Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-04-2011
    Postime
    198

Perse largohen shqiptaret katolike nga Kosova?

Ku asht problemi apo qellimi ce krishteret e lirojn vendin e tyre, sidomos ne PEJE ku edhe un jam nga ky qytet , dhe vet i kam pas shtepijat e zbrazta, aty afer kishes , ku kan banu katerlikt.

per serb po e dim se qka kan mbjell edhe e kan gjet
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga vetima : 07-07-2011 mė 03:56

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga vetima Lexo Postimin
    Lerri rrenat seriozish po pys
    Mos u merr me Opingat e Pirotit,mua me merr mendja qe te gjithe kerkojn jete me te mire,e si e dijm ne, shumica e ketij komuniteti (katolik)kan pasuri jasht Kosove,e pse mos te shkojn ku eshte me mire?
    Kurr ne Kosove nuk kemi pas perqarje fetare mes ketyre dy komuniteteve(sa une mbaje ne mend)
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-04-2011
    Postime
    198
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Mos u merr me Opingat e Pirotit,mua me merr mendja qe te gjithe kerkojn jete me te mire,e si e dijm ne, shumica e ketij komuniteti (katolik)kan pasuri jasht Kosove,e pse mos te shkojn ku eshte me mire?
    Kurr ne Kosove nuk kemi pas perqarje fetare mes ketyre dy komuniteteve(sa une mbaje ne mend)
    E sakt qe kure skem pas konflikt, edhe konflikti nuk i zhedh punt, po tash po na sulmojn, pa kurfar te drejte,

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-06-2011
    Postime
    267
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Ashtu eshte,

E di qe nje shume e madhe e katolikve jetojn ne Kroaci, ku atje kan jete shume te mir.
    Fakti qe shtepit e tyre jan te thata, nuk dmth qe i kan len ne harres, ato te atyre jan dhe aty do ti gjejn herdo kur qe te kthehen.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-06-2011
    Postime
    39
    Nuk e di perse nuk reagojne moderatoret e forumit dhe te largojne disa antare qe e prishin imazhin e forumit ,ju them te drejten kam qene lexues i rregullt i forumit dhe arsyerja qe u regjistrova eshte vetem te pyes se perse tolerojne njerez te ketij niveli shtazarak te shkruajne ne forum.Une mendoj qe vete administratoret, moderatoret jane po keta tipa qe shkruajne ne kater apo pese menyra .

P.S. A KUSH NGA MODERATORET QE SE PAKU TE DALE KETU HAPTAS NE FORUM DHE TE PERGJIGJET ,APO SERISH DO MSHEFEN MBAS KETYRE EMRAVE TE FELLIQUR.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Ne Gjermani pjesa minimale e shqiptareve jane te krishtere.
    Tjeret muslimane. Tema permban nje genjeshter ne vete.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-04-2011
    Postime
    198
    At e dim te gjtih, por shkakin spo e dim,

ka disa mendime, si e kan tregu me lart, per shkak te kushteve ma te mira, apo anasjelltas

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anėtarėsuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Sepse jane te diskriminuar.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2011
    Postime
    50
    katerlikt
    ēa jane keto ?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-04-2011
    Postime
    198
    qeshtu i thojm ne ne peje ,

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •