Ku je??!!
Kjo mi prish nervat
:@
Ku je??!!
Kjo mi prish nervat
:@
!Gjeja me e mire dhe me e keqe e njeriut eshte gjuha!
e kam bezdi kur me pyt nana kU Je? i pergjigjem ( rruges tu ardh per shpi, dhe mgjthse jam tu pi i teke me naj shok)
Me cin je? ( i tham vetem, dhe megjthse se jam me naj shok ose shoqe, se pastaj pyt nga eshte ky shoku, ca punon ca ban ku jeton si e ka emrin a pin alkol etj....)
ku po shkon? ( po dal me ba i gjiro, ose me ble i paket cigare dhe megjthse ka raste qe dal masdite dhe shkoj te nesermen nga ora 10 e mjesit.)
me bejne te njejtat pytje cdo dite, kurse pergjigjet qe jap jan po te njejta cdo dite... kshuqe dhe gruja ska ca tbej.
"Shkojme e pime nje kafe?"!!!! E urrej kete pyetje, forma ideale per frikacaket per te mos bere pyetje direkte ose per te mos te thene pa frike"me pelqen, njihemi me mire?".
E natyrisht pergjigjia ime ndaj pyetjes te kafes eshte perhere"Flm, jo, s'e pi kafene une!"
Kam vetem nje limit: qiellin!
Po me mire ta marri vesh tjetri me stil kur i thua qe s'te pelqen kafja sesa ti thuash: jo s'te pelqej. Ca gjera duhen subtle, jo cdo gje me shpate ne dore.
Kur me thone Çkeni Lale? E urrej kete pyetje.
Dhe kur me pyesin, ke kap gjo?
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
bluje un jom shum i interestum per ty. me co i buzqeshje te lutmi shum hahahahahahahahaha
no glove no love
Bluje, ajo gje quhet "saving face" eshte term shume i perdorshem edhe ne diplomaci. Jo cdo gje behet me lufte frontale, ka taktika , ka dhe mesymje
E kuptoj ca do te thuash ti, ka shume njerez qe te besdisin me ambiguitetin e tyre, po ka dhe te tjere qe te besdisin me super konfidencen dhe te qenit "sfacciato". Tuj pa tuj bo, eshte ma mire.
Ti me tipin tat, kerkoja vete me mire aty ku do hahaha
Une ashtu e kam bere![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga D&G Feminine : 11-11-2008 më 15:52
kush tka merzit me thuj emer e mbjemer..
se i kam budallenj shoket prandaj.
ose kur me pysin sa lek ke..hej medet..
Krijoni Kontakt