Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 36
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Cili eshte imazhi qe kane shqiptaret ne vendin ku jetoni apo keni jetuar? Eshte nje imazh pozitiv apo ne te kunderten? Si e shpjegoni kete gje? P.sh. si nje pasoje e dukurive negative te vendit ku jetoni, p.sh. resentimenteve te paarsyetuara qe ka kjo shoqeri ndaj grupeve te caktuara shoqerore? Apo mendoni se imazhi bazohet vertete ne menyren e jeteses te bashkekombaseve tane ne kete vend? Apo si tjeter?

Respekte, mireushkrofshim.
    Kam jetu ne itali ne mes te Milanos, normale si cdo ven tjeter ka edhe mendime pozitive edhe negative. Po jan gjera qe sduhet te na interesojne. Duhet te tregohemi pak menegrefiste sic bejn e gjith bota.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

kuaj fuqi Maska e limbo
    Anėtarėsuar
    28-04-2008
    Postime
    492
    ktu ne shqiperi ne pergjithesi i dun shqiptart, po ka i gjo te keqe qe ka dhe raca te cuditshme qe kan ngel ktu dhe e qujn veten per shqiptar per faj te turqise dhe komunizmit, dhe osht bo icik lomsh, duhet me i pa racen tjetrit me mor vesh a esht shqiptar apo jo. psh gjysma qeverise po ta shifni ka tipare jevge, osh problem i modh.

ose hapeni psh tv ke topchannel, alsat, news24, gjithanej race me ngjyre. ka te boje shum kjo me imazhin e shqiptarit, hapni tv dhe do kuptoni

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Para disa vitesh ishte shume negative te thuash dikuj se je shqiptar. Tashti sa pak eshte permirsuar imazhi, por gjithnje eshte negativ. Ky imazh negativ eshte krijuar ne pergjithesi viteve '90 kur kishte shume te rinje azilkerkues nga Kosova por kishte edhe nga Shqiperia dhe disa nga keta se bashku benin pune te mbrapshta.Them eshte mire qe ka somalez dhe arab, kjo na shpeton.
    Flas per Suedine.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga iliria e para : 04-10-2008 mė 13:33
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

mall Maska e bili99
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    Para disa vitesh ishte shume negative te thuash dikuj se je shqiptar. Tashti sa pak eshte permirsuar imazhi, por gjithnje eshte negativ. Ky imazh negativ eshte krijuar ne pergjithesi viteve '90 kur kishte shume te rinje azilkerkues nga Kosova por kishte edhe nga Shqiperia dhe disa nga keta se bashku benin pune te mbrapshta.Them eshte mire qe ka somalez dhe arab, kjo na shpeton.
    Flas per Suedine.
    Kjo per shaka: Iliria e para, permend edhe tamilet qe mos te jemi ne njeren nga tri vendet e para te reputacionit negativ atje ne Europe..
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693

Talking

Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    E para e punes,nqs.ju jeni plehra imazhi eshte shum i keq .

ps.na trat ēapin sikur ju kan pjell ne usa.

AHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

AH SE HAROVA IMAZHI IM KETU EHEHEHEHE KUR HY NEPER ZYRA ME MARRIN PER NDONJE AVOKAT

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Citim Postuar mė parė nga Flora82 Lexo Postimin
    Sikur te kisha mundsi tźt dergoja ty nje here tekź Luan Krasniqi qe ti jape nja 10 boksa qe ta sjelle trunin verdalle nje here mire .

Flora82 sinqerisht ta them qe Luani nuk eshte treguar shume shqiptar ne ndeshjet kur ka pas ndeshje.
    Me kujtohet nje ndeshje kur fitoj dhe ja afruan dy flamuj njeri ishte i Rugoves dhe tjetri ishte Flamuri Kombetar Shqiptar ai e pranoj flamurin e I. Rugoves dhe nga ai ēast nuk kisha simpati ne Luanin.
    Tregome diēka nese ka be per kombin shqiptar Luanesha jote me aftesite e vete ndonje kontribut sa do pak simbolik, e kunderta shqiptaret e kane perkrahur ēdo here neper ndeshje me ate simpati qe kane per Luaneshen.

Ne te gjithe jemi Shqiptar si ne Shqiperi ne Kosove , Iliride, Mal te zi Luginen e Presheves Cameri, e mire e keqe kur ndodh ne perseri jemi bashk.

Bashkimi ben fuqi, nese ke be shtet nuk do te thot qe e ke bere vet por te gjithe shqiptaret anemban botes kane dhene kontributin e vet, mund ta urejsh nje person por jo te gjithe sepse nuk eshte e drejte te urejsh kombin tend, nese me te vertet ndihesh dhe je me gjak Shqiptare.

Mos te dhem shume per Luaneshen sepse ai as nuk don te die per ty.

Kalo bukur ZONJA FLORA82

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Edhe une e kam pare ate ndeshje dhe me ka ber shum pershtypje me LUANIN.....edhe ne nje ndeshje tjeter me kujtohet kur ja cuan FLAMURIN SHQIPTARdhe ai nuk e mori ...dhe une nuk kam me simpati per ate njeri
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar mė parė nga proscriptor Lexo Postimin
    Ne Arabi, Pakistan, Jemen, e me the te thashe...
    me te then te drejten nuk me hyn ne xhep ato vende se nuk jetoj atje po prap mire qe te pakten me ca vende ne bote nuk na shajn....
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Citim Postuar mė parė nga dibrani2006 Lexo Postimin
    Flora82 sinqerisht ta them qe Luani nuk eshte treguar shume shqiptar ne ndeshjet kur ka pas ndeshje.
    Me kujtohet nje ndeshje kur fitoj dhe ja afruan dy flamuj njeri ishte i Rugoves dhe tjetri ishte Flamuri Kombetar Shqiptar ai e pranoj flamurin e I. Rugoves dhe nga ai ēast nuk kisha simpati ne Luanin.
    Tregome diēka nese ka be per kombin shqiptar Luanesha jote me aftesite e vete ndonje kontribut sa do pak simbolik, e kunderta shqiptaret e kane perkrahur ēdo here neper ndeshje me ate simpati qe kane per Luaneshen.

Ne te gjithe jemi Shqiptar si ne Shqiperi ne Kosove , Iliride, Mal te zi Luginen e Presheves Cameri, e mire e keqe kur ndodh ne perseri jemi bashk.

Bashkimi ben fuqi, nese ke be shtet nuk do te thot qe e ke bere vet por te gjithe shqiptaret anemban botes kane dhene kontributin e vet, mund ta urejsh nje person por jo te gjithe sepse nuk eshte e drejte te urejsh kombin tend, nese me te vertet ndihesh dhe je me gjak Shqiptare.

Mos te dhem shume per Luaneshen sepse ai as nuk don te die per ty.

Kalo bukur ZONJA FLORA82
    dibrani2006 E kam pare dhe une ate ndeshje , Por te lutem behu ma i sinqert Luani ka nenshtetsin gjermane dhe i mbron ngjyrat e ati flamuri , andaj shume gabim bejne qe ja dergojne flamujt tone " ky eshte mendim im" sepse ai gjindet ne nje situta shume te keqe , ai e perfaqson gjermanin dhe duhet ta mbaje flamurin e tyre , ani nje minut flamurin kombtar duhet ta mbaje por jo me shume , sa per flamur te Rugoves jane shum gabim qe ja kane dergu aty , ai flamur eshte i nje partije asgje me shume .

dibrani , mendoje qe nuk eshte ofendim nese une theme shqiptaret e kosoves kane imazh mate mire aty ku jetojne , ti kete besoj qe e dine ? shqiptaret e kosoves mes paku brbleme bejne , keshtu shumica punojne nuk kane kohe te merren me gjera absurde .

Po dhe une e pres me padurim diten e bashkimit te gjitha trojeve shqiptare plotsisht pajtohem me ty ketu

Po eshte tema asisoj , dhe nuk ka te keqe asgje nese une jep nje koment qe ashtu mendoje qe eshte !

Edhe ti mundesh te jepesh koment te thuash " shqiptaret e shqipris jane mete respektuar ne mbare boten " une nuk do reagoja sepse eshte mendim juaj qe ju mendon dhe e tregoni .

Megjithate flm.. per mirkuptim z.dibrani2006

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498

Te jesh e sigurt qe nuk me bejne pershtypje fjalet e tua ,sepse une jam nje zonje ne plot kuptimin e fjales dhe debati me ty me ka bere qe te kem me shume miq ketu,gje qe nuk e shof tek ty ,te gjykojne me te drejte edhe shqiptaret e Kosoves dhe te Maqedonise qe ti thua se i perket.
    Po ti shikoshmendimet e mija neper tema,asnjehere nuk jap nje mendim pergjithesues,per gjysmen e kombit siē ben ti per te nga ngaterruar.Une e dua Shqiperine qe nga ēameria e deri ne Presheve qe eshte nen Serbi.
    Nuk ka territore te banuara me njerez te mire e territore te banuar me njerez te keqinj( e sidomos kur behet fjale per kombin tim)ēdo njer ja ben vete biografine vetes se tij:
    Ti e fillove vete e para , JU te Shqiperise ju ka rra bryma jeni te shkurter ha ha ha
    ne te Kosoves jena me te gjateETJja fut dhe nje te qeshur nga mbrapa per ēdo mendim tendin,vete flet ,vete duartroket,vete i thua vetes bravo se e kam mire)
    personat nuk vlersohen nga gjatesia e trupit po nga rrudhja e trurit.
    Po kjo nuk eshte e rastesishme ti kam lexuar te gjita mendimet i tua ne te gjitha temat(me shume veshtiresi per ti perkthyer shqip-shqip)dhe kete gje e ke bere ne vazhdimesi,i kam lexuar jo sepse te vlersoj ty,por per te demaskuar ,sepse ajo qe ska vend ketu je ti jo une.
    ne nje vend tjeter thua qe ju te Shqiprise kur takoheni putheni nga 4 here,ne kosove dhe Maqedoni nuk ka vrasje,prostitucion, e nuk pine alkol si ne Shqiperi.etj etj nga keto budalleqe,Ne nje vend tjeter ku eshte tema :A jeni te kenaqur nga forumi ? thua jo Fajin e kane MUDERATORET.Gjithmone ke bere polemika me forumistat une asnje ,zhargoni im eshte shume fin e sportiv.Keshtu drugarica shkruaj dhe lexoj vete ato qe shkruan se neve nuk na perēan dot ,kete e treguam kur ishte lufta qe me gjitha ato probleme qe kishte Shqiperia i pritem krahe hapur Vellezirit tane dhe une jam nje nga ato qe kam bere vullnetariat ne kohen e luftes,ne mes gazetareve te huaj qe i transmetonin botes se ēfare ndodhte.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Edvin83 : 09-10-2008 mė 18:23

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si u grabit ari nga pushteti komunist ne Shqiperi.
    Nga DYDRINAS nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 03-04-2015, 10:52
  2. Ē'mendim keni pėr nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  5. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •