"My Nanny's Secret" ne Lifetime![]()
"My Nanny's Secret" ne Lifetime![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
District 9 . Shum film i bukur edhe gati shum origjinal. Historia ishte shum e bukur, edhe kishte nje fund te bukur.
Filmi ka dal tani vone, ne gusht me duket.
Nje trailer i filmit nese doni ta shikoni.
http://www.d-9.com/
![]()
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Nuk ka dal akoma ne shqiperi, e kam pare ne internet. Nese do te jap link qe ta shohesh, eshte shum film i bukur me pelqeu shum. Kishte kohe qe nuk shihja nje film fantasy kaq real sa ishte ky.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Po e marr ta shof kete District 9, doja ta shihja edhe me pare por komenti i Dariusit m'i preu krahet, por tani me kete alamet komenti te Apollyon vendosa ta shoh.
@Homer, ka kohe qe ka dale DVD R5. Merre neper faqe warez.
Life's too short to remove USB safely.
FIlmi eshte i bukur o Jack, ka histori qe te duket gati reale ajo qe po ndodh, ka gallata edhe aksion. All in one. :P
Haha Apo e paske pa ne DVD R5 dmth o kriminel
Po desha, mundem ta DL se dhe un kam sitin tim kur furnizohem me filmapor thash qe ta shoh ne kinema si çdo rob i ndershem lol
Filmat Fantastiko-Shkencor si D-9 m'pelqe me i pa ne kinema ngaqe m'duket pervoj e paharrushme me efektet e zerit dhe imazhit te kinemas.
D'Oh!
dje ne sinema pashe " il cattivo tenente" ultima chiamata new orleans , me Nicolas Cage.
eshte thjesht i perkryer ky aktor.... mund te them qe jam e dashuruar mbas tij![]()
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Trashgohesh me jet te lumturmund te them qe jam e dashuruar mbas tij
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
Krijoni Kontakt