Kur jam duke u nxituar dhe rruga eshte e zene nga ndonje obez qe mezi se ecen dhe ze te gjithe rrugen dhe nuk me le mundesi parakalimi
Kur jam duke u nxituar dhe rruga eshte e zene nga ndonje obez qe mezi se ecen dhe ze te gjithe rrugen dhe nuk me le mundesi parakalimi
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
Kohet e fundit bezdisja lidhet me ekzistencen e facebookut, kur organizojne ndonje gje ne lidhje me dicka qe mund te me pelqeje ne ato grupet qe krijojne ne fb, ose vene ndonje njoftim ose ndonje info me shume ne lidhje me shkollen, dhe jam e fundit qe e marr vesh. Kur i pyes po nga e moret vesh? Po ne fb, pse nuk e lexove ti? E kur i pergjigjesh qe s'ke fb te shohin si nje jashtetokesore. Eh bela' edhe kjo pune
femrat levizin me streqe dhe pantollona , minifunde shume te shkurta sa qe me thene te drejten, ne si meshkuj duhet me ec me sy mbyllur , ose me I ra me koke shtylles se tensionit , ose me e marr kete femer ne krah ne ndonje qoshe per ta rehabilituar seksualisht.
Morali & Miresia
Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.
une i thashe te tera duke bere "like".
"Më e mira është armike e së mirës"
Njerezit qe vjedhin bicikletat![]()
DIsa njerez Pordha** QE dikur te thonin me jep 1 cigare
e sot as te flasin
[B]Mosmirenjohes[B]
MOsemirenjohes
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
Ashtu them dhe une, bari duhet ta kete fajin. Se s'ka mundesi qe nje njeri i paster te kete zemer te vjedhi nje biciklete..
Krijoni Kontakt