Edhe posti im eshte i drejtuar Timianonimit sepse e di se ti je nga Tirana dhe nuk i njeh Sekiraqt; fillimisht desha te replikoj postin tend por pastaj ndrrova mendje dhe duke pertuar te kthehem prapa e citoj Timianonimin, bera copy-paste shembullin e tij por harrova ne fund te beje edhe ndryshimin e emrit te autorit. Mea Culpa, e pranoj por nuk ka nevoje per kercnime. Per ate edhe thashe te merr nje shembull tjeter, edhe Timi u pajtua se shembulli ishte i pavend.Postuar më parë nga Pratolini
Mos gjyko e ekzekuto menjehere nga distanca, prit spjegimin
Keto jane pershtypje. Gjykimi, apo procesi i veprimeve fizike e mendore te cilat perkufizohen nga fjala gjykim, e mohojne mundesine e gjykimit nga distanca.Postuar më parë nga Timi
Pastaj, ben nje gabim tjeter. Pamja e pankerit nuk e neveritshme, te pakten per mua. Une mendoj se nje panker me floke te shprishura e guxim te shpreh brendesine e tije (te mire apo te keqe, serioze apo jo) eshte me simpatik se nje tullac me veshje formale qe me pasukses mbulojne nje hipokrit apo nje pale sy zhbirues e vetjak apo edhe nje njeri joserioz i cili per here te pare ka veshur seter e pantollona.
Edhe ketu beje gabim se ky njeri serioz me te vertete mund te jete serioz prandaj edhe nuk ka gjykim nga distanca.
Krijoni Kontakt