Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9

Tema: Verejtje...

i/e regjistruar Maska e RinorZ
    Anėtarėsuar
    08-06-2008
    Postime
    325

Verejtje...

Te nderuar forumista...
    Nuk e dije sakt nga te i'a filloj, pasi nuk jame edhe aq kompetent te beje nje verejtje te tille...por prape se prape po e marre guximin te bej nje gjest te tille...

Forumin Shqiptare ka kohe qe e shfletoj...dhe lirisht mund te them, se eshte njeri nder forumet me te shfletuara, si dhe njeri nder me te pasurat ne mbare trevat shqipetare...

POR...koheve te fundit dicka nuk po shkon ashtu sic duhet...
    Neper shume tema te ndryshme verehet nencmimi i disa personava tjere...thene me shkurte...hasim neper tema te cilat ne vehte kane karakter nencmimi apo urrejtje ndaj shqipetareve te Maqedonise...

Si mund t'a tolerojne nje gje te tille Administratoret, si dhe Moderatoret e ketij forumi...kur ky forum prej nje mjeti informues, po kalone dale nga dale ne nje mjet te forte te te shprehurit te urrejtjes ndaj pjeses tjeter te shqipetareve nga Ilirida...

Kerkoj nga Staffi i ketij forumi, qe temat me karakter te tille te mos lejohen te hapen...

FLM per mirekutpim...

Rinor Sadiku
    Presheve

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Ketu ka shume anetare nga Maqedonia dhe shume moderatore po nga Maqedonia, por nuk kam pare ndonjehere te jene ofenduar apo diskretituar shqiptaret e Maqedonise, kete per here te pare po e degjoj prej teje.
    Mund te japesh ndonje shembull konkret ku ndodh kjo?

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Shqiptarėt nga Shqipėria nuk pėrzihen fare tek forumi i Shqipe nga Maqedonia dhe nuk kam parė deri mė sot ndonjė temė ku ofendohen shqiptarėt e Maqedonisė nga ata tė Kosovės apo Shqipėrisė, pėrveēse atyre temave ku vetė ata shqiptarė ofendojnė njėri-tjetrin.

Nėse ke ndonjė fakt mund ta raportosh nė kėtė temė ose duke mė kontaktuar me mesazh privat.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-09-2008
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    111
    Citim Postuar mė parė nga RinorZ Lexo Postimin
    Te nderuar forumista...
    Nuk e dije sakt nga te i'a filloj, pasi nuk jame edhe aq kompetent te beje nje verejtje te tille...por prape se prape po e marre guximin te bej nje gjest te tille...

Forumin Shqiptare ka kohe qe e shfletoj...dhe lirisht mund te them, se eshte njeri nder forumet me te shfletuara, si dhe njeri nder me te pasurat ne mbare trevat shqipetare...

Neper shume tema te ndryshme verehet nencmimi i disa personava tjere...thene me shkurte...hasim neper tema te cilat ne vehte kane karakter nencmimi apo urrejtje ndaj shqipetareve te Maqedonise...

Si mund t'a tolerojne nje gje te tille Administratoret, si dhe Moderatoret e ketij forumi...kur ky forum prej nje mjeti informues, po kalone dale nga dale ne nje mjet te forte te te shprehurit te urrejtjes ndaj pjeses tjeter te shqipetareve nga Ilirida...

Kerkoj nga Staffi i ketij forumi, qe temat me karakter te tille te mos lejohen te hapen...

FLM per mirekutpim...

Rinor Sadiku
    Presheve
    Nuk do te pajtohesha nese thuhet vetem keshtu siq thoni ju sepse nuk po jepni ndonje shembull konkret.Une psh.jam nga Kosova dhe eshte nje kenaqesi e veqante kur debatoj me anetare nga Maqedonia sepse kam nje respekt te veqante per shqiptaret ne Maqedoni.
    Eshte e vertete se ka disa qe paraqiten me shkrime nenqmuese jo vetem ndaj shqiptareve te Maqedonise, por ndaj shqiptareve ngado qe vijne dhe une mendoj qe keta ,,tipa"te jene te kontrolluar.
    Pershendetje per gjithe shqiptaret.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Une jam monitorues i atij nenforumi dhe deri me sot ende nuk kam verrejtur ndonje fyerje kundrejt neve Shqiptareve te Maqedonise, mendoj se kjo qe ke sjell ketu eshte e ekzagjeurar, nese ke ndonje fakt konkret qe me paska ikur pa lexuar ose shikuar ateher sille ketu.
    Sui generis

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Te nderuar forumista...

FLM per mirekutpim...

Rinor Sadiku
    Presheve
    Kam pershtypjen se ajo qe thote Rinori eshte qe Shqiptaret e Maqedonise po fyhen nga te tjeret, jo me njeri tjetrin. Dmth qe fyhen duke i quajtur Arabe, Turq, Magjype, etj.

Personalisht jam nga Maqedonia dhe nuk fyhem nga etiketime te tilla te cilat dalin nga bota shtazore.

P.S.
    Forumi nuk eshte mjet informimi. Eshte arene diskutimesh...
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Alienated Lexo Postimin
    Kam pershtypjen se ajo qe thote Rinori eshte qe Shqiptaret e Maqedonise po fyhen nga te tjeret, jo me njeri tjetrin. Dmth qe fyhen duke i quajtur Arabe, Turq, Magjype, etj.

Personalisht jam nga Maqedonia dhe nuk fyhem nga etiketime te tilla te cilat dalin nga bota shtazore.

P.S.
    Forumi nuk eshte mjet informimi. Eshte arene diskutimesh...
    arabe, turq, magjype quhen gjith talebano-wehabisto islamiket ne makedoni kosove dhe shqipni

ska than kush se krejt shqipet e makedonis jan arabe e turq. ato qi jan e din vet ska nevoj me va than kush se u dhimet flamuri arab ma shum se flamuri shqiptar e sulltan mehmeti ma shum se skenderbeu.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Per mua problem eshte mbyllja e temave pa shpjegimin qe i takon. Nuk e kuptoj se cila eshte arsyeja e mbylljes se temave kur ato nuk bien ne kundershtim me rregulloren. pergjigjja e vetme nga moderatoret esht qe: -tema eshte zhvendosur. Destinacioni eshte koshi i forumit. hec e mere vesh.
    Mire kjo po kane larguar disa nga antaret me aktive pa te cilet forumi nuk ka jete.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690

FLM per mirekutpim...

Rinor Sadiku
    Presheve
    Kurre nuk me ka shkuar mendja se Presheva mund te gjindej ne Maqedoni?!!
    Po na ngaterrove fare or taj!
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Tema tė Ngjashme

1. Humor fetar nga forumi
    Nga darwin nė forumin Agnosticizėm dhe ateizėm
    Pėrgjigje: 156
    Postimi i Fundit: 10-12-2010, 15:55
  2. Varroset me nderime Ibrahim Halilaj (17) nga Tėrdefci i Drenasit.
    Nga prishtinase nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 17-03-2009, 11:21
  3. Avatare - Krijime te mia
    Nga Darius nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 169
    Postimi i Fundit: 27-12-2008, 11:42
  4. Ideali dhe qenia njerezore
    Nga Redi nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 11-03-2006, 14:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •