Unë tani vura në shkarkim ''The Taking of Pelham One Two Three (1974) Walter Matthau's'' të shikojë se çfarë ndryshimi ka bërë Tony Scott nga filmi i vjetër Lt. Garber. Sa të mbarojë Barça dhe me kokë tek filmi
![]()
Unë tani vura në shkarkim ''The Taking of Pelham One Two Three (1974) Walter Matthau's'' të shikojë se çfarë ndryshimi ka bërë Tony Scott nga filmi i vjetër Lt. Garber. Sa të mbarojë Barça dhe me kokë tek filmi
![]()
Life's too short to remove USB safely.
....LoL....
![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Nuk para i kam besuar shum kritikave të IMDb, pasi kanë dështuar shumë në ato që kanë shprehur. Duke filluar që nga koha për Titanic dhe deri tek Dark Knight, ato janë fanatik të filmave të vjetër dhe gjithmon mbështesin kinematografin e viteve 1970 - 1980 - 1990. Nëse i ke lexuar me vëmëndje kritikat e tyre, janë akoma tek 2D dhe nuk duan të ndërhyjë shum teknologjia në xhirimet e filmit apo dublantët. Unë tani do e shikojë filmin e vjetër dhe do bëj krahasim në bazë të njohurive që kam, nuk them se jam amator po kam lexuar shum mbi regjin, skenografin, aktrimin dhe kritikët e mëdhenj e do dal në një konkluzion personal. Shikoje vetë dhe gjykoje, është më e drejtë sesa nga mendimet e disave, besoj se nuk të ka zhgënjyer ndonjëherë D. W apo J. T.![]()
G.I. Joe: Rise of Cobra.
Teper mka pelqy,
“La filosofía del Real Madrid es tener a los mejores del mundo”
LosBlancos.
Para 3 ditesh kam pare ne kinemane e berlinit nje fil te ri te quajtur
`LoL `
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
KIng KOng...
Kurrë mos thuaj kurrë.
Death Race...loved It From Start To Finish! Speed...an Amazing Thing.![]()
film interesant
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Krijoni Kontakt