Godolesh - Elbasan (ne nder te Sabri Godos)
Bradashesh - Elbasan (ne nder te Erion Braces)
Rril - Elbasan (nga ka dal shprehja "nga je ti; nga Rrila?")
Teqe - Gramsh (llamarina perdoret shume ketu)
Macuk - Mat
Godolesh - Elbasan (ne nder te Sabri Godos)
Bradashesh - Elbasan (ne nder te Erion Braces)
Rril - Elbasan (nga ka dal shprehja "nga je ti; nga Rrila?")
Teqe - Gramsh (llamarina perdoret shume ketu)
Macuk - Mat
Realisht duhet te mirren masa per ti ndryshuar keta emra Skandalozë...Xhylekar - Gjilan
Muqibaba-------Gjilan
Dhe me qudit fakti ,se kush ishte ai (psikopat) qe i pagezoj separi keto fshatra me keta emra dilinxhish...
Thjesht e Konsideroj Skandal kete gje...dhe autoritetet perkatese duhet qe ti zhdukin keto emertime.
Tash merreni me mend ,banoret e gjinis Femërore te fshatit Xhylekar,kur deshirojn te tregojn se nga jan ,thonë jemi nga Xhylekreshta (nuk kan faj)
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
ket e pata menden me shkru si te kthehem nga pushimet edhe une mu keto rastesi ma vran syrin....
kur merrja autobsin per me shku ne prishtin disa emra shum pa lidhje te fshattrave i kam shenu diku kur ti gjej i shkruj shum pa lidhje kjo tregon analfabetizmin shqiptar mos shqiptimin korekt po shum barbar dhe mosdijen ton....
fshataret jan mesu keshtu por te shkolluarit duhet korigju disa gjera...pse flen inteligjenca dhe kultura ?.............
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
çakajas...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Gjylekara eshte ne Viti, jo ne Gjilan. Kam qene shume here aty, madje kam kryer dhe operacione sigurie ne Gjylekare, Budrime, dhe fshatrat tjere perreth.
Muçibaba dhe Kurveleshi jane kulmi i shqiptarhones...
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
andej nga Korça -> Vithkuqi
(psh grave te fshatit u thuhet Vithkuqe)
Life's too short to remove USB safely.
Mos di kush (pyes Historianet/arkeologet) nga rrjedhin keto emertime ,apo kush i ka emertuar keto Fshatra me keta emra te turpshem ???
Te mos i permend edhe qeshtjet e Mbiemrave te Njerzeve,ku skuqem i tëri: Peci ,Luci ,Kuleta,Shmeki etj...
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Krijoni Kontakt