Ku asht problemi apo qellimi ce krishteret e lirojn vendin e tyre, sidomos ne PEJE ku edhe un jam nga ky qytet , dhe vet i kam pas shtepijat e zbrazta, aty afer kishes , ku kan banu katerlikt.
per serb po e dim se qka kan mbjell edhe e kan gjet
Ku asht problemi apo qellimi ce krishteret e lirojn vendin e tyre, sidomos ne PEJE ku edhe un jam nga ky qytet , dhe vet i kam pas shtepijat e zbrazta, aty afer kishes , ku kan banu katerlikt.
per serb po e dim se qka kan mbjell edhe e kan gjet
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga vetima : 07-07-2011 mė 03:56
Mos u merr me Opingat e Pirotit,mua me merr mendja qe te gjithe kerkojn jete me te mire,e si e dijm ne, shumica e ketij komuniteti (katolik)kan pasuri jasht Kosove,e pse mos te shkojn ku eshte me mire?
Kurr ne Kosove nuk kemi pas perqarje fetare mes ketyre dy komuniteteve(sa une mbaje ne mend)
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Nuk e di perse nuk reagojne moderatoret e forumit dhe te largojne disa antare qe e prishin imazhin e forumit ,ju them te drejten kam qene lexues i rregullt i forumit dhe arsyerja qe u regjistrova eshte vetem te pyes se perse tolerojne njerez te ketij niveli shtazarak te shkruajne ne forum.Une mendoj qe vete administratoret, moderatoret jane po keta tipa qe shkruajne ne kater apo pese menyra .
P.S. A KUSH NGA MODERATORET QE SE PAKU TE DALE KETU HAPTAS NE FORUM DHE TE PERGJIGJET ,APO SERISH DO MSHEFEN MBAS KETYRE EMRAVE TE FELLIQUR.
Ne Gjermani pjesa minimale e shqiptareve jane te krishtere.
Tjeret muslimane. Tema permban nje genjeshter ne vete.
At e dim te gjtih, por shkakin spo e dim,
ka disa mendime, si e kan tregu me lart, per shkak te kushteve ma te mira, apo anasjelltas
ēa jane keto ?katerlikt
qeshtu i thojm ne ne peje ,
Krijoni Kontakt