Përshëndetje,
Tashmë kanë nisur eleminatoret e Kampionatit Botëror 2010 ne Afrikën e Jugut. Sic është bërë dhe zakon në kompeticionet e kaluara mendoj të hapet një nënforum për kampionatin tek Futbolli.
Faleminderit.
Përshëndetje,
Tashmë kanë nisur eleminatoret e Kampionatit Botëror 2010 ne Afrikën e Jugut. Sic është bërë dhe zakon në kompeticionet e kaluara mendoj të hapet një nënforum për kampionatin tek Futbolli.
Faleminderit.
Nuk është e nevojshme hapja e një forumi të ri, mjafton ti ndryshohet emri forumit egzistues.
Jeta ime, mban emrin e saj..
E kam par shum her ket nen-forum qe ekziston akoma esht i mbyllur, dhe kjo gje eshum e kaluar, me mir te behet nje nenforum tjeter i boterorit 2010 dhe ky nenforum te kaloj tek arkiva...
Gjithesi ky esht mendimi im ju mund te beni si tju duket me mir![]()
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Pritet nga casti ne cast reforma ne nenforumin futbollistik...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
me mir do behet![]()
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Me mire vone sesa kurre,..
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Për të mbyll tema dhe për llafe jeni të parët, për të bërë punë zëre se s'jeni fare. eliminatoret kanë filluar që në shtator për botërorin South Africa 2010.Postuar më parë nga Kali_More
Krijoni Kontakt