trafiku i madh
trafiku i madh
Ne rruge merzitem se ka pak njerez.Te tjeret flasin me ze te larte po ashtu edhe ne telefon.
Mua me bezdis fakti qe kur eci ne rruge mbrapa personave dhe keta Papandehur ndalojne aty ne mes te rruges dhe me duhet edhe mua te ndaloj se per ndryshe perplasem me ta.
Prudence (02-09-2014)
Makinat.. do kisha pas shum qejf ti kishin heq!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
me bezdisin policet e trafikut qe zevendsojne semaforet e prishur ..![]()
Me bezdisin turqit, kur ja fusin me ze te lart bisedes.:S
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
korrespendenca e fshehte qe ti mbane me ndonjerin prej moderatorve nepermjet MP,nuk do te thote se ti e ke kthyer forumin shqiptar ne prone tenden,prandaj une do shkruaj ne cdo kohe dhe ne cdo teme te hapur,pak randesi ka ne se te do qefi ty apo jo qe te shkruaj!!
p.s une nuk te thashe idiot ty,por po me detyron edhe perse nuk e kam ne natyre te perdor kete fjalor,qe te them se ti nuk je as me pak as me shum per vec se nje poliaco i ndyre,i cili nuk je ne gjendje as te kuqe as te zbehesh nga ofendimet,pasi surrati jot eshte bere si sholl opinge!!!ik tani shkruaj moderatorit ne Mp dhe thuaj qe te me perjashtojne,pasi ket detyre ke ti ne forum!!
Mua me bezdisin njerzit me shtat teper te madh qe ia mbajn veti edhe me larte(pa nevoj) nxejne rruget dhe pengojne kudo si ne trotuare si ne vende tjerza publike, por me e keqja me bezdisinturqit e arapt kur kruhen ne trotuare, duart e tyre i qojne gjithekah..;ne hund, ne veshn ne mes sqjetullave, ne mes te kembve ferkojne pantollonat sikur te iu kishte rene zhuga...pastaj here pas here edhe pshtyjn ne trotuare, i fshijne hundet, flasin me te madhe me celular ne dor, thuaja se keta njerez me pengojne vetem mua, nuke e di pse ?
...Tmerri nuk eshte ndryshe...
Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
Me teper me bezdisin njerezit qe e hapin gjoksin per te treguar se kane ne qafe nje zingjir te trashe ose ndonje kryq te madh(jashte normales).
Mua personaishte me bezdisin disa shqipetare qe rine tane diten ne kaffeteri ,dhe i rrotullojne pagat e cigereve ne tavoline .
Personalishte me bezdisin disa te rije shqipetare qe mundohen te shprenhin dashuri ndaj femrave me ane e fishkelolimave s'i majmuna ne kopshtin zologjik.
Krijoni Kontakt