Kam nje honda accord te 2006 full optional pervec jo lekure sepse me bezdis si thoni ju a ja vlen ta sjell nga amerika dhe ta shes ketu ka bere vetem 14000 milje
Nuke e di a ja vlen apo jo. ne rast se po sa mund te shkoi cmimi i shitjes mbi 22000$
Kam nje honda accord te 2006 full optional pervec jo lekure sepse me bezdis si thoni ju a ja vlen ta sjell nga amerika dhe ta shes ketu ka bere vetem 14000 milje
Nuke e di a ja vlen apo jo. ne rast se po sa mund te shkoi cmimi i shitjes mbi 22000$
Nuk ju vret njeri nqs thoni i shifer ose i mendim
C'do gje lind e vogel dhe me kalimin e kohes rritet,vetem fatkeqesia lind e madhe e me kalimin e kohes zvogelohet.
Duke marre parasysh nivelin ekonomik, s'besoj se hudh naj njoni 22 mij $ per nji motorr (pavarsisht se ēar motori ėshtė).
Life's too short to remove USB safely.
Me duket se Honda Accord eshte nje makine?
mbi $22000 per nje accord te perdorur, nuk besoj ta blej njeri aq shume, pavaresisht se eshte full optional prape ngelet nje honda.
Welt Meister 2014
Dhe une kete mendova po ta shes ne amerike marre 20.000 po thashe se mos beja noj biznes me e sjell ne shqiperi prandaj po faleminderit shume. eshte shume e mire si makine po ketu ne shqiperi nuk njehet fare dhe prandaj nuk hedh njeri lek me e ble sipas meje
Vetem ndonje tip qe eshte i semur(fiksimaxhi),se me ate cmim qe pretendon ti,ske shans.
Plus qe,ti me shume do harxhosh duke ber ter ate rrug se sa do fitosh....per mendimin tim,harroje!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dj-GabrieL : 08-10-2008 mė 16:56
Feel the pump √
ske shanse. me aq.
Dj gab 1500$ bo me e sjell ne mal te zi
Ne Shqiperi blen benzin me 5.000 euri ti dashke te na i hedhesh me kete :P
...edhe lekura eshte me ne mod dhe me e bukur, ksaj i mungoka
Po aty ke pyetur sa ta vlersojn ?
...e nejse, po e dhurove nuk e refuzon njeri![]()
Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
Xkč lascia un poco di se..
E prende un poco di me.
Krijoni Kontakt