po kam genjyer !!! ska njeri mos genjej !!! me mire te behej pyetja keni genjyer per ceshtje te medhaja apo te vogla !!! me shume efekte apo me aspak efekte negative !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
ja un ....................sas : ska njeri mos genjej![]()
Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.
kam genjy sa i kam lujt fene, po jo te genjyme do si do, po te genjyme vence qe as vete sme besohet qe kam genjy aq shume...edhe do genjej pojo aq shume sa c'kam genjyer![]()
ihaa..........po more qysh jo?
Ndersa nese pyetja do te ishte kur keni genjyer per her t'par do t'pergjigjesha keshtu:
-Kam qene nja 9 vjeq dhe kur i vetem ne dhome e gjej pasqyren e babait, pasqyre nga ato te voglat qe mbaheshin ne kulete per te pare veten para se te shkoje ne pune e eventualisht ndonjehere nevojitej edhe per te prere mustaqet.
U gezova kur e gjeta e loz me te e loz ajo u thye.
Po, po, u thye u be copa, dhe mbeta une duke u shikuar ne te derisa me ra ne mend se babai kur ta shohe do t'me plase dru.
Atehere e mora dhe e futa nen tepih, afer deres, saktesisht te vendi ku do ta vente kemben i pari i cili do te hynte brenda ne dhome.
-Dhe e harrova aty.
Pas nja nje jave na therret babai te gjitheve ne rresht dhe na pyet: Kush e ka be kete dem, kush eshte fajtor?
Une - jo
vellau i dyte - as une jo
i treti tre vjeq - vallai as une jo.
-Mire, ajo u thye se thye por kush e futi nen tepih, qe te shkel une ne te, a menduat se aq teveqel jam une qe ta besoj se e kam harruar atje aaaaaaaa?
Une (auuuu per pasqyre e paska, uh uh cka te them, jo more se pranoj kurre me smplas dru ky)
- Oh, jo jo une skam lidhje me kete pune.
i dyti - as une jo.
i treti duke u dridhe nga frika - vallai un e kam thy edhe e kam fut aty.
- Kjo ka qene rrena e pare e imja dhe njekohesisht hera e pare qe si kam besu vetes, sepse nga fjalet e te tretit gati sa nuk u binda qe ai e kishte thy pasqyren.![]()
sa mashtrrusa paska ketu upupupupupupupup.
PS: snake o dallavere ckemi nai got rakie se mbaroi kte nga lagja ime![]()
Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.
Nga genjeshtra lindi mekati!Kam genjyer per te dale nga situata,per te mos lenduar dike etj , por kane qene "genjeshtra te mira" !Ato te vertetat,mashtrimet,ato i kam shume inat dhe bashke me to edhe njerezit qe i thone.
Elegance is an attitude.
jo re, ku kam genjy un noiher.............................ky ban pytje osht uji i lagur a jo
![]()
Po kam genjyer per te dal nga nje sere situacione i komplikuar gjat jetes pa demtuar asnjeri.
psh
Duke tallur karabinieret qe po kontrollonin nje makin nje nate qe po drejtoheshim per diskotek (gati te dehur)
I bertasim ;pun te mbare,ato lejn punen e na ndjekin te du makinat me sirena
Dola nga situacioni duke i thene qe njeri prej ture mu duk si shoku palestres,(ku shoku ishte kapo Karabinierve)me lan duke me then here tjeter shif mire
Nje here tjeter u desh te luaja pjesen deri ne fund se perndryshe me venin gjob e per mos me ja dhon fitore policis rrugore,i thash ce po coj vajzen ne urgenze(sikur kishte rene nga shkallet)me e forta polici donte tu fuste brenda te verifikonte ndersa doktori e nxori perjasht,ketu svjen ben ligjin ti tek puna ime i thot doktori,baba u fut brenda ,....![]()
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga altint71 : 01-11-2008 mė 08:22
Krijoni Kontakt