerr te vertet te drejtesise.

Nje vend ku kryeministri deklaron se do hap hetim nderkombetar duke nenkuptuar se prokuroria shqiptare s'ka kredenscial, autoritet, integritet dhe paanesi per kete pune...... kjo eshte prokuroria qe ai vet krijoi nje vit me pare.

Kuku nane. Tamam shtet rrumpallesh. Miresevini ne versionin qeverises Lazarato-Vicidolas.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zarathustra. : 25-10-2008 mė 04:22

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-03-2005
    Postime
    926
    Citim Postuar mė parė nga Zarathustra. Lexo Postimin
    ...
    Policia ka per detyre te zbatoje urdhrat e prokurorise, dhe gjykata vendos nese kjo levizje e prokurorise ka baze ligjore apo jo.

...

Miresevini ne versionin qeverises Lazarato-Vicidolas.
    Policia ka per detyre qe te zbatoi urdherat e prokurorise, kur ato jane te leshuar konform ligjeve shqiptare.

Urdhrat e marra nepermjet telefonit mund ti zbatoi vetem ndonje i semure me te meta mendore, i cili nuk nuk mund ta di se mund te perfundoj ne burg ne qofte se zbaton nje urdher te marre ne telefon.

- Aloooo!
    Polic Guraliu?
    Jam prokuror Mazreku.
    Kam nje urdher per ty. Kape ate burrin qe do vij tani ne aeropor dhe ma sill ketu.

- Ne rregull zoti Prokuror, por kisha nje pyetje.
    Vertet je prokurori Mazreku? Mos ma merr per ters por une ty eshte hera pare qe ta degjoj zerin dhe kam frike se mos je ndonje nga ata karagjozet e "Fiks Fare", qe po tall sumen me mu.
    Pastaj edhe sikur te ta njoh zerin, kush me garanton qe je prokuror Mazreku?
    Me mori nje here Agron Llakaj ne telefon dhe me tha se ishte doktor Berisha.
    Me urdheroj qe per Krishtlindje i veshur si Nikolaus te futesha ne Lanė.
    U futa une plako, se kam kalamaj per te majt me buke dhe kisha frik se me pushote Sala nga puna.
    Naten e Vitit te Ri e pashe veten te "Kamera e Fshehte" e Topit.

- Oreeeeee Gurali! Si e ke hallin ti? Do me tregosh traplliqet e tua ne telefon apo do zbatosh urdhrin? Ti zbato urdhrin tim, pastaj e vendos gjykata nese ishte i ligjor apo nuk ishte i tille.

- O.k. prokur Mazreku, por ne qofte se del qe urdhri ishte i paligjshem dhe ti e mohon se ma dhe ti urdherin, per dreq e kam celularin prodhim te vitit 1995 pra pa inēizues, une shkoj ne burg.

- D.m.th. nuk do ta zbatosh urdherin? Po nuk ke faj ti mor gomar, fajin e ka Sala qe ka bere qeveri Lazarato-Vicidolase.

Ne kohen e qeverise Kurvelesho-Hoxhiste, me nje telefon une urdheroja te vriteshin familje te tera dhe urdheri zbatohej pa u mbyll mire telefoni.
    Ato ishin kohe. Ai ishte shtet. Ehhhhhhhhhhhh.
    Nejse.
    Do tė tė kishte marre vet goca tezes time, Ina Rama, per te te urdheruar, por nuk flet dot ne telefon, pasi eshte ftuar te Presidenti Topi per nje dreke pune dhe e ka gojen plot .
    Prandaj te mora une.

- O.k. prokur Mazreku, me binde. Por puna eshte se Demir Fazllija ka i ēerek ore qe eshte ngrit ne fluturim.

