Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

"O Zot degjoje lutjen time!"

"O Zot degjoje lutjen time!" me keto fjale besimtaret sipas ketij ekperimenti i luteshin Zotit dhe nuk ndjenin dhimbjet te cilat i ndjeni ateistet ....

Academics at The Oxford Centre For Science Of The Mind gave electric shocks to 12 Roman Catholics and 12 atheists as they studied a painting of the Virgin Mary
    Profesor te Unversitetit Oxford kishin bere teste 12 ateistev dhe 12 katolikeve dhe sic thone keta para nje fotografie (ikone) te Virgjereshes Mari, katoliket kishin afetsi qe koncentrohen ne besim dhe mos te ndjejne dhembje... A ka mundesi te ndodhe kjo?A eshte edhe kjo nje bllof i radhes?
    Ja se cka shkruan Daily Telegraph per kete ceshtje...
    http://www.telegraph.co.uk/news/news...ieve-pain.html
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-09-2008
    Postime
    72
    Efekti placebo.
    Njashtu si shume here ilacet falso punojne njesoj ose me mire se ilacet e verteta.

Kjo fuqia mendore e fese me kujton nje histori qe ma ka pas treguar baba im.
    Para nja 20-30 vjetesh ster-gjyshja ime i kerkon gjyshit te shkoje te hoxha te shkruaj ca fjali per ta vendosur hajmeli, se nuk ndihej mire me shendet.
    Gjyshi, hic besimtar, morri cop leter e filloj me shkru vete (tuj ja fut kot).
    Nesermen ajo i thote gjyshit me shku me falenderu hoxhen se tashme e ndiente veten top.

Studimet thojne se fetaret kalojne jete me te kenaqur sesa ateistet. Ky eshte thjesht efekti placebo i fes. N'fund t'fundit nuk thojne kot 'Injoranca eshte kenaqesi'.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga JoniShkodran Lexo Postimin
    Efekti placebo.
    Njashtu si shume here ilacet falso punojne njesoj ose me mire se ilacet e verteta.

Kjo fuqia mendore e fese me kujton nje histori qe ma ka pas treguar baba im.
    Para nja 20-30 vjetesh ster-gjyshja ime i kerkon gjyshit te shkoje te hoxha te shkruaj ca fjali per ta vendosur hajmeli, se nuk ndihej mire me shendet.
    Gjyshi, hic besimtar, morri cop leter e filloj me shkru vete (tuj ja fut kot).
    Nesermen ajo i thote gjyshit me shku me falenderu hoxhen se tashme e ndiente veten top.

Studimet thojne se fetaret kalojne jete me te kenaqur sesa ateistet. Ky eshte thjesht efekti placebo i fes. N'fund t'fundit nuk thojne kot 'Injoranca eshte kenaqesi'.
    Kjo histori qenka nga familja juaj ... sa interesant se edhe ne nga Kosova e kem kete histori dhe nuk besoj se eshte e vjeter 20-30 vjet por shum shum me e vjeter.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-09-2008
    Postime
    72
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Kjo histori qenka nga familja juaj ... sa interesant se edhe ne nga Kosova e kem kete histori dhe nuk besoj se eshte e vjeter 20-30 vjet por shum shum me e vjeter.
    Ne familjen time kjo ka ndodhur para 20-30 vjetesh ose pak me shume.
    Jam 100% i sigurt qe nuk ka ndodhur vetem ne familjen time, por ne dhjetra ose qindra shtepi tjera ne shume vende, jo vetem shqipni por bote.

Por ster-gjyshja ime besoi qe fjalet ishin nga hoxha (nga zoti), keshtu qe u ndie mire mbas nje dite. Kjo s'eshte aspak cudi, njerez jane 'sheruar' nga paralizmi, qorrimi etj fale pelegrinazheve ne meke, medine, vatikan, jeruzalem, lourdes, etj.

Feja ka nje efekt placebo shume te forte.
    Por besoj keto raste shfaqin me shume fuqin e trurit se fuqine e besimit (zotit).
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga JoniShkodran : 02-10-2008 mė 07:36

Tema tė Ngjashme

1. Eterit e Kishes mbi Lutjen!
    Nga Seminarist nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-12-2008, 03:11
  2. Shkrimet e Hershme: Tertuliani mbi lutjen
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-12-2006, 08:34
  3. Seria Shpirtėrore I: Lutja e Jisuit
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-08-2006, 23:16
  4. SACROSANCTUM CONCILIUM (Kushtetuta mbi liturgjine e shenjte)
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 04-06-2006, 17:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •