Emigracioni eshte nje fenomen qe ka prekur ne mase shoqerine Shqiptare ne periudhen post-komuniste. Ky fenomen ka te mirat dhe te keqijat e veta. Ju ftoj te jepni mendimin tuaj rreth kesaj ēeshtjeje.
PRO
KUNDER
Emigracioni eshte nje fenomen qe ka prekur ne mase shoqerine Shqiptare ne periudhen post-komuniste. Ky fenomen ka te mirat dhe te keqijat e veta. Ju ftoj te jepni mendimin tuaj rreth kesaj ēeshtjeje.
Emigracioni, per mendimin tim nuk ka ndikuar per keq ne Shqiperi pasi nje pjese e mire e te ardhurave te buxhetit te shtetit vjen nga emigrantet. Gjithashtu ndihmon ne permiresimin e menyres se jeteses se popujve te ndryshem te Botes, dhe permiresimit te marredhenieve mes tyre.
votova per PRO
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
te dyja bashke.
me lejohet te jap dy vota apo jo ?!
Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.
o BABA cfare nuk te lejohet ty aman ;-)
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Vete si imigrant jam kundra imigracionit, nuk i sjell gje vendit tand apo familjes tande, thjeshte acaron popullsine ne ate vend qe shkon dhe llaston ato familjare qe ke lan mbrapa, prandaj nuk punojne por sillen kafeve.
Nje dite do te behet dhe Shqiperia zonje dhe do te na vijne emigranta nga afrika dhe mesdheu pastaj do ta shofim fetyren e imigracionit.
Po nuk menduam dhe po nuk morem masa sa me shpejte kete toke te cilet kemi derghure gjak me shekuj do ta gezoje i huaji i cili nuk ka derdhure as adhe nje pike gjaku.
Ktu ke te drejte
Megjithate ekonomise se rrenuar shqiptare, pas rrezimit te komunizmit, emigracioni i dha frymemarrje. Emigrantet erdhen, investuan dhe ngriten biznese ne Atdheun e tyre.
Une perkrah emigracionin e perkohshem. Pra emigracion "me te drejte kthimi". Mendoj se do te vije koha qe Shqiperia do te fuqizohet ekonomikisht, pikerisht prej ketyre bizneseve qe shumica u hapen prej emigranteve, dhe studentet e arsimuar ne perendim do te rikthehen per ti shfrytezuar dijet ne vendin e tyre. E nese ndodh kjo atehere do te ndodhe ajo qe thua ti.
Conquistador , po ca te drejt kthimi thua re, se lam l3sht3 me bileta loooool
shif shif nai dit kur te kthehen te gjith shqiptaret ne shqipri dhe do bahet ma keq se puna kines!!
skan per tba ma njerezit nga 4 apo 5 fmij,
po me shum se 1 fmi sban dot cifti looooool
se do mushet plot e per plot
thui ma mir qe shkthehen te gjith ihersh se o bir nane ca do bahet ne shqipri masanaji-
qysh o ba me luften me kosoven qe flishin tgjith naper stadjume dhe kampingje looooool
biles na prishen dhe lulishtet hahahhahaha
cuni pleqeris gjithmon vecohettironcja bln o BABA cfare nuk te lejohet ty aman ;-)![]()
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BaBa : 09-11-2008 mė 18:12
Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.
Krijoni Kontakt