Close
Faqja 22 prej 111 FillimFillim ... 1220212223243272 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 1110

ATONEMENT

FILM, FILM, FILM.! pike .
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga ABSOLUTE Lexo Postimin

ATONEMENT

FILM, FILM, FILM.! pike .
    Ky me gjithe mend qe eshte film i shkelqyer, nga ato filmat qe te mbetet ne mendje. Ua rekomandoj atyre qe se kane pare akoma. Ia vlen te shihet.
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Sapo pash sot si dite pushimi 'Nights in Rodanthe'. I bukur ishte . Richard Gere Ky nuk plaket kurr .
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Me ne fund e pash dhe filmin e baptistit.*Fantastik*.Shume i bukur,sidomos kur e pash me kokoshka dhe me cola.
    Alienated po ne kete film nuk doli asnje femer.Per me teper asnjehere skenat nuk dolen jashte Antarktides.

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anëtarësuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Nuk me shkuan kot 4 oret. Sweet as chocolate and fatal as women
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura   
    • The rest is silence.

Se mbaj mend sa here e kam pare po me titra kjo ishte hera e pare:

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Me ne fund e pash dhe filmin e baptistit.*Fantastik*.Shume i bukur,sidomos kur e pash me kokoshka dhe me cola.
    Alienated po ne kete film nuk doli asnje femer.Per me teper asnjehere skenat nuk dolen jashte Antarktides.

A arrite te kuptosh gje prej tij?
    Dhe c'hynin ne pune pofkat/kokoshkat/kupat/kap-kupat/kokoroshkat dhe Cola aty?!!

Doli-doli.. eshte nje femer - dy besa - qe shihet ne kaseten e leshuar ne VCR, ose/apo edhe zeri i kundershtares ne shah nga PC.

E kuptove rrefimin apo (...) se une ende kam (?) ne lidhje me te?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin
    A arrite te kuptosh gje prej tij?
    Dhe c'hynin ne pune pofkat/kokoshkat/kupat/kap-kupat/kokoroshkat dhe Cola aty?!!

Doli-doli.. eshte nje femer - dy besa - qe shihet ne kaseten e leshuar ne VCR, ose/apo edhe zeri i kundershtares ne shah nga PC.

E kuptove rrefimin apo (...) se une ende kam (?) ne lidhje me te?
    Jo shume.Por skenat ishin te bukura.S mora vesh njehere ate jevgun ne fund ishte i infektuar apo jo.Shikohet me mire filmi kur ke kokoshka dhe cola.Se ka ndonje skene qe trembesh psh dhe ja jep me cola surratit ne vend te ujit .Zeri eshte ze lol nuk del me fytyre.Kete presupozoja.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Jo shume.Por skenat ishin te bukura.S mora vesh njehere ate jevgun ne fund ishte i infektuar apo jo.Shikohet me mire filmi kur ke kokoshka dhe cola.Se ka ndonje skene qe trembesh psh dhe ja jep me cola surratit ne vend te ujit .Zeri eshte ze lol nuk del me fytyre.Kete presupozoja.
    Fakt lol por s'e kuptoj c'te kete lidhje femra, me nje veper qe pretendohet artistike?
    Ja po shoh se dikush po e permend filmin Atonement, por nuk po e kuptoj cilin po e levdojne: filmin apo ate femren ne poster? -Femra e mire dhe filmi i mire jane gjera te ndryshme.

"The Thing" eshte nga ata filmat e fillim-viteve '80 qe ne mase te madhe lene anash disa sqarime kyqe, sikur me qellim (mund te kete qene ndikim i S.Kubrick dhe suksesit te filmit te tij "Odisea 2001"). Ka mjaft gjera te pa ekspozuara si psh.:
    kush eshte ai qe endet korridoreve dhe saktesisht ne dhomen ku eshte frizi i rezervave te gjakut per infuzion e ne nuk e shohim nderkohe qe i mbijetuari i vetem (qeni haski) sikur iken perjashta gjate se njejtes skene me kujdes te madh.
    Mikrobiologu qe cmendet thote nje fjale derisa shkaterron radiostacionin se nje qenie e tille nuk ka kaluar gjithe ato distanca yjore per t'u shnderruar ne qen.
    Ne kemi dy kufoma te norvegjezeve por shohim vetem njeren, -e para sikur zduket pa e verejtur askush (as ne shikuesit), ndersa e dyta transformohet dhe infeston ate mikun qe plagoset ne kembe ne fillim. As ne skenen e transformimit te qenit nuk eshte e qarte se cili qen u transformua - jo nga aq sa shohim ne!
    Une gjithmone kam menduar se nuk u transformua qeni norvegjez por njeri nga qente e stacionit amerikan te cilin eshte dashur ta kete infestuar piloti norvegjez per te cilin sapo beme fjale. etj ...
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin
    Fakt lol por s'e kuptoj c'te kete lidhje femra, me nje veper qe pretendohet artistike?
    Ja po shoh se dikush po e permend filmin Atonement, por nuk po e kuptoj cilin po e levdojne: filmin apo ate femren ne poster? -Femra e mire dhe filmi i mire jane gjera te ndryshme.

"The Thing" eshte nga ata filmat e fillim-viteve '80 qe ne mase te madhe lene anash disa sqarime kyqe, sikur me qellim (mund te kete qene ndikim i S.Kubrick dhe suksesit te filmit te tij "Odisea 2001"). Ka mjaft gjera te pa ekspozuara si psh.:
    kush eshte ai qe endet korridoreve dhe saktesisht ne dhomen ku eshte frizi i rezervave te gjakut per infuzion e ne nuk e shohim nderkohe qe i mbijetuari i vetem (qeni haski) sikur iken perjashta gjate se njejtes skene me kujdes te madh.
    Mikrobiologu qe cmendet thote nje fjale derisa shkaterron radiostacionin se nje qenie e tille nuk ka kaluar gjithe ato distanca yjore per t'u shnderruar ne qen.
    Ne kemi dy kufoma te norvegjezeve por shohim vetem njeren, -e para sikur zduket pa e verejtur askush (as ne shikuesit), ndersa e dyta transformohet dhe infeston ate mikun qe plagoset ne kembe ne fillim. As ne skenen e transformimit te qenit nuk eshte e qarte se cili qen u transformua - jo nga aq sa shohim ne!
    Une gjithmone kam menduar se nuk u transformua qeni norvegjez por njeri nga qente e stacionit amerikan te cilin eshte dashur ta kete infestuar piloti norvegjez per te cilin sapo beme fjale. etj ...
    Po shume si keto nuk u muaren vesh,.Por une di si ti mar vesh keto enigma.Kam numrin e Johnit dhe do ti dergoj nje zile se e ka me 20 lol.Me thuaj ndonje film tjeter si ky.

Faqja 22 prej 111 FillimFillim ... 1220212223243272 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. Elmaz Plava
    Nga Davius në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 17-12-2006, 14:28
  3. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05
  4. Lamtumira fundit e Vath Koreshit
    Nga Brari në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 07-02-2006, 18:16
  5. Zhvillimet e fundit politike
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 01-08-2002, 14:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •