Grek
Turk
Serb
Te tre
Asnjerin
Preferoj nje mace si kafshe shtepiake
kjo eshte nje pyetje absurde nuk te le per tu pergjigjur por thjesht dua te shtoj dicka nje njeri qe bene te lind nje pyetje te till ka karakter te dobet
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
me mire nje tek kesh nje mik TURK sesa nje Serb edhe nje Grek qe te kto te 2 shtet jane popullata me e poshter qe ekziston ne Ballkan
ni ....Golf tresh.
Kam njerin perplas per tjetrin,me tmire se ju ku ka.
Flasim nje gjuhe,nje histori,nje flamur dhe nje problem te perbashket e kemi.
Ja po e bej nje analize te shkurt dhe disa nga keto i kam pasur shok dmth do e lidh ne ceshtje kombtare pak sa.
Kisha shok maqedon ne pergjithsi sllave eshte,dhe xhdo here kur bisedojsha me te mu kujtohete se gjaku i tyre eshte i flliqt dhe se ata kane vrare me mijra shqiptar,kane masakru,na kan ndajt ne shuum shtete.
Po ashtu kisha edhe nje shok Turk,ok po e llidhe edhe pak nga feja mu dukte se jam me afer i shoqruar po kur e kujtojsha se keta 500 vjet na mbajten nen roberi e urrejshe dhe sot e ket dite i urrej turqit sepse jane kopila dhe se edhe kta na ndajten ne shum shtete bashk me ta siper.
Shok grek skam pasur po bejne pjes te kta dy siper,te njejt jane keta 3,te vrasin mbas shpine.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Greket i urrej edhe pse nuk kam qene asnjehere ne greqi, po nga sa kam pare e degjuar cju kane punuar shqiptareve, Serbet po ashtu i urrej njesoj nga cfare ju kane bere kosovareve, turqit armiqsi e vjeter pak me e vaket, prape se prape preferoj nje mace me mire.
Vallaj macja me mire....Po te ishte opcioni per qenin, nuk do kisha dyshime meqe qeni eshte miku me i mire....
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
white-knight , hehheheh. E paske nda trunin o i fut ne sher robt o s`ka looooool
Per mua do ishte me mir nje mikeshe , Prsh "Shigjeta" se me kan thene se o thekthi :P
Krijoni Kontakt