Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 36 prej 36
    Citim Postuar mė parė nga Flora82 Lexo Postimin
    dibrani2006 E kam pare dhe une ate ndeshje , Por te lutem behu ma i sinqert Luani ka nenshtetsin gjermane dhe i mbron ngjyrat e ati flamuri , andaj shume gabim bejne qe ja dergojne flamujt tone " ky eshte mendim im" sepse ai gjindet ne nje situta shume te keqe , ai e perfaqson gjermanin dhe duhet ta mbaje flamurin e tyre , ani nje minut flamurin kombtar duhet ta mbaje por jo me shume , sa per flamur te Rugoves jane shum gabim qe ja kane dergu aty , ai flamur eshte i nje partije asgje me shume .

dibrani , mendoje qe nuk eshte ofendim nese une theme shqiptaret e kosoves kane imazh mate mire aty ku jetojne , ti kete besoj qe e dine ? shqiptaret e kosoves mes paku brbleme bejne , keshtu shumica punojne nuk kane kohe te merren me gjera absurde .

Po dhe une e pres me padurim diten e bashkimit te gjitha trojeve shqiptare plotsisht pajtohem me ty ketu

Po eshte tema asisoj , dhe nuk ka te keqe asgje nese une jep nje koment qe ashtu mendoje qe eshte !

Edhe ti mundesh te jepesh koment te thuash " shqiptaret e shqipris jane mete respektuar ne mbare boten " une nuk do reagoja sepse eshte mendim juaj qe ju mendon dhe e tregoni .

Megjithate flm.. per mirkuptim z.dibrani2006
    Po atere ca ke qe mburresh me nji boksier te Gjermanise qe qenka dhe turp te mbaj flamur shqiptar. Qenka absurde ti japesh flamur shqiptar, por ama eshte shqiptar. Hajde merre vesh ket muhabet.

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anėtarėsuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933

Imazhi i Shqiptarit sa vjen e forcohet ne Itali

Kohet e fundit imazhi i Shqiptarve ne Italin e veriut po forcohet per mir.
    Duhet te theksohet qe midis klases puntore specializato e non tani na shohin si konkurent fuqishem qe i marim punen.
    Shqiptaret ketu jane stabilizuar se bashku me familjet e tyre.
    Theksoj qe jetohet me mire qe kur behesh ironik si to kontrollon veten e jo cdo gje ta maresh seriozisht,te dish te qeshes siper shakava apo gjerave negative.
    Keshtu jeton mire mes Italianve

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-11-2005
    Vendndodhja
    ITALY
    Postime
    166
    Edhe mund te duket si paradoksale per ndonjerin por sot SHqiptaret me banim ne Itali gezojne nje rrespekt ne rritje ne komunitetin vendas.
    Ata sjane me problematke ne Itali sic ndodhte vite me pare , bile ata permenden si shembull edhe per komunitetet tjera, dike shkelqyer si punetor te zote ne cdo aspekt, dhe si familjare te shkelqyer.
    Ndaj dhe Italianet ne nje sondazh i vlersojne SHqiptaret duke i quajtur ata si Italianet e shekullit te ri.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Atje ku kam jetuar dhe studiuar une (Taiwan), as qe e njifnin Shqiperin. Te them te drejten mbas luftes se Kosoves, filluan te krijonin nje ide per Shqiptaret dhe me teper ato te Kosoves. Te kaloje nga Luzon Strait edhe na njihnin, pasi kishin punuar me xhaxhin.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Ne shtetin e amerikes qe jam un sna njofin akoma...skan krijuar ndo nje opinion konkret besoj. Thjesht kan nje opinion te caktuar per Europianet ne pergjithesi (opinion te mire).

sedolli
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    londer
    Postime
    12
    ne Angli kemi nje imazh jo te mire. kam fjalen per shqiptaret ne pergjithesi. Kjo eshte me shume per arsye te mediave qe na hedhin faqen e zeze per me te voglin krim. Siq e permendi edhe dikush me larte se ne jemi vet ambasador te shtetit tone, duhet qe t'ju bejme njerzve pershtypje te mira. Une gjithmone them nese kryeni nje veper te mire dhe ju pyesin se nga jeni, thuani me krenari se jeni SHQIPTAR, por nese beni ndonje krim apo marrezire dhe ju pyesin se nga jeni ju lutem thuani se jeni afrikan ose ku ta di une.
    Ne si popull kudo qe jemi kemi vuajtur shume, te okupuar, nen varferi te gjate, pa kushte per nje edukate me te mire duhet te punojme shume per te krijuar nje imazh te mire, duhet te krenohemi me perkatsine tone, kulturen dhe traditat.
    Ne jemi njelloj, Shqiperi, Kosove, Iliride, Cameri etj. vetem se kemi qene te okupuar prej armiqeve te ndryshem qe kan dashur te na asimilojne. Por te jemi krenar se kurre nuk u thyem, por mbetem SHQIPTAR.
    Duke u nisur nga vetvetja secili duhet bere maksimumin qe te jemi me te aferm me njeri tjetrit, pa marre parasysh se nga cili qytet jemi dhe ta permirsojme imazhin tone.

Shqiptar mos u thyej, qendro shqiptar

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Si u grabit ari nga pushteti komunist ne Shqiperi.
    Nga DYDRINAS nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 03-04-2015, 10:52
  2. Ē'mendim keni pėr nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  5. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •