Me sa duket Klodj eshte viktime e indoktrinimit Java![]()
Me sa duket Klodj eshte viktime e indoktrinimit Java![]()
Ne radhe te pare me duhet te them qe nuk ka asgje absolute.
E dyta - une e krahasova me .Net dhe jo me te gjitha gjuhet programuese.
E treta - informacionet i kam marre ne internet dhe nuk i kam SHPIKUR. (linku)
E katerta - une dhashe argumenta konkrete. ( po pres nga ju ...)
E pesta - me Java eshte me e lehte te besh update programeve (shikoni si eshte katandisur Alpha)
E gjashta - Si Object Orientet eshte me e mire.
etj etj Java ka JVM - Platform Indipendent etj etj..
Pres Argumenta nga ju...
Edhe pse eshte normale "varet per cfare e perdor" , nuk me thate se cilat jane keto "varet per cfare e perdor"?
Nese indokrinim = me 101 aresyet qe permenda atehere po jam indokrinuar ne Java!
Dikush duhet te me shpetoje nga kjo viktime!!!
Te dish te programosh ne nje gjuhe te caktuar pa njohur te tjerat nuk do te thote se ajo gjuhe qe ti di eshte me e mira...
Mos merr persiper gjera qe nuk te takojne ty...
Ti mbase me te vertete je shume i forte ne Java dhe ke lexuar shume lidhur me kete gjuhe"nuk e ve ne dyshim kete" por kjo nuk do te thote se ti ke fuqine te hedhesh posht gjuhet e tjera.
Mbase nuk kam shume argumenta per te te hedhur posht ato qe thua sepse une nuk jam i indoktrinuar ne java ashu si ti por po te them nje gje:
Sigurisht qe nje gjuhe del ne qarkullim synon gjithmon te jete sa me afer njeriut dhe jo makines.pra per ty kjo gjuhe eshte shume e mire.e mira e te mirave do te te rekomandoja visual basic sepse shikoj qe qenke fans i madh i mausit.
e dyta nese njeh nje gjuhe te nivelit te ulet eshte gje shume e mire sepse je i afte te kuptosh menyren si ekzekutohen instruksionet ne makine.
e treta sa per te hedhur posht c/c++ .....ju thua inxhiniereve te microsoft qe na dalka nje njeri me i afte se ju qe duhet tju mesoje ju si te programoni xp apo vista...
Prandaj te jap ty nje keshille dhe me kete ju drejtohem dhe te tjereve.....
Nese do te jesh nje programues i mire sa me shume gjuhe te dish aq me mire eshte....Shume asnjehere nuk te ben dem...
Nje programues nuk mund te ndaje dot gjuhen e tij te preferuar te programimit pasi ato variojne sipas aplikimit, sot me perdorura eshte visual bazic pasi i pershtatet disa sistemeve operative ne perdorim.
Ve re qe shume pretendojne se dine dicka rreth programiit, por une kam idene qe sdine asgje pasi eshte puna me e lodhshme qe mund te kem hasur ndonjehere, mendoni nje cast nderton nje program te tere dhe ne perfundim shikon qe egziston dicka e perafert me ate qe ke bere ti dhe shume me te sakte, besoj e kuptoni qe te shkojne nete te tera pa gjume dem.
Nje programues eshte nje robot qe kurre nuk e shijon punen e tij sepse ka shume te tille qe te konkurojne pafundesisht.
Dito
Une mundohem t'i jap nje pergjigje temes. Nuk kam dale te sfidoj Bill Gates. Ajo qe shikoj eshte se i vetmi qe ka hyre ne Shqiperi eshte Bill Gates me XP dhe Vista. Ne nje kohe kur shume sisteme operative dhe aplikacione psh Linux etj nuk jane te njohura fare edhe pse nuk kushtojne asgje.
Dicka qe vura re eshte se ndaj Xhejmsit duhet te them "Me fal mua per gabimet e tua"! Kur nuk ke argumenta mos ia ve fajin indokrinimit. Dhe Visual Basic nuk eshte fare Object-Oriented. As Open Source. Me shaka do thoja se ju jeni vetem argatet e Bill Gates, asgje tjeter. Ai kontrollon aftesite tuaja nepermjet kufizimit te mjeteve, per te cilat duhet t'i mbushni xhepat.
Java eshte me bujare ne kete pike. Shume gjera i ka falas. Prandaj une kerkoj argumenta, dhe jo kokfortesi.
Ju faleminderit!
Programimi eshte idera te shprehura ne kod qe kompjuteri ti njohe dhe shfaqe nje rezultat te kerkuar ne ekran.
E rendesishme eshte qe idete te mendohen mire,te shprehen koncize dhe shkruhen sakte .Kjo krijon aplikacione me jo shume rreshta kod dhe qe ne pergjithsi punojme shpejt,mire dhe nuk e rendojne kompjuterin.
Gjuhe programimi qe nese mesohen mire mund te krijosh programe me peshe te lehte per procesorin dhe memorjen dhe te punojne shume shpejt jane
Assembler dhe Python.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Krijoni Kontakt