Mbase ti nuk e ke pėrjetuar, por... ja t'a shpjegoj shkurt:
Tre ditėt e para tė dhimbte koka nga era e barotit dhe zhurmat e krismave (ishin tė gjithė si tė dehur) pastaj nė ditėt nė vazhdim tė kalonte ...
Pastaj doli shprehja plumb qorr, e di ti ē'do tė thotė ...? Do tė thotė tė jesh nė shtėpi dhe nė mes tė fėmijėve brėnda nė shtėpi tė vėrshėllejnė plumbat dhe mos tė dish ku ti fusėsh...
Mua kjo mė duket tmerr, ty mbase jo..
Gjithė tė mirat.
Epiri ėshtė dhe do tė mbetet gjithmonė shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri
I Vjeter eshte ky lajmieshte puna me Josef Fritzl
![]()
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
mka gjimu nje dobermann per ja 400 metra or Zot mos te jem i stervitur do me kishte bo copa copa po ne fund gjeta nje shpi ku kerceva murin si me qen nje ninja..nje tmerr per mua jan qent po at dit kam pa vdekjen me sy
Kur isha ne itali, rrinim ne Milano ama pushimet i benim ne Kalabri, edhe cdo vere shkonim aty rrinim rreth 3 muaj.. radhen e dyte qe vajtem..
Kam pare live ne Katanzaro (Kalabri ) dy veta vrane njerin ne mes te qytetin, ja prene koken edhe nisen te luanin futboll. Te gjith ne sa ishim ne furgon u tmerruam edhe vetem kishim ul kokat poshte, kishte edhe femra qe nisen te ulurinin nga tmerri, skishte gje me te frikshme.
Pastaj vrasje me automatike edhe pistoleta kam pare plot kur isha me shtepi ne Laē. Kto u bene te perditshme sna behej shum vone..
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt