Nqs jan shkrime te Gazetes Shqiptare , shkruaje posht ta dijm se ke po lexojm!
Nqs jan shkrime te Gazetes Shqiptare , shkruaje posht ta dijm se ke po lexojm!
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
aulone.. veri burimet e artikujve..
pse trembesh..spo kuptoj..
se po nuk i vure do mendojme se ato llafe te vijne nga tezja ne vlore apo halla e do mendojme se jan muhabete te thena ne celulen ku bejne pjese tezet e hallat e tua ku sekretare organizate kane shoqen me partishmeri te larte..luize hoxhen..
Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .
Biznesmeni boshnjak, Damir Fazliç, realizon të njëjtën skemë fitimi, duke i shitur një kompanie qipriote firmën e tij “Alpha”. Ja kontrata e shitjes
Leonard Bakillari
TIRANË - Biznesmeni boshnjak, Damir Fazliç, është rishfaqur në Tiranë për të realizuar një tjetër skemë fitimi me shitjen e kompanisë së tij. Me të njëjtën skemë si ajo e përdorur në vitin 2007, Fazliç ka përfituar zyrtarisht mbi një milion euro nga shitja e një kompanie në pronësi të tij, për të cilën prokuroria ka thënë zyrtarisht se nuk kishte asnjë aktivitet tregtar. Historia e transaksionit të dyshimtë të një kompanie me kapital të papërfillshëm, që është shitur mbi 1 milion euro, është përsëritur jo më larg se 19 tetori, kur Damir Fazliç ka firmosur shitjen për një kompani qipriote. Gazeta “Korrieri” ka siguruar kontratën e shitjes së kompanisë “Alpha”, e zotëruar 100 për qind nga Fazliç, e cila është blerë nga një kompani tjetër qipriote, ndërsa transaksioni është i ngjashëm me atë të vitit 2007, kur serbo-boshnjaku përfitoi 1 milion e 700 mije euro nga shitja e kompanisë “Crown Acquisitions”, për të cilën prokuroria dyshoi se ishte bërë pastrim parash. Por shitja e radhës, me protagonist Fazliçin, tregon se ai vetë do të përfitojë vetëm 300 mijë euro nga shitja e kompanisë “Alpha”, pasi shumën tjetër prej 950 mijë eurosh ai e ka marrë borxh në vitin 2007 nga e njëjta kompani.
Megjithmend, nga na dolen keta Fazllic shumemilionesh ne kete Shqiperine tone ende te varfer? Cilat duar te zeza pushtetaresh tane fshihen pas emrash te tille qe blejn e shesin si pa te keq copezat e dheut tone, hotelet me dhjetra yje, anedetet tona te virgjera? O Zot , tregona te verteten.
Ndryshuar për herë të fundit nga djaliepirotas : 15-11-2009 më 14:13
Krijoni Kontakt