kam ckam i them haptas, ta mari vesh gjithe forumi!![]()
kam ckam i them haptas, ta mari vesh gjithe forumi!![]()
po se mos jete vajze e turpshme ajo re dhe ste pranon ngaqe e thua haptas![]()
tem interesante flaka i dalt se skom me nal.
As ne foto skom mujt me dal pa tym duhanit he he.
une sa e ndoza nje. Do njeri te me beje shoqeri?
Loneliness comes in only one size - Extra Large
e e mban men kur uleshim tek interneti lagjes, looool
vetem paqeta dhe birra shifje ne tavolin pale letrrat me skedina futbolli sikur me qen pare hahahahahahha
ja kemi kalu mir tek neti erit si shpin ton der ne oret e vona qe vinte policia na thoshte kur do e mbyllini hahahhaha ka pas gallata .
sa her ka hang gjoba 5-mij lekshe nga policia eri ahhahahah sme harrohet kurr.
hudhe iher kete ate paqetin tat arjeta ta marim vesh ca marke asht![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BaBa : 07-10-2008 mė 17:32
Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.
Cte duhet marka ty ore po ishalla po na jep ndonje me e ndez ...hahahhahse mos i ke cigare partizoni mi arjeta3...po hajt se un dhe baba nuk kemi pretendime i pranojm dhe ato lloj cigaresh..hihihihihihihihiii
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Ajo ceshtja e shendetit na eshte bere si globalizimi!
Une e kam pire,por prej disa muajve vendosa dha ia dola:e lashe!Hm me duhet ta fusja doren thelle ne xhep dhe kruaja mire,derisa u gris!markat e mira ketu kushtojne shtrenjte
aketa me 17 cigare ( 3 cigare me pak se aty lol ) 3.50-4.00 euro.Plus qe kjo qeveria e poshter ketu na e ndaloi ta pijme ne ambjente publike.Kshu qe e mbodha mendjen.
Elegance is an attitude.
Eh,mos me pyt ca ka heq dhe sa vura ( kg ).
Duket sikur eshte e pamundur,por arrihet.Duhet vetem te duash vertet ta lesh dhe force per t'mos rene sersish ne "tundim" edhe te rrish me njerez qe se pine![]()
Elegance is an attitude.
Krijoni Kontakt