Po edhe burrat nuk do ishin dakort, qe grate te rrinin gojembyllura gjithe kohen :d
Po edhe burrat nuk do ishin dakort, qe grate te rrinin gojembyllura gjithe kohen :d
The biggest difference between people is those who have had love in their life and those who haven't
Po edhe une nuk du qe ta mbylli gojen korba,por edhe une nuk e myll.!!!!Bebushe
Deri në moshën 40 vjeç duhet të jetë kështu.
Pastaj sekreti është të mos harrosh të pish ilaçet.![]()
Ezekiel 25-17.
Cpune hyjne njerezit e tij ketu?.....i shumezoj me zero keto lloj cingerima.
Jetegjatesia e marteses varet nga sinqeriteti midis te dyve.Duke ja vene ne dukje njeri tjetrit te metat,zhduket cdo keqkuptim,shtohet dashuria.E kesaj i thone te hapesh gojen atje ku mendon se duhet.
Wild and crazy can't be lazy
Urime per temen bebushja bashkohem me ato qe ke then ti,
por kam ca gjera qe duhet ti ndaj patjeter ketu me ju!
te cilat jan :
1 - femra sduhet te flasi kurr para burrit kur komunikon me nje X person per gjera qe ajo sja ka iden per ca bahet fjal .
2 - nje femer e mir ne martese duhet ti japi shpres bashkeshortit per jeten ne cdo aspekt jo ta imponoj te baj gjera qe atit si yjne kurr m'bot ne koke.
3 - ne pergjithesi femrat kan qef ti fusin undet ven e pa ven, {ca jo 1OO % 1OO kjo gja eshte mese e vertete}
te marrim nje shembull, kur burri ka besim te plot tek gruaja dhe e dashuron me gjith shpirt jep jeten per te, i beson gjithcka me nje fjale! dhe lind pytja gruaja thot del shpesh nga shpia na puna vjen von dhe i hypin ne koke mendime te kota qe ai kujdihet e trradhetone!!!
ka plot kshullojesh trrushe dhe femra dhe mashkull {spo i ndaji}
them se ka shum arsyje qe ne nje martes sduhet te flasesh-
shum dhe te thuash disa sekrete nga jeta kur ke qen beqar se masanaji m'berdhife kam e koke .
kaq kisha .
Respekt: BABA.
Ndryshuar për herë të fundit nga BaBa : 01-10-2008 më 15:46
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
e kujt i hyjn n'pun martesat e gjata. ne dum cilesi jo sasi hhahahahahaha
no glove no love
Kjo vlen per femrat primitive qe mesi presin te gjejne nje burre e te vene te bejne marigon se fjala nuk u ze vend.
Ne nje shoqeri te zhvilluar ekziston diskutimi.
Krijoni Kontakt