Nuk ėshtė ashtu, Artur.
Mė parė zhdukeni ju se ne.![]()
Mancester city
Valencia
Ajax Amsterdam
udineze
beshiktash
sampdoria
deportivo
Olympiakos Piraeus
Benfica
Nancy
Nuk ėshtė ashtu, Artur.
Mė parė zhdukeni ju se ne.![]()
Kodi:Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė
shifeni kur te rrifet milani sot dhe pastaj te shohim sa bilaniste do hyjn n forum.
kupen uefa harrojeni prandaj nuk ju kam futur fare ne list se jeni skuader koti![]()
vari leshte
Edhe pse je kundershtari i ekipit te Milanit ky ekip e miriton me shume se keto ekipe te jete ne krye te sondazhit. Edhe une Interist si puna jote jam dhe do me pelqente te mos e merrte Milani kete kupe por me mire pse nuk i shtove edhe ekipin qe eleminoj Besiktasin Metalist ketij sondazh.Edhe here tjeter ne sondazh vendos ekipe qe jan me te vertete pretendente jo thjeshte gjin ekipe edhe vini ne sondezh.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Snickers : 06-10-2008 mė 16:16
Ti sado larg tė shkosh mos harro njė premtim, kudo qė tė jesh do jesh shpirti im...
Dihet kush mo MILANI...![]()
!Gjeja me e mire dhe me e keqe e njeriut eshte gjuha!
Ti sado larg tė shkosh mos harro njė premtim, kudo qė tė jesh do jesh shpirti im...
Po, fakti qe ne luftonim per tre tofe ishte fati juaj pasi ne ndeshjen para Milanit luajten te gjithe lojtaret kryesore me Evertonin dhe ne siguruam kampionatin. Ndersa Milan luante vetem per nje trofe dhe kishte luksin qe te luante me ekipin e shtate ne kampionat sepse i kishte lare hesapet qe pa filluar ende![]()
Milan ose valencia