Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 29 prej 29
    Politika eshte e mbushur me ish-komunista qe shajne kundershtaret si ish-komunista. Dhe populli voton per nje ish-komunist nga frika se mos fitoje ish-komunisti tjeter.

Keta qe thone “Lavdi Enver Hoxhës” ku ti gjesh, se te pakti e thone qe jane komunsita. Po ketyre te tjereve cfare tu bejme?

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Duan apo nuk duan klyshet e vegjel komunist,
    Sali Berisha eshte ndera e kombit,eshte ai i cili nxorri shqiperin nga diktatura me e eger ne bote!!
    shrrenjosi i here e mire komunizmin
    e kthej shqiprine ne nje shtet demokratik!
    Sali berishen e vlerson puna e tia,me semiri e vlerson populli i cili me voten e ti te lire dhe domokratike e mban ne pushtet!!

http://uk.youtube.com/watch?v=0dWtBW6dgyI

Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    Duan apo nuk duan klyshet e vegjel komunist,
    Sali Berisha eshte ndera e kombit,eshte ai i cili nxorri shqiperin nga diktatura me e eger ne bote!!
    shrrenjosi i here e mire komunizmin
    e kthej shqiprine ne nje shtet demokratik!
    Sali berishen e vlerson puna e tia,me semiri e vlerson populli i cili me voten e ti te lire dhe domokratike e mban ne pushtet!!

http://uk.youtube.com/watch?v=0dWtBW6dgyI
    Nano eshte demokrat i vertete antikomunist. Ai solli njehere e mire demokracine ne vend dhe e largoi Shqiperine nga e klauara enveriste. Punen e tij anti-komuniste e vlersoi edhe populli qe e mbajti ne pushtet per 8 vjet rresht, pasi e kutpo qe vetem me nje anti-komunist te dedikuar per te sjelle demokracine, sic ishte Fatos Nano, Shqiperia mund te shkoje drejt Europes.

i/e regjistruar Maska e klaus fisher
    Anëtarësuar
    29-04-2008
    Vendndodhja
    aty ku mbaron hapesira
    Postime
    254
    Dakord me ato qe thua per sa i perket permbysjes
    se komunizmit.Ishte nje kohe kur duhej shume kurajo dhe vizion per te thene apo bere dicka kunder sistemit.Por sot shoh se perseri pushtetin (ekonomik,politik)e kane perseri ish-nomenklatura komuniste .Per me keq veprimet dhe hapat ne politike dhe ekonomi bien ere vasalitet te greku ,takime dhe miqesira te dyshimta me serbet ,pafuqishmeri ndaj cdo bollanoje apo ksere....Une s`mund ti konsideroj keto si suksese ! Dhe te sqaroj se as njehere nuk kam qene me asnje parti.Thjesht,te kesh kerkesa ndaj atyre qe jane ne pushtet,kushdo qofshin,PD apo PS nuk ka asgje te keqe. E keqja jone eshte se nuk beme ``qilizem`` me te gjithe veglat komuniste.Dhe ata si kameleone te vertete nderruan ngjyrime politike ,zune vendet neper partira duke lene popullin jashte ,si gjithmone. Jemi pothuaj vendi i vetem ne Evrope ku zgjedhjet fitohen akoma me dhune dhe vjedhje.Shkurt me gjithe permbysjen e madhe te bere jemi shume larg demokracise.

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Nano eshte demokrat i vertete antikomunist. Ai solli njehere e mire demokracine ne vend dhe e largoi Shqiperine nga e klauara enveriste. Punen e tij anti-komuniste e vlersoi edhe populli qe e mbajti ne pushtet per 8 vjet rresht, pasi e kutpo qe vetem me nje anti-komunist te dedikuar per te sjelle demokracine, sic ishte Fatos Nano, Shqiperia mund te shkoje drejt Europes.
    nano ka qen i zoti dhe njeri liberal me vizion europjan.
    no glove no love

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga TikTak Lexo Postimin
    nano ka qen i zoti dhe njeri liberal me vizion europjan.
    ke shum te drejte!!!!!!
    ja nga ka ardhur Fatosi qe ti e dashke aq shum!!
    http://uk.youtube.com/watch?v=MQSQDvBtBng

Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    ke shum te drejte!!!!!!
    ja nga ka ardhur Fatosi qe ti e dashke aq shum!!
    http://uk.youtube.com/watch?v=MQSQDvBtBng
    Pavarsisht se nga ka ardhur, fakti qe shqiptaret e votun dhe e mbajten ne krye per 8 vjet rresht, tregon si ai ishte njeriu i duhur per te luftuar mbetjet komuniste ne shoqerine shqiptare. Fale tij Shqiperia e la pas komunizmin dhe eci drejt Europes me hapa gjigande. Vota e popullit eshte vlersimi me i madh qe mund ti behej nje patrioti si Fatos Nano.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga njemik Lexo Postimin
    C baba more Sali Berisha as per mor b...e i enverit nuk pranohet

Si tha nexhmija kur i kishte dhen njeher doren enveri e ngrinte lart dhe sja jepte te tjereve se mos i ikte prekja e enverit

Mjer shqipria qe ra ne duart e agjenteve te UDB-se
    Si e kishin pranuar ne parti ato me kete biografi ,te kesh vjerren spiune te UDB.dhe ai ka qene segretari i partise per gjithe spitalet,kjo nuk ishte pak ne ate kohe.NUk e di po kete nuk e besoj me duket shume liberale per kohen ,keshtu per mua nje genjeshter e Nexhmijes e thene nga urrejtja.Sepse nuk ka llogjike ai vrau burrin e motres per ide te ndryshme politike,te lenteSaliun segratar partie me vjere spiune?...

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Ata qe shajne me shume komunizmin dhe qe nuk kane asnje arsye, jan komunsitet me te flakte.
    Mund te jete keshtu per ndonje karrierist ne jete ,e kam thene dhe me pare per mua eshte e çuditshme ndryshimi i ideologjive,po ketu ne forum nuk fitojne ndonje gje ,me pseodonime jane keshtu nxjerrin fytyren e tyre te vertete.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Të pathënat e ceremonisë mortore të Enver Hoxhës”
    Nga Xhuxhumaku në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 12-05-2009, 13:28
  2. Mijera tone ndotje hidrokarbure pushtojne bregdetin e Semanit‏
    Nga bnik në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 30-03-2009, 09:58
  3. Perandoria Bizantine dhe Kalendari i Mesjetes- kronikografi:
    Nga Kryeplaku në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 51
    Postimi i Fundit: 13-09-2007, 04:40
  4. Biznesmenët serbë pushtojnë Shqipërinë
    Nga Dita në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 130
    Postimi i Fundit: 27-05-2003, 15:22
  5. Shqiptaret dhe greket pushtojne hapesiren...
    Nga angeldust në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 31-03-2003, 15:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •