Hallall Ylli rakipi e meriton vetem jo ke lagjja ime.
Hallall Ylli rakipi e meriton vetem jo ke lagjja ime.
A mon cfar po bohet kshtu nuk lan emer mafjozi tu ju vu emrat e rrugve
po pse nuk ja vejn nje rruge dhe emrin e gjyshit tim kto ore ...u pika bashkis me ne krye ate sharlatanin
Une propozoj qe nje rruge tjeter ti vihet emri Gaz Muēa.
BASHKIMI BEN FUQINE!
Protestoj
Pse more qfar heroi qenka ky qe ti vihet emri nje rruge te tiranes
Aman po ku i degjoni kto budallalliqe , po kush e pirdhte Edi Ramen , qe te urdheronte vrasjen e Denis Gines e Median Shehut .
Ate vrasje e beri Ilir Bardhi qe me pas u vra ne burg me snajper nga Alban Dani e pas nja dy ditesh e vrane dhe Albanin ne Durres . Te gjithe kta kane qene shoke bashke e u vrane thjesht per prishje pazaresh droge midis tyre .
Do kene cte mesojne brezat kur te shohin shkolla me emrin 'Vajdin Lame' e rruge te quajtura 'Dritan Hoxha' .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Albo : 07-10-2008 mė 04:19
po rruges shkoder lezhe se meriton tja vejme emrin sude
JO SEKS PARA MARTESE
me mire do ishte tja vinin '' entellla '' more
Shume e sakte. Jo vetem kjo, por gjithe rinia e trajton kete person si njeriun me te rendesishem te tranzicionit. Aq me keq, thone qe ketij njeriu iu bene homazhe nga gazetat me te medha europiane dhe fshehja e vrasjes se dashnores se tij ishte e arsyetuar. Prandaj Shqiperia nuk ka per tu bere sepse rinia komuniste parazite vazhdon te mendoje per persona mafjoze dhe kriminele si "clirues" te Shqiperise.
gjykimi i mesiperm ka nji baze ne sensin e ecjes perpara te mendimit e mentalitetit ne lidhje me ecjen e pashmangshme te kohes
ne se deri dje kishim nje linje te imponuar te menduari e te jetuari soot shoqeria eshte pa orjentim,pervec atij te konsumizmit po pa komponent shpirtror.....
e keqja esht se sot ne shoqerine shqiptare askush nuk mendon e mbase s e ka haberin fare te asaj qe nqa mungoon e si mund te behet a te jete...
Jo nuk do te ishte e drejte![]()
tani per temen:
Une jam dakord qe te fillojne te vejne emra rrugesh se vallaj nuk shkon te dergosh poste me adresen:
"Rruga: tek cepi i brrylit djathtas
Pallati me vija blu dhe jeshile
Mbi posten e vjeter anash Pijetores Xhunga
Kati i 5 dera e trete."
Por pse duhet me gjet kshu emrash nuk e kuptoj. Tani i Topit nuk revolucioni median, thjesht solli zhvillim e perendimit dhe tek ne. Beri biznes e para, boll mo.
Nuk do fillojme te veme emra rrugesh gjithe Importuesit e Shqiperis.
Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!
Krijoni Kontakt