Përshëndetje anëtarë të nderuar të nënforumit të Lojra dhe rebuse.
Ne këtë temë do të zhvillohet një lojë tepër interesante dhe argëtuese, ajo është si vijon më poshtë.
Cdo anëtarë (kuptohet ne radhë) do të sjell një koment reth një sendi pa e cekur në atë pjesë të shkrimit të tij emrin e tij, por vetëm duke dhënë ca detaje reth tij. Si p.sh të kërkohet fjala kyce "Forumi" dhe duke dhënë ca detaje të nxisim anëtarët të gjejnë këtë të fundit, pra detaje të llojit: "Vend ku mblidhen të gjithë bashkëatdhetarët dhe shprehin mendimet e tyre për cështje të ndryshme..", që të le të kuptosh se për cka bëhet fjalë dhe në këtë rast përgjigja e saktë është fjala "Forumi".
Komenti i anëtarit i cili jep zgjidhjen e shkrimit paraprak duhet të shoqërohet me një shkrim të rri gjegjësishtë me një pyetje që përmban udhëzime për një send të ri që duhet të zgjidhet.
Andaj lojën po e filloj unë i pari, të gjithë anëtarët janë të ftuar të marin pjesë dhe të argëtohen.
Gjejeni këtë:
Është vendi ku cdo person është i lejuar të ngarkoj videot e tij dhe të shihen nga e mbarë bota, gjithashtu nga aty mund të shohësh me triliona video nga e mbarë bota dhe nga llojet më të ndryshme që egzistojnë, është vendi më i vizituar sa i përket cështjes video dhe ka miliona anëtarë të regjistruar aty.
Cka kërkohet?
Krijoni Kontakt