Close
Faqja 11 prej 18 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 180
    OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    marokinet vu cumpra kur te kerkojn te blesh noi gje,dhe pastaj te lypin cigare....kam kriju iden qe gjith maroku eshte lypes.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga FABRIZIO Lexo Postimin
    marokinet vu cumpra kur te kerkojn te blesh noi gje,dhe pastaj te lypin cigare....kam kriju iden qe gjith maroku eshte lypes.
    Kurse une kam krijuar pershtypjen qe maroku duhet dizinfektuar nga marokinet.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Kurse une kam krijuar pershtypjen qe maroku duhet dizinfektuar nga marokinet.
    yes.................
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anëtarësuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,966
    Me acarojne nervat:

njerezit qe parkojne makinat ne rrugicen e lagjes time dhe i lejne ne mes te rruges si "lopa bajgen", e ndersa ti ke pune, hall dhe do te levizesh ata jane ulur ne ndonje qebaptore duke pire kafe, raki e cigare per shtate pale qefe.
    Nese nuk arrin t'i gjesh je i detyruar te presesh, te shtysh takimet, te shkaterrosh diten tende. Me e bukura eshte kur te qellon ndonje shofere femer qe e ka parkuar me indiferentizem ne mes te rrugices dhe ka shkuar te bej shoping. Kur kthehet nga qefet e saja te hedh nje veshtrim moskokçares sikur je ti qe i ke penguar rrugen. Ne ato çaste te vjen ta kapesh prej flokesh dhe ta zhgarravisesh fare, mirepo me miresjellje i afrohesh dhe i kerkon me edukate qe heren tjeter te parkoj makinen ne rregull, ne menyre qe edhe te tjeret te kene mundesi te dalin. Qellon qe ndonjehere te kthehet me ndonje pergjigje te tipit: "nuk e kisha ne plan te vonohesha shume por ja qe me doli nje gje e papritur" ose "nuk kisha ku te parkoja tjeter". Me nje fjale, leji ti punet e tuja sa te mbaroj une te mijat.
    »« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«

Kam inat njerezit qe perplasen rruges(me shpatull apo me krahe).
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e sabah08
    Anëtarësuar
    06-11-2008
    Postime
    196
    Policet rrugore qe pasi te kerkojne dokumentat e makines,i kontrollojne me kujdes dhe pasiqe nuk gjejne mangesi fillojne dhe i kontrollojne per here te dyte e te trete.Me se fundmi kerkojne lek meqenese nuk e kane pire kafen akoma.
    Me shume dua shqiperine.

pirg hologramesh Maska e Inteligjentja
    Anëtarësuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Ne kontinentin e Kurrkundit
    Postime
    862
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Ti tashi do me tregu qe e ke shpine poshte atij te skenderbeut?
    Jo mer c'du tek njeriu me kale une? KA xhami plot Tirana.
    Homo sum; humani nil a me alienum puto.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga J@mes Lexo Postimin
    ... mirepo me miresjellje i afrohesh dhe i kerkon me edukate qe heren tjeter te parkoj makinen ne rregull, ne menyre qe edhe te tjeret te kene mundesi te dalin.
    J@mes keshtu si e paske nis ti me miresjellje se shpejti do te te duhet terapi.
    Afroju edhe thuaji qe po e pe edhe njehere aty te parkuar ne ate menyre, do ia parkosh makinen ne b**** me frenat e dores te ngritura.
    Pastaj pyete "do ma japesh numrin e telefonit?

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anëtarësuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,966
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    J@mes keshtu si e paske nis ti me miresjellje se shpejti do te te duhet terapi.
    Afroju edhe thuaji qe po e pe edhe njehere aty te parkuar ne ate menyre, do ia parkosh makinen ne b**** me frenat e dores te ngritura.
    Pastaj pyete "do ma japesh numrin e telefonit?
    Po pse me ngacmon FI, pse. Jam i qete, jam i qete.
    Normalisht qe shqetesimi qe na sjellin kalimtaret duke parkuar keq ne rrugicen tone eshte mjaft i shpeshte. Duke qene se ky fenomen eshte i shpeshte ekzistojne rastet ku diplomacia dhe miresjellja s'kane qene efektive. Ka pasur raste ku i kam zhvendosur makinen edhe ja kam nxjerr ne rruge te madhe. Ne raste te tjera ku zhvendosja ka qene e pamundur i kam lene ndonje shenim te vogel te tipit "thyerje pasqyre", etj.
    Por ne pergjithsi i pres dhe perpiqem ti tregoj me miresjellje qe s'duhet lene here tjeter ashtu aftoqia.
    »« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«

Erando
    Anëtarësuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    me bezdisin ato qe i ulin pantollet poshte dhe bejne si gangsterra,( sikur i fjale te me thojne, me behet ti nguli ntok.

Faqja 11 prej 18 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Sjelljet që bezdisin në jetën e një çifti!
    Nga salihaj në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 72
    Postimi i Fundit: 11-01-2010, 13:04
  2. Cfare ju besdis me shume kur vjen fundi i vitit?
    Nga AKILI 1 në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 21:58

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •