Sigurisht qe ke shpetuar jete, tu befshin te mira.
PO
JO
Sigurisht qe ke shpetuar jete, tu befshin te mira.
Flm njerez te mire: Siē e theksova edhe pakes me pare atij personi kur i tregova se ēka kishte haruar me te vertete ju ndyshua ftyra' nuk kishte fjale per te me faleminderuar me teper.
Kur them kapakun hapur e kam fjalen per te vrrima ku mbushet me rezervar makina i kishte te dyja te hapura.
Kur u ktheva pasta per tek makina ime vetevetiu mu mbushen syt me lote ishte diēka interesante per mua.
Njerzit qe ishin prane rruges ne kembe dhe ato me atomjete me shikonin mua me buzeqeshje, ndoshta per ne shqiptaret nuk eshte diēka interesante nese e haron kapakun e rezervarit hapur, por ja per keto ketu ku jetoj une eshte shume jonormale nje gje e tille.
Une sa do pak e dhash ndihmesen time simbolike njerzore.
Gabime jemi njerez bejme.Bravo te qofte...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Dibrani tė lumt, ke bėrė shumė mirė qė i ke paralajmėruar pėr rrezikun, ėshtė njė gjest human.![]()
Lumturia nuk vjen vetė, atė duhet ta krijojmė ne.
O Dibaran2006, nuk e gjete gjo jo, se benzina te ne asht e perzime me uj, edhe me desht me i vu flaken me dashje asht e veshtir.....por ti ke ba mir se me at qe kushto benzina sot ner i ke ba
.....
P.S. Bravo per gjestin.....
Un pčr veten time nuk di se si do ta shperbleja! Dibrani sot e ksaj dite ke kontakte me ato 2 personat ?
|- Mė Pikņj Njė Pik Loti, Nė Fņrm Realiteti -|
Krijoni Kontakt