E rendesishme eshte te kemi dhe police te afte. Se sado ti zbukurojme me rroba te reja, ti lajme e ti qethim, po ata ngelen.![]()
E rendesishme eshte te kemi dhe police te afte. Se sado ti zbukurojme me rroba te reja, ti lajme e ti qethim, po ata ngelen.![]()
... A i pate ato te FNSH me lara ??? Si policet e lindjes se mesme dhe te vendeve ish - BS. Shume here me te mira uniformat e Policise se Kosoves ...
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
qysh mi ndreq edhe polict qe i veshin ato uniforma se
We are all Aliens
uniforma ok po e ndrojn po njerzit dmth policat prap te korruptum jan nuk do ishte keq te ndronin policat dhe jo uniformat!
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Nuk e ka fajin samari, por gomari.
FLUCTUAT NEC MERGITUR
policia policia asht me ne!!!!
qenka arxhuar italia me stampat qesharake per policin shqiptare.
Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.
Na mer pse ca kujtoni ju se policat do i veshin keto uniforma kur jane ne sherbim. Njoh ca polica une dhe ata me thane se prape te vjetrat do veshin ne pune; keto te rejat do i mbajne per ndonje rast. "Kostumin e ri do ta vesh kur te kem ndonje dasem," - me tha nje polic.
Me mir do behet...Rendesi ka ndryshimi,jo dallimi![]()
Feel the pump √
Uniformat e njesive speciale te Policise se Kosoves kane disajn te SWAT amerikane , por jane te qepura ne Kosove .
Ato qe une i pash ketu ne foto ,me sa kuptova te njesive speciale apo te nderhyrjes se shpejt , me kujtojne disa njesi te policise jordaneze dhe indiane qe veprojne ne Kosove ne kuader te Unmikut .
Krijoni Kontakt