- U te qifffffshaaaaaaaa motren mor malok muttiiii!
    Po pse nuk e thua qe ne fillim kete, po me harxhove kohen kot.
    Duke u marre me ty harrova ti jap Ines peshqirin per te fshir buzet.

i/e regjistruar Maska e Maars
    Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Postime
    179
    Aha hahha c'fare ju paska bere Fazllici !!!!
    Fazllici jo vetem qe i ka rjeshtuar gjithe ata ministra e gjenerale qe ti raportonin per sigurine e Shqiperise, jo vetem qe ju ka vjedh leket e taksave qe paguani e me to ka bler nje toke qe sot kushton 50 milion por edhe disa Shqipfolsa i paska c'nderuar krejteseshit me sa po shoh une ketu ne forum.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Maars : 25-10-2008 mė 09:10

Lux Libera Nos Maska e Shkelqesia_E_Tij
    Anėtarėsuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Where ladies pray the God
    Postime
    1,028
    Policia ka per detyre qe te zbatoi urdherat e prokurorise, kur ato jane te leshuar konform ligjeve shqiptare.

Urdhrat e marra nepermjet telefonit mund ti zbatoi vetem ndonje i semure me te meta mendore, i cili nuk nuk mund ta di se mund te perfundoj ne burg ne qofte se zbaton nje urdher te marre ne telefon.

- Aloooo!
    Polic Guraliu?
    Jam prokuror Mazreku.
    Kam nje urdher per ty. Kape ate burrin qe do vij tani ne aeropor dhe ma sill ketu.

Vertet je prokurori Mazreku? Mos ma merr per ters por une ty eshte hera pare qe ta degjoj zerin dhe kam frike se mos je ndonje nga ata karagjozet e "Fiks Fare", qe po tall sumen me mu.
    U futa une plako, se kam kalamaj per te majt me buke dhe kisha frik se me pushote Sala nga puna.

- Oreeeeee Gurali! Si e ke hallin ti? Do me tregosh traplliqet e tua ne telefon apo do zbatosh urdhrin? Ti zbato urdhrin tim, pastaj e vendos gjykata nese ishte i ligjor apo nuk ishte i tille.

- O.k. prokur Mazreku, por ne qofte se del qe urdhri ishte i paligjshem dhe ti e mohon se ma dhe ti urdherin, per dreq e kam celularin prodhim te vitit 1995 pra pa inēizues, une shkoj ne burg.

- D.m.th. nuk do ta zbatosh urdherin? Po nuk ke faj ti mor gomar, fajin e ka Sala qe ka bere qeveri Lazarato-Vicidolase.

Ne kohen e qeverise Kurvelesho-Hoxhiste, me nje telefon une urdheroja te vriteshin familje te tera dhe urdheri zbatohej pa u mbyll mire telefoni.
    Nejse.
    Do tė tė kishte marre vet goca tezes time, Ina Rama, per te te urdheruar, por nuk flet dot ne telefon, pasi eshte ftuar te Presidenti Topi per nje dreke pune dhe e ka gojen plot
    Prandaj te mora une.

- O.k. prokur Mazreku, me binde. Por puna eshte se Demir Fazllija ka i ēerek ore qe eshte ngrit ne fluturim.

ahahahhahahahahahhahahah o sa kom qesh mer

Antimafia o te rente e mira e vertet eshte apo ndonje sajim mer se mke hudh ne toke mer dreq nga te qeshmet

shume e nolte kjo plako

Blossoms of heaven, Ashes of hell...

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046

- Aloooo!
    Polic Guraliu?
    Jam prokuror Mazreku.

Nejse.
    Do tė tė kishte marre vet goca tezes time, Ina Rama, per te te urdheruar, por nuk flet dot ne telefon, pasi eshte ftuar te Presidenti Topi per nje dreke pune dhe e ka gojen plot.
    Prandaj te mora une.

Je i modh plako ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    e bukur kjo..

anti mafi ti e ke ber kte?
    i fort je..

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  2. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  3. Letėrsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02
  4. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53
  5. Cili ėshtė synimi i AKSH-sė?
    Nga Faik nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 04-12-2003, 04:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •