Po
Jo
Nuk e di
"mesimbesimin fetar"
s'po ia gjejnë anën ksaj. kshu si e ka thon fruti tropikal i radhës dmth "besim fetar i mësimit". ku e msoni shqipen mër jau? n'ça shkolle sllave?
Kjo do te thote qe shqiptaret I perkushtojne me shume interes shkolles e jetes se tyre se sa fese si puna jote. Jane me racionale ne lidhje me cfare eshte prioriteti se ke mijra te rinj shqptare pa pune se ska vende pune.
Ama me qafsh mua ku dine shqip keta. Me mire flasin arabishten si gjuhen e allahut se sa flasin shqipen si gjuhen e te pareve. Nuk e di nese do e mesonin shqipen tamam nese shqipja ishte gjuha e kuranit. Me mire e flasin shqipen te huajt qe kane ardhur ne shqiperi per bisnes se sa keta qe jane pjeserisht shqiptare.
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
E folura e gjuhes shqipe nuk te ben "shqiptar" o kastravec, a ke lexuar ndonjehere Fishtën ?
Jo tregon qe nuk jane te fiksimosur pas fese si puna juaj.Po musliman ne Shqiperi sa ka?Mbase mbi 70% e popullsise ku hyj dhe une,por sa perqind e praktikojne a e di?Shume pak.Lere c'thone besoj te Hallau kur se kane lexuar asnjehere Kuranin apo shkuar njehere ne Xhami.Edhe tek ata qe e praktikojne ,nuk ndodh e njejta gje me femijet e tyre.Femijet e tyre s'duan t'ja dine fare per fe.Shumica e shqiptareve nuk duan t'ja dine per fe.Ne nuk e gjykojme tjetrin nga besimi fetar ,por nga vlerat qe ka secili.Boll i bete qejfin vetes kot.
Po tani e more vesh ti qe eshte loja e sllavit? E serbit me sakte, por a hajne pyke keto igraçicat se?s'po ia gjejnë anën ksaj. kshu si e ka thon fruti tropikal i radhës dmth "besim fetar i mësimit". ku e msoni shqipen mër jau? n'ça shkolle sllave?
Une jam edhe per mirebesim islam ne shkollat e Beogradit.
Po lere fare ku edhe ne shkolle do me be kso praalla te kuranit a…
Most e lutem nje budallallek te tille mos e thuaj farew…
Krijoni Kontakt