Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 32 prej 32
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-01-2008
    Postime
    35
    Citim Postuar më parë nga altint71 Lexo Postimin
    Dalin 10.000 me teper ,ate 10.000 nuk i di nga i ke qit,po qe ne burg ka.
    dhe numri i sakt i Emigranteve eshte 420.000
    Ne internet e lexova para ca diteve e cmbaja mend e prura.prura afersisht numrat.
    ne qytetin e veriut qe kam afer pjesa me e madhe qe kan hap veprimtari te vogel jane shqipet,dhe kush ka hap borgj per shpi te pare ne banke jane emigrantet shqiptar ne te gjith Italin.
    nese per ju sjan dati pozitiv kto!!!
    Kush meret me drog e vjedhje jan grupe te organizuara prej kohesh e qe skan te bejn fare me stramgiorancen e Emigranteve shqiptar.
    italia eshte plot me banda e ture etj.
    Me ligjin e ri te berluskonit shum gjera do ndrushojn,si ne zvicer,vodhe o bere dicka tjeter,ne burg e pastaj direkt ne token meme.
    Dje vran nje shqiptar duke thene tek lajmet qe ngaqe u perplas makina zhurma e plasjes se Arbaigut te makines se vjedhur nga shqiptaret i trembi carebinieret e qelluan direkt!!!
    Para du javesh prap shqiptaret ! direkt!1kishin rraf per vdekje disa franceskanper vdekje dhe i kishin vjedhur,buj e madhe ,tani dolen qe ishin Italian.
    Vajzen e rrembyer prej vitesh ne Itali e kishte vjedhur nje shqiptare nje jave perpara e arrestojne e me pas i kerkojne te falur sepse nga DNA doli vajza shqipes.
    Tani qe thojne te verteten ,jo se pranojm ,pse mer zoteri kaq negativ?

Une nuk jam negativ, jam realist.
    Jetoj ne Itali e i degjoj te gjitha lajmet.
    Puna e numrit ishte vetem nji provokim. Shifra me te sakta mund te shohesh ketu.http://www.ristretti.it/areestudio/territorio/antigone/rapporti/stranieri.htm

Nqs se doni qe tia mbushim mendjen vetes se kemi ndryshu dakort, por puna eshte qe te duhet tia mbushesh mendjen te tjereve.
    Eshte krejt normale qe perqindja e njerezve te ndershem eshte shume here me e madhe, vajmedet ndryshe.
    Ate Shqipetarin me te vertete e kan qellu se i ka plas airbagu, po ai ishte kap ne disa vjedhje e kishte leshu 12 identitete te ndryshme policise (mos u bo avokatii djallit).

Ka shume raste te tjera ku jan akuzu Shqiptare, e pastaj kan dal Italian apo te huj te tjere. Po kete ja kemi bo vetes, Se eshte fol aq shume keq per ne, sa instiktivisht thuhet pa dite gjo "do jete Shqiptar".
    Tani do te na duhet nje pune (e jo llafe) gjigande me e ndryshu.
    Un kerkoj qe se pari fajin ta gjejme te vetja e pastaj te te tjeret.

Te sygjeroj te bredhesh ne Blogje te huaja, Italiane nqs banon ketu e te lexosh mendimin e tyre.

Me respekt: Tung.
    Ndryshuar për herë të fundit nga TANI0874 : 16-10-2008 më 08:05

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anëtarësuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933

Avokat i mbrojtes se se drejtes time si qutetar i ndershem

x Tani: Ish presidenti Ciampi ne nje asemble mbajtur vite me pare me gazetaret e telereporteret u shpreh keshtu.
    Ju o gazetar
    kini shum kujdes ne artikujt tuajerse kur ne nje incident automobilistik midis du Italianve vdes nje djal 18 vjec vdes jepet me keqardhja ngjarja e hoolesirat ne mes te gazetes,ndersa kur ne incident eshte nje Shqiptar ,me shkronja te medha ne faqe te pare shkruhet:Nje shqiptar vrau ne pjedestalin e jetes nje djal 18 vjecar.e vrer pastaj ....Mos lexo gazetat si bo ku kolegu punes i imi,vetem ku jane vrasjet e vjedhjet e tjerat segzistojn.....
    Gazeta eshte nje produkt dhe biznes me te cilin ushqehen me qindra mijra familje e mbahen ne kembe shum parti fasciste te cilat edhe po dominojn vendin.apo jo?
    Italianet prej shqiptarve duan te ndigjojn vetem gjera negative e gazetaret i sherbejn sot le te shiten 3 miljon kopje me shqiptarin se bo buj neser skagjo se del Italion,kassa u shtu.
    Gazeta qe shkruan mir e nje kryeartikull per shqiptaret nuk shitet fare!

Tani 87 ate gjykim qe ben ti e kam lene mbrapa shum vite me para.
    Emigrantet regolar ne burge jane 4% kundrejt Italianve qe jane 7%.
    Kjo date eshte shum po shum domethense.
    ai qe seshte regolar dashje pa dashje...
    te pershendes

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema të Ngjashme

1. Gjergj Kastriot Skënderbeu
    Nga Arbushi në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 434
    Postimi i Fundit: 18-09-2022, 06:57
  2. Fenomeni "Abdi Baleta"
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 206
    Postimi i Fundit: 06-09-2009, 09:28
  3. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  4. Çka i ndanë dhe çka i bashkon shqiptarët?
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 18:33
  5. Shqiptarët Popull Solidar
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 29-01-2006, 20:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •