Close
Faqja 22 prej 30 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 298
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-06-2002
    Postime
    278
    o Eterit po pregatis nje teze per Laurea magistralis me titull "storia delle relazioni del lavoro in Albania"...do ta mbaroj me ndimen e Zotit ne Korrik te 2009...... po deshe do te nis nje kopie.......ME FAKTE (burimi do te jete mbi te gjitha ç'fare eshte shkruar ne ate kohe nga vete regjimi per marrdheniet shoqerore ne pune)......vetem FAKTE..me "onestà intellettuale"

Po sikur te te them qe:- ne shqiptareve Enver Hoxha na kishte hequr LIRINE per te folur, per te menduar , jetuar, vepruar ashtu siç donim ...................LIRINE ...po them LIRINE....pse duket kaq i çuditshem per disa ky koncept (LIRIA) ...DUHET TE JETE THEMELTARE PER NJERIUN....per njeriun them NJERIUNNNNNNNNNNN..

ps. pashe me siper qe ja kishe vene fajin Sali Berishes per gjithe prostitucionit lindor....une kastile ti kisha speçifikuar me emra shtetesh....
    Ndryshuar për herë të fundit nga artur : 17-12-2008 më 15:08

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2007
    Postime
    61
    Citim Postuar më parë nga artur Lexo Postimin
    o Eterit po pregatis nje teze per Laurea magistralis me titull "storia delle relazioni del lavoro in Albania"...do ta mbaroj me ndimen e Zotit ne Korrik te 2009...... po deshe do te nis nje kopie.......ME FAKTE (burimi do te jete mbi te gjitha ç'fare eshte shkruar ne ate kohe nga vete regjimi per marrdheniet shoqerore ne pune)......vetem FAKTE..me "onestà intellettuale"

Po sikur te te them qe:- ne shqiptareve Enver Hoxha na kishte hequr LIRINE per te folur, per te menduar , jetuar, vepruar ashtu siç donim ...................LIRINE ...po them LIRINE....pse duket kaq i çuditshem per disa ky koncept (LIRIA) ...DUHET TE JETE THEMELTARE PER NJERIUN....per njeriun them NJERIUNNNNNNNNNNN..

ps. pashe me siper qe ja kishe vene fajin Sali Berishes per gjithe prostitucionit lindor....une kastile ti kisha speçifikuar me emra shtetesh....
    Drenicaku po të ishin gjall heronjtë e tanë nga të gjitha tokat tona do ta festonim Nëntorin si i ka hije, por ja që ne të gjallët i kemi vënë veshtë në lesh e po mirremi me patriotizëm vetëm nëpër forume, përderisa mes Tiranës, Prishtinës, Shkupit në mënyrë aktive po na dirigjojnë të huajt të cilët të huaj kanë krijuar rrjeta marimangash agjenturore përmes të cilave dirigjohen nga Beogradi e Athina. Kaq për ty drenicaku.

Për artur, shpenzoj shkronjat artur se i ke lëshur ca "N" si tepër e ruaj ato "N" për veten tënde sa i përket NJERIUT !

A mund ta lejojë njeriu sëmundjen e KANCERIT për t'ju përhapur në trup, kur fort mirë dihet se ajo sëmundje ia merr jetën(lirinë) andaj për të mos ardhur njeriu deri tek kjo sëmundje në popull jepen këshillat: të keni kujdes nga duhani, alkooli, droga etj, dhe nëse nuk ndiheni mirë me shëndetin bënjani vetes një vizitë te mjeku, dhe pas vizitës kur mjeku vëren tek personi se është me KANCER e fusin për mjekim në shok dhëmë i bëhen trajtime të ndryshmet për t'ja shpëtuar jeten njeriut në këtë rastë SHQIPËRISË.

Arturio më thuaj se çfar kuptoni pikrisht ju me fjalën Liri ?!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Etërit : 18-12-2008 më 02:28

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-06-2002
    Postime
    278
    ... Une me fjalen LIRI o Eterit...kuptoj pikerisht ate qe s'durojne dot komunistet e gjithe botes...shikoji me vemendje shtetet qe nuk e pranojne fare PAVERSINE E KOSOVES...jane te gjithe "komuniste"....chaves(ven.), kuba,kina, rusia,.......edhe ne ato parlamente ku sot e kesaj dite votohet me shumice per te njohur PAVARSINE E KOSOVES, pakica qe voton kunder jane komuniste SHOKE TE ENVERIT.............

Eterit ...po te them dhe diçka tjeter .......ka dhe shqiptar brenda Shqiperise qe nuk e shohin me sy te mir PAVARSINE E KOSOVES....KANE QENE ose jane bij komunistesh ose komuniste SHOKE TE ENVERIT

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2007
    Postime
    61
    Ti me fjalën liri, po e kuptojshe ate që nuk e durojnë komunistët e gjithë botës ! Po mirë si thua ti a është liri të lejohet tradhëtia andaj atdheut, ta lejosh rezilin të qëndrojë mbi Pavarsinë e e Atdheut për të cilën Pavarsi u derdh gjak brez pas brezi që të arrihet një ditë e të udhëheqet Shteti nga shqiptarët, të vie një ditë kur Shqiptari të vendos vetë për fatet e tijë e jo të vendosin të tjerët për fatin e tijë.

Unë mendojë se kultura është liri, është sundim i së vërtetës, është siguri në zgjedhjen e situatave, është emancipim e qytetrim. Kurse sa i përket njohëjes së Pavarsisë së Kosovës ajo nuk ka lidhje me komunizëm por ka lidhje me interesa shtetesh pavarsisht se a janë komuniste apo siç thua ti demokrate. Po si thua ti shtetet arabe janë Komuniste të cilat kanë kërkuar kushte nga udhëheqsija e Kosovës për ta njohur Pavarsinë e Kosovës !? Një gjë tjetër dua të ta bëjë me dije se nëse Bota perëndimore shumica nga ato e kanë pranuar Pavarsinë për Kosovën, na thuaj ti se si të duket kjo Pavarsi për Kosovën !? Mos i përziej çakejt e shqipërisë e të thuash se nuk e shikojnë me sy të mirë Pavarsinë e Kosovës, kur unë po lexojë pikrisht në këtë temë disa çakej ku në mënyrë të tërthortë mundohen t'i hasmojnë shqiptarët e Shqipërisë dhe ata të Kosovës. Të tillët nuk janë as përveten e e tyre e lëre më të ndikojnë diçka negativisht tek shqiptaerët të mundohen t'ua ndalin vrullin që janë drejtuar drejtë Bashkimit Kombëtar.

Sot sado që duket se gjërat nuk po ecin para, ato në të vërtetë janë duke ecur, por në të ardhmen do të ecin edhe më me këmbëngultësi drejtë Bashkimit Kombëtar. Për këte që po ua them jam shumë i sigurtë.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-06-2002
    Postime
    278
    Citim Postuar më parë nga Etërit Lexo Postimin

Sot sado që duket se gjërat nuk po ecin para, ato në të vërtetë janë duke ecur, por në të ardhmen do të ecin edhe më me këmbëngultësi drejtë Bashkimit Kombëtar. Për këte që po ua them jam shumë i sigurtë.

Kete mendim kam dhe une .....

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    kjo rrena jote per shot e azem.. or "eterit" nuk pi ma uj mbas demokracise..

krejt opinioni shqiptar e di se.. "regjimi i satrapit Zog".. jo vetem Shoten e familjen e saje por krejt refugjatve kosovare.. i ka krijuar kushte te mrekullushme jetese ne shqiperine e kohes zogiste..
    genjeshtra e propagandes enveriste se gjoja Zogu i coj nder mocale shoten e kosovaret e tjere eshte tash nje leter haleje pa vlere..
    Shteti zogist u dha toka e i financoj familjet kosovare ne vendet me produktive te fushave bujqesore..
    Pikerisht Shoten me femije.. te Azemit.. shteti Zogist e trajtoj ne menyren me te mire te mundshme..

Shotes Ju dha Shpi ju dha Lope ju dha fare e finance e gjithcka qe Shota me femij te Azemit te bente nje jete dinjitoze..
    Keshtu ka bere Zogu me gjith refugjatet dhe atdhetaret e ardhur nga Kosova..

nje cop beton me nji pllake mermeri per shoten qe vendosi regjimi enverist buz rruges ne vitet 1970 e ca per qellime propagandistike.. qe ta shihnin autobuset e kosoves qe kalonin andej me grupet turistike apo kolektivat arsimore kosovare.. nuk mund te mbuloje.. ate cka ne te vertete ofroj ky regjim per mijra e mijra kosovare..

vetem ne gulagun çerme.. diku ne myzeqe te lushnjes.. kan kaluar vite te tmerrshme torture e pune skllaveruese poshteruese me qindra e mijra atdhetare kosovare te ikur nga jugosllavia rankoviqiste..

kurse ne gulagun llakatund.. as nuk mund te tregohen ato cka regjimi enverist u beri qindra te ikurve kosovare..

jan gjalle akoma nje pjes e tyre e i kan treguar te vertetat..
    mos flasim pastaj per qindra tjere qe provuan burgjet e hetuesite e birucat e Enverit..

pyeteni sadri ahmetin ..poetin e piktorin e njohur.. se ju tregon..

..

cmitizuese Maska e zerbina
    Anëtarësuar
    16-01-2008
    Vendndodhja
    S`e di me thane
    Postime
    129
    Me vjen keq per vellezerit tane kosovare..Sa poshte kane rene. Akoma me kujtimet e enverit.Ate as nexhmija nuk e kujton me .

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga zerbina Lexo Postimin
    Me vjen keq per vellezerit tane kosovare..Sa poshte kane rene. Akoma me kujtimet e enverit.Ate as nexhmija nuk e kujton me .

Perse vellezerit kosovar thua?Nuk jan shqiptaret e Kosoves ata qe e duan Enverin,por jan enveristet e ***.it,kendej e andej kufinit, ata qe madheshtojne kete figure.Jane enveristet e Kosoves qe sot (fatkeqesisht) kan ardhe ne pushtet.
    Populli i ngrate ka probleme tjera.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2007
    Postime
    61
    Ti Brari para se ti thuash dikujt po rren shikoje veten se çfar karikature i ke bërë vetes përmes postimeve që i ke postuar në këtë forum.

Nëse ti mendon se enver Hoxha i paska ngritur një përmendore Shotë Galicës vetëm sa të duket për hirë të Kosovarve është mirë të mirresh me krijime të filmave vizatimor e më pas të kënaqen fëmijët e ti shikojnë prodhimet e tua magjepse.

Nëse prap thua se zogollushi Ahmet e paska mbajtë shumë mirë Shotë Galicën me fëmijët jetima të shokve të Azem Galicës që u vranë me pushkë në dorë duke e luftuar shkaun në Kosovë po na del sikurse Ylber me shumë ngjyra që kënaqen fëmijët duke të shikuar.

E po mirë more Brari po Avni Rrustemi, Hasan Prishtina, Luigj Gurakuqi, Bajram Curri e shumë trima të tjerë kush i vrau. Mos thuaj se edhe kjo ishte propagandë e Enver Hoxhës se të krisë nënpyetja përse këta trimi së bashku me Fan Nolin ishin me pend e pushkë për ta rrëzuar qeverinë e Pashiqit ouuuu më fal të zogollushit Ahmet harrova se qeveria që riktheu Pashiqi në Tiranë.

Kaq për ty Brari.

Zerbina nuk ka pse të vije keq njeri se jem shumë, prandaj më vjen keq për juve disa që ende mbështilleni me ëndërrat e proserbve dhe progrekëve si Sali Berisha dhe Fatos Nano. Andaj disa jeni vonuar por ska dertë se do të riktheheni në jetën reale.

Daja Goni a ti flet në emër të të gjithë shqiptarve të Kosovës !? yyyyy more Daja Goni a e di ti Daja Goni se në qytetin e Ferizajit janë mbledhur alamet nënshkrime përmes të cilave nënshkrime Sheshi kryesor sot do të quhej "Sheshi Enver Hoxha", por ja që është shkel vullneti i qytetarve dhe nuk e kanë lejuar një gjë të tillë.

Kështu që mbaje në gojë për vete atë fjalën me të cilën ma lartë na u drejtove neve.

Arturi

Më vjenë mirë që mund të debatojm lirshëm dhe pa fyerje me ty, mendimin e paske të njetë si unë sa i përket rrugës drejtë Bashkim Kombëtar pra është prioritar sot për sot. Kurse të tjerat janë biseda me të cilat e kalojm kohën e lirë, por me sa po e vërej në këtë forum janë disa që po dalin jashtë kontrollit e po e humbkan drejtimin, lutem për ta që mos ta thyejn qafen se na duhen shumë se nuk kemi me kend ta kalojm kohën e lirë në të ardhmen.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Etërit : 25-12-2008 më 05:28

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    eter..

kur te kesh njohuri elementare per histori te kosoves e te shqiperise eja e diskuto ketu..
    tash per tash je per filma vizatimor or shoki enveroist.. i dal bojet.

ne regjimin enverist i eshte then derrit daj por me ardhjen e liris se fjales ktu e 18 vjet ma pare doli e verteta per shum gjera..

dhe nji nga keto te verteta eshte se shteti zogist u dha toke e ndihma financiare krejt kosovareve e dibraneve te ikur nga zori prej trojeve historike.. pra prej terrorit serb..
    vecanerisht shota me femijet u mor nen kujdes te vecante nga shteti zogist duke ju dhan shpi e katandi lop e toke e farë e mjete pune e pensione te mjaftushme per jetes..
    edhe baba i avni rustemit ka marre pension te mire prej shtetit zogist..
    edhe bija e hasan prishtines me gjith grue ka marre pension te mire nga shteti zogist..
    edhe familja e bajram currit ka marre pension te bollshem nga shteti zogist..
    edhe familja e Gurakuqit ka marre pension nga shteti zogist..
    kto jan te dokumentuara or ti enverist.. e i di tash cdo student e gjimnazist qe ka interesa me dit te vertetat..

keni nje fat ju enveristet qe fal albos me shoke.. ne kete forum te lexoni dokumentacion historik te pa retushuar nga propaganda enveriste e te mesoni te verteten per krejt periudhat historike te shqiptareve..
    ju nuk doni me lexue.. ani ashtu ngordhni injorant e keq beres per vendin tuaj..
    ke then diku se prostitucionin e beri berisha..
    jo or ti stalinist demode.. berisha po i ben sklleverit qe i la enveri mbi toke te shqipnise.. fermere burra e zoterinj me shpi e katandi me kerr e dyshek e krevat e kusi.. e lop e e tok me mbjell e prosperu si njeri..
    prostitucioni lind nga varferia..
    ishte varferia 50 vjecare enveriste qe i detyroj mijra vajza fukaresha te hyjn me hir a pahiri asaj udhe te dhimbshme e te turpshme ..
    ishin enveristet kosovare (nuk i fus te gjith enveristet ne kte thes sepse shum prej tyre kan po at dhimbje si ne tjeret per kto fenomene te renda tragjike) nga kosova e zvicra gjermania e austria te cilet zbuluan kte "thesar" se ne shqiperi me 5 dojcmarka franga e dallers.. mund te bleje qika te njoma ne tiran e kudo e ti mashtroje e ti perdorje neper hotele te shqiperise apo neper europe apo nder kafiqa te kosoves..
    kte zanat e mesuan per mrekulli me shpejtesi te hatashme lahperet e shqiperise.. dhe ata..fryt i regjimit enverist.. dhe e vazhdojn dhe sot..
    kjo plage e hajnise e prostitucionit dhe plag e varr e tmerrshme eshte fryt i regjimit enverist..
    asnji bij e nji bosi nuk ka nevoj te shkoj per 10 euro ne motele a semafora.. por shkon per fat te keq nji grue fukaresh me fmi te vegjel..
    shkon nji qik katundari fukara ..
    sepse fukaralliku enverist e shkaterroj dinjitetin e njerzve.. u a hupi ftyren shqiptareve..
    prandaj dolen demokratet.. qe ta prosperojne shqiperine.. ti japin mundesi shqiptareve te permirsojne ekonomine shpijake.. e te hane buk me djers te tyre .. e te kene shpija per te qene e jo kasollet qe u la enveri.. e me kte tu vije ftyra e morali e burreria.. sepse e thot fjala popullore e vjeter sa vet bota.. fukaralliku-maskaralliku..

sigurisht kjo nuk eshte gjenerale.. sepse ka miljona fukarenj qe nuk arrijn ne maskarallik sikurse bejne maskarallik miljona pasaniker.. por e verteta eshte se varferia krijon shtratin per lindjen e fenomeneve te flliqta..
    shikoni kuben e fidelit.. a moldavin e rusin e stalin brezhnjevit..
    a mundesh ne nji katund fermeresh gjerman amerikan australian e lombardian.. e zviceran te mashtrosh nji vajze me 5 euro..
    nuk mundesh..
    por me 5 euro po shkojn pleq te degjenerum ne kube e po i cojn ne hotele qikat 15 vjece kubaneze..

eter enveristi..

ahmet Zogu me shok.. themeluan shtetin shqiptar.. me sakrifica te jashtzakonshme..
    ky shtet i brishte nuk kishte nevoje per revolucione te brendeshme.. sikurse ai i luigjit apo fan nolit..as per atentate sikurse ai i avniut e hasanit kunder ahmetit Zog..

hasani i prishtines nuk e kuptoj kte imperativ.. te kohes..
    i mesuar me lojnat ne oborret e sulltanve ne stamboll ai desh ti praktikoj keto dhe ne ate cop te mjere te sapo dale nga semundjet shekullore te pushtimeve e lakmive fqinje.. qe e quajten atdhetaret athere..shteti shqiptar..
    hasani nuk ju pervesh punve per nji shtet te forte shqiptar por vuri interesat e tij personale mbi nevojat kombetare.. duke krijuar shum probleme atyre atdhetareve qe po ndertonin shtetin..
    kto lojna i beri dhe ne kosove.. pikerisht duke nxitur azem galicen etj.. ne veprime te pa dobishme te cilat sollen shum tragjedi ne kosove..
    blerja e azemit nga serbo francezet me luftue kunder austriakve.. eshte nje fakt.. dhe ska lajkatar e demagog qe ta mbuloje..
    ka nji kang qe ja ka kenduar rapsodi popullor azemit me shok.. e cila kang ka qarkulluar ne memorien popullore dhe qe historianet demagoge enveriste si ne kosove si ne shqiperi nuk kan mujt ta groposin ne harrese..
    kjo kang eshte kjo..

azem bejta azem galica..
    ta pau sherrin krejt drenica..

enverit nuk i hante palla per hasan e azem.. por ne kohen kur kosova morri nje zhvillim te jashtzakonshem.. te cilin un e kam trajtuar ne ca shkrime te mijat qe e quaj kosov 70-80-ta.. ai u shqetsua.. dhe nxorri nga menget si ato xhongleret karten demode "azem e hasan e ramadan"..
    nje kosove qe marshonte drejt se mires.. nuk i konvenonte enver hoxhes..sepse i humbte nji gogol.. me ja kallxue popullit.. te vet..
    cka eshte ky gogol..
    nuk eshte shkrimtari rus gogol por nji figure popullore qe plakat trembin kalamajt..
    mos bej sh.urren ne dyshek se te vjen gogoli.. mos ha kumlla ne pem se te ha gogoli.. mos hyp ne cati se i thash gogolit me te ardh me te marr..
    regjimi enverist me ja hup mendjen popllit e perdorte gogolin simbol..
    shiqoni ne afrik.. se skan as nji trov buk me hanger.. e ju ktu partia e shoki enver po ju jep buk kallamoq..
    shiqoni ne indi skan tesha me u vesh e ju ktu kini boll beze te kombinatit macedun..
    shiqoni sa bukur valon flamuri mbi komitet qendror e ne kosov nuk mujn me e valvit vllaznit tone..
    kjo ish pak a shum filozofija enveroiste e ramizoiste e propagandes.. nji kopje e shemtut e propagandes stalinoiste..

mirpo erdh nji dit qe me kosov-gogol .. enveri nuk po mujke me e tremb ma shqiptarin brenda kafazit.. te vet..
    njerzit filluan me dit se..

ka tirana universitet..po ka dhe kosova 5 fish ma te madh..
    ka tirana fabrik kpucesh.. po ka dhe kosova qe i ban dhe ma te mira..
    ka tirana pallat sporti po e paska dhe prishtina 4 her ma te madh e ma modern..
    ka tirana bibliotek..por ka dhe prishtina shum ma te pasur e ma moderne..
    ka tirana gjimnaze..por ka dhe ferizaji e gilani gjimnaz..
    ne tiran folet shqip..por dhe ne prishtin valla shqip po u folka..
    ka autobusa shqipnija po i paska nja 100 her ma moderna e komoda kosova.. qe me te lujt tepelek koka..
    ka poc elektriku me ndricue kasollet ne puk a ne tepelen shqipnija po paska televizor e radiona e magnetafona e kerra cdo katund i kosoves.. se poca e neona e telefona po e po.
    ka hidrocentralla shqipnija qe ja ka ndertue rusi e kina..por ka elektrana (TEC) dhe kosova qe e ndricon kon e mkon kosoven..
    ka shitore shqipnija ku shkrun mish e mren gjen kasap.. por ka supermarketa kosova ku nuk mungon kurgja prej mish suxhukit pa tallon.. e der ke bananja e limoni e caji cejlonit e kauca e mobilje me te lujt mendja kres e der tek televizor kolori..

pra ra ne hall enveri ne se shqipnija do mesonte se cka asht kosova e viteve 70 ta.. sepse u hupte vlera qatij gogolit.. prandaj mendja djallezore gjeti se me cka mundej ai me ja kalue kosoves..
    hmmm .. me piktura me mic sokol.. cu bre shijak e bojatise pak.. cu bre kristaq e baji ne beton disa me pushk e mustak..
    me kang per envera.. cu bre kompozitora qe ju shkon sh.urra kur kalon aty pari operativi me gaz xhip e motorra.. e baje nji kang me idriz sefera..
    me filma me komita.. cu bre m.uta e bajeni nji me cerciza.. se kem informata se kosov ngrata.. nat e dit neper vilo-pallata tuj vnu antena me legena.. me pa shqipnin e lume.. me guma te cpume.. neper televizora.. hajt tja bajm nji anten ne kuks malet me bora.. se po shkojka bukur mir ky mall i jon.. me rrena e kaca rrena e corap najllona..

hajt ramiz.. mblidhi do kopuka e formo do shtabe me mangupa.. me shkrimtar valltar maxhupa.. me ansambla qe po u haet buka.. e vnoji me kacy sikur tropoj puka.. se kjo i pelqen atyre ne drenic e neper e mitrovic.. e ne radiotv bani luft me aktor me mustaka te gata.. me pitarka e arbana.. azem bejta me nishana..

kjo ish loja.. apo "dashuria e madhe e enver nexho ramizit" per kosov.. e cila nji dit mbaroj bukur mir per serbi kur hini me ushtri.. e ta bani kosoven hi.. qy ne tetdhjet e nji..

ne funksion te ksaj loje..ka qen dhe ai betoni me at pllak mermeri.. qe vuni enveri.. qaty ne udh te makines.. kur vijshin autobusat pi prishtines.. e ciceroni pi sigurimit.. u tregonte.. biren e minit..

sigurisht ti eter-enver.. nuk i kupton kto gjana.. por mir i din ramiz kopilhana..
    ai me mlexue.. ka me u terbue.. qe dikush rrenat ja u ka zbulue..

..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 25-12-2008 më 07:39

Faqja 22 prej 30 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 07-10-2018, 06:00
  2. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  3. Kushtetuta e Republikës së Kosovës
    Nga YlliRiaN në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-04-2009, 19:17
  4. Kosova në udhëkryq
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 01-03-2009, 11:52
  5. Demaçi themelon "Forumi Qytetar i Kosoves"
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 20-03-2004, 13:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •