marokinet vu cumpra kur te kerkojn te blesh noi gje,dhe pastaj te lypin cigare....kam kriju iden qe gjith maroku eshte lypes.
marokinet vu cumpra kur te kerkojn te blesh noi gje,dhe pastaj te lypin cigare....kam kriju iden qe gjith maroku eshte lypes.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Me acarojne nervat:
njerezit qe parkojne makinat ne rrugicen e lagjes time dhe i lejne ne mes te rruges si "lopa bajgen", e ndersa ti ke pune, hall dhe do te levizesh ata jane ulur ne ndonje qebaptore duke pire kafe, raki e cigare per shtate pale qefe.
Nese nuk arrin t'i gjesh je i detyruar te presesh, te shtysh takimet, te shkaterrosh diten tende. Me e bukura eshte kur te qellon ndonje shofere femer qe e ka parkuar me indiferentizem ne mes te rrugices dhe ka shkuar te bej shoping. Kur kthehet nga qefet e saja te hedh nje veshtrim moskokçares sikur je ti qe i ke penguar rrugen. Ne ato çaste te vjen ta kapesh prej flokesh dhe ta zhgarravisesh fare, mirepo me miresjellje i afrohesh dhe i kerkon me edukate qe heren tjeter te parkoj makinen ne rregull, ne menyre qe edhe te tjeret te kene mundesi te dalin. Qellon qe ndonjehere te kthehet me ndonje pergjigje te tipit: "nuk e kisha ne plan te vonohesha shume por ja qe me doli nje gje e papritur" ose "nuk kisha ku te parkoja tjeter". Me nje fjale, leji ti punet e tuja sa te mbaroj une te mijat.
»« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«
Kam inat njerezit qe perplasen rruges(me shpatull apo me krahe).
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Policet rrugore qe pasi te kerkojne dokumentat e makines,i kontrollojne me kujdes dhe pasiqe nuk gjejne mangesi fillojne dhe i kontrollojne per here te dyte e te trete.Me se fundmi kerkojne lek meqenese nuk e kane pire kafen akoma.
Me shume dua shqiperine.
Po pse me ngacmon FI, pse. Jam i qete, jam i qete.
Normalisht qe shqetesimi qe na sjellin kalimtaret duke parkuar keq ne rrugicen tone eshte mjaft i shpeshte. Duke qene se ky fenomen eshte i shpeshte ekzistojne rastet ku diplomacia dhe miresjellja s'kane qene efektive. Ka pasur raste ku i kam zhvendosur makinen edhe ja kam nxjerr ne rruge te madhe. Ne raste te tjera ku zhvendosja ka qene e pamundur i kam lene ndonje shenim te vogel te tipit "thyerje pasqyre", etj.
Por ne pergjithsi i pres dhe perpiqem ti tregoj me miresjellje qe s'duhet lene here tjeter ashtu aftoqia.![]()
»« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«
me bezdisin ato qe i ulin pantollet poshte dhe bejne si gangsterra,( sikur i fjale te me thojne, me behet ti nguli ntok.
Krijoni Kontakt