Asgje s'me besdis , une eci ne rrugen time , te tjeret ne te tyren .
Besdisje mund te kete por jo aq sa per te me besdisur besoj pak a shume vlen kjo dhe per te tjeret .
Asgje s'me besdis , une eci ne rrugen time , te tjeret ne te tyren .
Besdisje mund te kete por jo aq sa per te me besdisur besoj pak a shume vlen kjo dhe per te tjeret .
●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙
E kam thene edhe dy a tri here tjera;
Mua me bezdisin ata njerez te medhenje qe hecin pas meje, mirepo edhe kur ecin paar meje ne trotuare me pengojne se mezi hecin...
Pastaj me pengojn ata njerez qe nuk dijne ende te hecin ne botene civilizuar; ne vend qe te hecin nga e djathta ata vijne nga e majta, ç(tiu beshe ketre ?
Por me e keqja eshte kur ndalojne ne mjes te trotuarit disa njerez dhe bisedojne, fare se çajne koken qe pengojne diek..
Ju lutemi, pakez modesti dhe kultur, te rrespektojmi njeri tjetrin se jemi shtuar per se tepermi..;
Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
Me bezdisin zakonisht njerezit qe çlirojn kenaqsine e tyre nga hundet me ane te teshtimes mu para syve te tu, dhe mas ksaj vjen gjithmon melodia "haaakkk phuuuu".
Life's too short to remove USB safely.
me besdis fakti qe sdegjoj dot musike me kufje se njerezit habiten dhe fillojne kthejne koken....sidomos cunat qe i kane gati komentet.....
adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever
Gjithnje me bezdisin njerzit qe kur ecish ruges te leshonje ndonje koment pa mar parasysh te mir a te keq, sdhe veturat qe leshojne muzike te tepert duke kaluar...ne pergjithesi do thoja veset e njerzve........
Where there is love..there is life.!!
Nese me shikojnn se si jam veshur a si ecen....!!!!
Kete te keqe e kan shqiptaret...eshte e tmerrshme...
Djemet kur ngacmojn femrat me fjal
Ne autostrade kur dikush ne me liron rrugen te ec me 22o km ne ore.
Krijoni Kontakt